malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

nie wiem jak bylo ze mną .. ja tam sie w domu urodziłam XD

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak my się rodziłyśmy .. to matka sama wykąpała dziecko i nadawała się do wypisania XD

Jeszcze moja to w ogóle...twierdzi, że woli dzieci rodzić niż do dentysty chodzić i że baby to teraz za dużo przeżywają z tym rodzeniem :lol:

Psyche30
Psyche30: Ja rodziłam 12 lat temu w dupnym szpitalu i pamiętam ze bardzo to sprawdzali, czy dziecko nadaje się do wyjscia czy jednak poziom jest za duży i musi zostać dłuzej w szpitalu, każda matka tylko się modliłą aby dziecko wypuścili wcześniej zeby spiedzielać stamtad jak najszybciej do domu

Rozumiem, rozumiem:D
Ze mną to w ogóle jaja były. Bo mama miała lekarza prowadzącego z zakładu pracy w mieście A, ale bliżej mieszkaliśmy miasta B. No i jak miałam się rodzić, to tata mamuśkę w dużego fiata zapakował i do miasta B. A tam powiedzieli, że podrzutków z miasta A obsługiwać nie będą :lol: I biedny musiał jechać do miasta A, a to w zupełnie odwrotnym kierunku :D
Babsy
Babsy
  27 Septembrie 2012

Kit wie dlaczego go puścili, 2 dni dłużej by został, daliby go pod lampy i teraz nie musiałby wracać, a wtedy nawet mu nie zbadali bili, a już od 2 doby zżółknął:-/ trochę go poili tylko żeby ta zolc wysikal.

BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

jestem głupia ... :(

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  27 Septembrie 2012
massacre
massacre: Kiniowska Z jogurtem tez robię czosnkowy, ale z tym greckim

:)

massacre
massacre: Przegryzienie sie to żadna tajemnica poza dziwnym słowem to określającym

Racja, ale jak to w internecie, ludzie dorobili swoją teorię.

kedi
kedi: kurczeeee robie jutro, ale mi smaka narobiłasss agrrrrr

Polecam, pychotka! :) Trochę tego sera wybierałam, bo jednak nie jestem do niego przekonana na 100%, ale sałatka i tak była pyszna. Mama przyniosła przepis od koleżanki z pracy, a że mieliśmy brokuły z któych nie wiadomo co było zrobić, więc... ;)

Brokuły dzielisz sobie na różyczki i gotujesz w osolonej wodzie do miękkości - możesz zamiast soli wsypać kucharka albo ziarenek smaku, wtedy będą miały fajny aromat. Ugotowane wykładasz do dużej miski/salaterki i zostawiasz do ostygnięcia. Później kroisz fetę w kostkę i wykładasz na brokuły. Robisz sos czosnkowy taki jak lubisz (albo kupujesz gotowy, ale własnej roboty zdecydowanie lepszy :P), polewasz wszystko i gotowe. :)

styka51
styka51: Pierwsze w tym sezonie:

Już czuję ten zapach... :zakochany:

Babsy
Babsy: No i dupa, Maleńki jest w szpitalu pod kroplowa i lampamí, ma zajebiscie wysoka bilirubine :’( ile już biedaka pokluli:-C

Raz dwa z tego wyjdzie, zobaczysz. :) I chwila moment a będziesz miała swojego małego przystojniaka znowu w domu. :)
Hoshiko
Hoshiko
  27 Septembrie 2012

wczoraj zrobiłyście smaka na sos czosnkowy ,że aż musiałam dziś zrobić mmm :zakochany:

pijana
pijana
  27 Septembrie 2012

A ja dopiero od niedawna jem czosnek, a jeszcze bardziej od niedawna ( :F )sos czosnkowy :ninja: Bałam się tego warzywa i jego zapachu :rotfl: Ale w umiarkowanej ilości polubiłam

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012

Jaram się, bo Pijana klikała lajki pod moimi komentami na fejsbuczku :zakochany:

Poza tym idę se ugotować kisiel :D

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Septembrie 2012

Styka widziałam :D
Dobrze pojechałyście z plastikowym tworzywem xD

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  27 Septembrie 2012

Dajcie spokój, ta laska mnie załamała :ninja:

styka51
styka51: Jaram się, bo Pijana klikała lajki pod moimi komentami na fejsbuczku

263a :w00t:
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

a ja skasowałam pół auta ...

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja skasowałam pół auta ...

Ale nic Ci nie jest?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

mi nic ... :(

styka51
styka51
  27 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: mi nic ... :(

A Twoja wina, że skasowane?
BlondSzatynka
BlondSzatynka
  27 Septembrie 2012

no nie wyrobiłam i wjechałam w płot siostry murowany.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.