malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: ze mna spin nie mialas, wiec chyba odpadam;P?

Ciebie nie biore pod uwage, ocenilam to po stylu pisania pasuja tylko 4 osoby :-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze to stala bywalczyni tego forum, mam swoje typy ale i tak wiem ze sie nie przyzna nikt. :]

i tak widzialam, ze typujesz mnie - jak ci chce pojechac to jade z normalnego konta, nie musze sie kryc.
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011

osz kurde :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak widzialam, ze typujesz mnie - jak ci chce pojechac to jade z normalnego konta, nie musze sie kryc.

nie sądze aby ktokolwiek tutaj byl do tego zdolny ze swojego konta bo nie chce otrzymac blokady konta na stale, wiem ze czasem ostro sie sprzeczamy ale sadze ze bylabys zdolna zrobic takie cos :-) nie oskarzam Cie, mam swoje zdanie.
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie sądze aby ktokolwiek tutaj byl do tego zdolny ze swojego konta bo nie chce otrzymac blokady konta na stale, wiem ze czasem ostro sie sprzeczamy ale sadze ze bylabys zdolna zrobic takie cos :-) nie oskarzam Cie, mam swoje zdanie.

zreszta latwo dojsc do tego czyje to konto sprawdzajac SKAD jest dane ip.
zero szans ze bedzie gdziekolwiek w poblizu mnie.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011

spróbuje sie jutro dowiedzieć do kogo to konto nalezy.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiem ze to stala bywalczyni tego forum, mam swoje typy ale i tak wiem ze sie nie przyzna nikt. :]

ja byla online jak ta osoba sie pojawila pierwszy raz, mam alibi :and:

nie przejmuj sie. szkoda ze kolezanka skasowala, moglas zrobic screeny, zablokowaliby konto :) z reszta i tak mozesz o to poprosic, ja bym tak zrobila :]

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Iulie 2011

jak to agoosia, to wiedz agoosia ze nie spodziewalam sie czegos takiego po tobie :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis

moglabys podac publicznie co to za jedna, tak jak w USA, opubliczniaja profile przestepcow?
dobra kara by to byla, lepsza niz blokada konta, bo zawsze mozna zalozyc nowe :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  22 Iulie 2011

Tak to bylem ja.przepraszam

SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: wlasnie, napisz do kogos z fp, oni widza kto ma jakie konta z jednego maila.

ale chyba nie można założyć z jednego e-maila konta .. :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011
massacre
massacre: jak to agoosia, to wiedz agoosia ze nie spodziewalam sie czegos takiego po tobie

:rotfl:
nie upadam tak nisko :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale chyba nie można założyć z jednego e-maila konta ..

mozna, ja mam 3 z tego samego maila.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mozna, ja mam 3 z tego samego maila.

jak masz poczte na o2 to faktycznie mozna :ziober2:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
massacre
massacre: moglabys podac publicznie co to za jedna, tak jak w USA, opubliczniaja profile przestepcow? dobra kara by to byla, lepsza niz blokada konta, bo zawsze mozna zalozyc nowe

dokladnie ;-) mam nadzieje, ze sie dowiem, a jestem 1000000% pewna ze to ktos z forum bo zbyt wiele wie rzeczy które były tu pisane np o antykoncepcji i wiecie co mi napisała na zdjęciu?

'Biorę tabletki antykoncepcyjne więc wiem co to aborcja'

:crylol: no kur... i rozne takie. :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: spróbuje sie jutro dowiedzieć do kogo to konto nalezy.

byłabym wdzięczna.
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak masz poczte na o2 to faktycznie mozna

nie mam. uzywam gmaila i uzywam dokladnie takiego samego adresu - nie zmieniam koncowki (a na gmailu mozna zmienic nazwe z dziesiec razy dodajac kropki itd).
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

to możliwe, że już zniesli rejestracje bo kiedyś chyba mozna było z jednego adresu :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.