malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  24 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jestem chamska, czy musze Tobie to bardziej udowadniać ?

Wcale nie jesteś chamska, a raczej jesteś chamska tylko dla tych, którzy sobie na to zasłużyli, więc w sumie normalka. Na pewno nie potrafiłabyś być chamska dla osoby, która Ci nic nie zawiniła, więc nie dodawaj sobie. :D Ja jestem chamski, bo nic mi nie zawiniłaś, a parę razy zachowałem się nieodpowiednio, dla własnej rozrywki, wiec samo sobie jestem winny. :/

PS: Skomentuj to zdjęcie, które wstawiła Styka, bo wstawiła je w odpowiedzi na Twojego posta, a Ty nic jeszcze nie odpisałaś, to też jest chamskie, więc może jednak jesteś chamska, z Tobą jak na rollercoasterze :/
kedi
kedi
  24 Septembrie 2012

a mi dziś przyszły próbki z johnsona, nawet takie większe są, produkty dla dzieci ale posmarowałam sobie skórę i mam nieziemsko gładką. :zakochany:

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: która Ci nic nie zawiniła, więc nie dodawaj sobie. :D

Proponowałabym zbytnio się nie zapędzać z takimi stwierdzeniami.

Mam dla Ciebie prośbę - sprawdz czy Cie nie ma w sklepie u siebie na osiedlu... O_o
styka51
styka51
  24 Septembrie 2012
kedi
kedi: a mi dziś przyszły próbki z johnsona, nawet takie większe są, produkty dla dzieci ale posmarowałam sobie skórę i mam nieziemsko gładką.

Właśnie ostatnio stwierdziłam, że zamiast miliona balsamów i kremów, muszę sobie kupić jakąś oliwkę dla dzieci i tym będę się nacierać. Kiedyś tak robiłam i super nawilżona byłam.
CASANOVAzUCIECHOWA
CASANOVAzUCIECHOWA
  24 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam dla Ciebie prośbę - sprawdz czy Cie nie ma w sklepie u siebie na osiedlu... O_o

Proponowałbym zbytnio nie zapędzać się z takim stwierdzeniami. Dla Twojej informacji nie mieszkam na osiedlu, tylko w domu na obrzeżach miasta, więc nie obrażaj mnie na przyszłość. :/ Ale w sumie idę, bo boli mnie Twoja pogarda i to, że wybierasz tylko skrawki z moich wypowiedzi. :/ Miłego wieczoru Skarbie Barbie.
kedi
kedi
  24 Septembrie 2012
styka51
styka51: Właśnie ostatnio stwierdziłam, że zamiast miliona balsamów i kremów, muszę sobie kupić jakąś oliwkę dla dzieci i tym będę się nacierać. Kiedyś tak robiłam i super nawilżona byłam.

oliwka fajna sprawa, tylko szkoda, że nie nawilża długotrwale. ja nie lubię się balsamować, ale muszę, bo czasami bardzo piecze mnie skóra przez to, że jest sucha. polecam jeszcze mus z avonu, to jeden z nielicznych kosmetyków tej firmy który mi podpasował. super wygląda na nogach szczególnie, daje takie perłowe wykończenie, polecam.
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Septembrie 2012

Dzięki Ci Panie za wysłuchanie moich modlitw.

przynajmniej nie muszę cytować Pani z filmiku. :D

Hoshiko
Hoshiko
  24 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: przynajmniej nie muszę cytować Pani z filmiku. :D

ja mogę za Ciebie :lol: :D
styka51
styka51
  24 Septembrie 2012
kedi
kedi: oliwka fajna sprawa, tylko szkoda, że nie nawilża długotrwale. ja nie lubię się balsamować, ale muszę, bo czasami bardzo piecze mnie skóra przez to, że jest sucha. polecam jeszcze mus z avonu, to jeden z nielicznych kosmetyków tej firmy który mi podpasował. super wygląda na nogach szczególnie, daje takie perłowe wykończenie, polecam.

No ja oliwkę lubię z tego względu, że raz dwa i już jest na skórze. Szybko się rozprowadza, a te kremy czy inne, to trzeba się namęczyć ;p
No właśnie.. wczoraj myślałam, że sobie łokcie wydrapie, dawno sie nie balsamowałam i taka sucha, że szok jestem ;C
Odnośnie kosmetyków, kiedyś używałam czerwonego Garniera, i wystarczyło z 2 razy w tyg . się wysmarować i było git. Ostatnio kupiłam, smarowałam się z 2 razy dziennie, całe opakowanie poszło i nic nie pomogło. Nie wiem czy formułę zmienili czy jak -,-
kedi
kedi
  24 Septembrie 2012
styka51
styka51: No ja oliwkę lubię z tego względu, że raz dwa i już jest na skórze. Szybko się rozprowadza, a te kremy czy inne, to trzeba się namęczyć ;p No właśnie.. wczoraj myślałam, że sobie łokcie wydrapie, dawno sie nie balsamowałam i taka sucha, że szok jestem ;C Odnośnie kosmetyków, kiedyś używałam czerwonego Garniera, i wystarczyło z 2 razy w tyg . się wysmarować i było git. Ostatnio kupiłam, smarowałam się z 2 razy dziennie, całe opakowanie poszło i nic nie pomogło. Nie wiem czy formułę zmienili czy jak -,-

no tak, szybko się rozsmarowuje, aczkolwiek u mnie pozostawia taki lekko lepki film, czego nie znoszę. super jest balsam z eucrein'u, taki z pompką, z mocznikiem, ale też sie długo wchłania, przez co stoi na półce nieużywany.
garnier czerwony z tego co pamiętam był ok, ciekawe czy to właśnie przyczyna zmiany składu.
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  24 Septembrie 2012
kedi
kedi: garnier czerwony z tego co pamiętam był ok, ciekawe czy to właśnie przyczyna zmiany składu.

Jak mi bobki zmienią/zmienili skład to utłukę, mój najlepszy balsam na przesuszoną skórę pójdzie się paść. :(
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Septembrie 2012

Kurde chciałam sobie już ta recepte wykupić ale w każdej aptece czegoś brakuje do tej mojej recepty ...

O_o

Hoshiko
Hoshiko
  24 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Kurde chciałam sobie już ta recepte wykupić ale w każdej aptece czegoś brakuje do tej mojej recepty ...

ja dałam receptę mamie jutro mi wykupi :cwaniak: d83dde1c w sumie to sama powiedziała,że weźmie :P
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Septembrie 2012

no ja jutro będe musiała znowu jechać w miasto :( ...

ale jak byłam pod blokiem u mnie w aptece to aż sie zdziwiłam ceną globulką którą kiedyś miałam 37 zł O_o a w Aptece Stylowej płace za 18 zł ... O_o

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  24 Septembrie 2012

no ja jutro będe musiała znowu jechać w miasto :( ...

ale jak byłam pod blokiem u mnie w aptece to aż sie zdziwiłam ceną globulką którą kiedyś miałam 37 zł O_o a w Aptece Stylowej płace za nią 18 zł ... O_o

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.