malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Septembrie 2012

Styka masz normalne zgrabne nogi, powinny Ci pasować

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
kedi
kedi: omg, przez przypadek wylicytowałam kiecę na allegro za uwaga- 20zł XD ale nie jest zła, może nawet ją założę gdzieś ;)

:rotfl: Dobra jesteś, ale nie przebijesz kumpeli, która myślała, że torebka kosztuje 39,99 a było to 399,99
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: kumpeli, która myślała, że torebka kosztuje 39,99 a było to 399,99

:szok:

I co zrobiła? :D
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra jesteś, ale nie przebijesz kumpeli, która myślała, że torebka kosztuje 39,99 a było to 399,99

ooo :wtf:
przerobię trochę tą kieckę i będzie gitara, o taka o jest :

czarna.
ale w sumie Ty też zrobiłaś dziś interes życia z tymi vansami :rotfl:
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: I co zrobiła? :D

Jakąś tam zniżkę wytargowała, chyba 50 zł i sprzedała tę torbę własnej mamie :crylol:
Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 489
Kiniowska
  28 Septembrie 2012
kedi
kedi: przerobię trochę tą kieckę i będzie gitara

A po co ją ruszać? Bardzo ładna jest, prosta. :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakąś tam zniżkę wytargowała, chyba 50 zł i sprzedała tę torbę własnej mamie

:rotfl:

Poradziła sobie po prostu. :D Ja bym swojej Mamy nie umiała tak naciągnąć... :rotfl:
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012
Kiniowska
Kiniowska: A po co ją ruszać? Bardzo ładna jest, prosta. :)

jestem chudzina więc obawiam się, że tego typu sukienka będzie mi odstawac tu i ówdzie. poza tym jestem przyzwyczajona do sukienek obcisłych typu 'tuba' i nie wiem, jak będę sie czuć w takiej. no ale 20zł + 10 przesyłka to nawet moge potraktowac to jako eksperyment :rotfl:
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012
Dziewczyny, jak stworzyć cv żeby rzuciło się w oczy, było oryginalne i zarazem nie wyglądało śmiesznie, niepoważnie? Macie jakieś pomysły?Chce zrobić takie cv, które sie wyróżni w morzu innych.
Paulinessa
Paulinessa
  28 Septembrie 2012
kedi
kedi: Dziewczyny, jak stworzyć cv żeby rzuciło się w oczy, było oryginalne i zarazem nie wyglądało śmiesznie, niepoważnie? Macie jakieś pomysły?Chce zrobić takie cv, które sie wyróżni w morzu innych.

Też chętnie się dowiem. :)
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
kedi
kedi: ooo przerobię trochę tą kieckę i będzie gitara, o taka o jest :

Eeee no, jak za 20 zł to jest bardzo git
kedi
kedi: ale w sumie Ty też zrobiłaś dziś interes życia z tymi vansami

Napisałam, że z góry dziękuję za wyrozumiałość i zapłacę do środy, bo czekam na wypłatę :D
Kiniowska
Kiniowska: Poradziła sobie po prostu. :D Ja bym swojej Mamy nie umiała tak naciągnąć...

Ja chyba też nie xD
kedi
kedi: Dziewczyny, jak stworzyć cv żeby rzuciło się w oczy, było oryginalne i zarazem nie wyglądało śmiesznie, niepoważnie? Macie jakieś pomysły?Chce zrobić takie cv, które sie wyróżni w morzu innych.

Moją uwagę w pracy (mam dostęp do przynoszonych cv) przykuło kilka w "pasy", coś tego typu:
to już na pewno coś więcej niż "zwykłe" cv. Sama myślałam nad czymś oryginalnym, ale w ostateczności postawiłam na klasykę, ze względu na to, że zależało mi na czasie i wysyłałam hurtowo i szybko.
mirra20
mirra20
  28 Septembrie 2012
Zna ktoś jakiś smaczny i nieskomplikowany przepis za łososia z piekarnika?
dzisiaj kupiłam filet i chce jutro sobie na obiad zrobić
z góry dziękuję za pomoc
mirra20
mirra20
  28 Septembrie 2012
kedi

Na pewno to które jako przykład dała pijana jest na plus, bo przykuwa uwagę i jest większe prawdopodobieństwo, że ktoś się zainteresuje i przynajmniej zacznie czytać a to już sukces. Ja np zwracam uwagę na zdjęcie i to jak się osoba na nim prezentuje w sensie miny, uśmiechu, nie wiem czemu ale mam tak że jak ktoś jest ponury na zdjęciu to nawet nie chce mi się czytać. Lubię też przejrzystość w cv oraz opisy stanowiska, które nie muszą być jakoś super długie.
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Zna ktoś jakiś smaczny i nieskomplikowany przepis za łososia z piekarnika? dzisiaj kupiłam filet i chce jutro sobie na obiad zrobić z góry dziękuję za pomoc

Ja zazwyczaj po prostu smaruję blachę olejem/oliwą, na łososia cytryna i tymianek, do tego ziemniaki pieczone w piekarniku, najchętniej w całości, ale takie dłuuugo się pieką. Łososia najpierw piekę od strony skóry, przewracam go dopiero pod koniec, by się przypiekł z wierzchu. Możesz zrobić jakiś sos z dodatkiem cytryny, pietruszka też chyba pasuje do ryb.
kedi
kedi
  28 Septembrie 2012
Konto usunięte
Konto usunięte: Też chętnie się dowiem. :)

a po co Ci skoro masz już pracę ? :mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałam, że z góry dziękuję za wyrozumiałość i zapłacę do środy, bo czekam na wypłatę :D

grunt , że forsa będzie :mrgreen: a jak Ci się pracuje? co dokładnie robisz?

Konto usunięte
Konto usunięte: Moją uwagę w pracy (mam dostęp do przynoszonych cv) przykuło kilka w "pasy", coś tego typu:

no właśnie, ja też miałam w pracy styczność z cv, robiłam selekcję wstępną i to, co dostawałam czasem do ręki wołało o pomstę do nieba.
chciałabym coś, co nie będzie typowym szablonem pierwszym lepszym z google :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: ie wiem czemu ale mam tak że jak ktoś jest ponury na zdjęciu to nawet nie chce mi się czytać. Lubię też przejrzystość w cv oraz opisy stanowiska, które nie muszą być jakoś super długie.

no właśnie zdjęcie wczoraj zrobiłam, na szczęście cos tam się uśmiechnęłam i starałam się, żeby było estetyczne. najbardziej denerwuje mnie to, że nie pracowałam Bog wie gdzie i muszę nadrabiać formą XD nie wiem, czy jeśli strona będzie w innym kolorze niż biały (np błękit, beż) to będzie ok?
pijana
pijana
  28 Septembrie 2012

O, a może to o koperek chodziło, nie wiem, bo nie lubię obu
http://kulinarnyoliwek.blox.pl/2010/06/Losos-z-pieca.html

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.