malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
moonlight28
moonlight28
  22 Iulie 2011

Chociaz na bank Julita za nią nie przepada, ja też, jak i pewnie wiele osób miałoby chęć jej coś poyechać więc przypuszczam że sporo jest kandydatek :rotfl:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bez kitu ja nie wiem o czym Wy mowicie i kto to jest Julita i jaki ma login?

powie mi ktos? :woot:
Martitta
Martitta
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bez kitu ja nie wiem o czym Wy mowicie i kto to jest Julita i jaki ma login?

wejdź w top autorów forum seks i tam jest osoba o bardzo podobnym nicku :)
moonlight28
moonlight28
  22 Iulie 2011

Kurcze, coś mi się mylnęło, ech trudno :D

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chociaz na bank Julita za nią nie przepada, ja też, jak i pewnie wiele osób miałoby chęć jej coś poyechać więc przypuszczam że sporo jest kandydatek

Ja tu miałam dużo spiny z różnymi osobami, ale to juz jest przesada :]
moonlight28
moonlight28
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to by tłumaczyło brak powiązań z innymi kontami ..

Jak nie ma powiązań to nikt się niczego nie dowie ...chyba
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Martitta
Martitta: wejdź w top autorów forum seks i tam jest osoba o bardzo podobnym nicku :)

to nie mozliwe bo ja z nia nigdy nie pisalam ani jednego posta nie wymienilam z nia... :woot: przynajmniej nie kojarze.
sylwik
sylwik
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie mozliwe bo ja z nia nigdy nie pisalam ani jednego posta nie wymienilam z nia... przynajmniej nie kojarze.

tu chodzi nie o to ze ona, bo na pewno nie. ktos kto ma z nia tez zatargi, przez to ten login...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tu chodzi nie o to ze ona, bo na pewno nie. ktos kto ma z nia tez zatargi, przez to ten login...

aha, ja na seksie nie siedze wiec nie orientuje sie. a po IP idzie to sprawdzic? czy jak oni to sprawdzaja???
sylwik
sylwik
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aha, ja na seksie nie siedze wiec nie orientuje sie. a po IP idzie to sprawdzic? czy jak oni to sprawdzaja???

chyba tylko ft widza takie dane + np neostrada ma zmienne ip.
pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a po IP idzie to sprawdzic?

Twoja przyjaciółka mogła sprawdzić jakie było ostatnie IP z jakiego się logowano na konto, no ale teraz to już po ptokach... Chociaż pewnie jakoś da się to sprawdzić, no ale nie wiadomo czy ktoś będzie chciał i czy coś to da.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba tylko ft widza takie dane + np neostrada ma zmienne ip.

nie wiem czy do tego dojda, a szkoda bo jestem bardzo ciekawa :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Twoja przyjaciółka mogła sprawdzić jakie było ostatnie IP z jakiego się logowano na konto, no ale teraz to już po ptokach... Chociaż pewnie jakoś da się to sprawdzić, no ale nie wiadomo czy ktoś będzie chciał i czy coś to da.

ale nikt sie nie logowal na moje konto, ona dodala moje zdjecie w komentarzu u mnie w profilu, rozumiesz? moje fotki popisane u mnie pododawala jako komentarz.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011

jakby to powiedziec z okazji, że dużo jest online osób polecam filmik jak umyć jeża
http://www.youtube.com/watch?v=pSxvtgTw8Cc

pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale nikt sie nie logowal na moje konto, ona dodala moje zdjecie w komentarzu u mnie w profilu, rozumiesz? moje fotki popisane u mnie pododawala jako komentarz.

Aaa, to sorry, źle zrozumiałam. Też się zastanawiałam jak jej (albo jemu) się udało wkraść na konto, nie wiem co mi się powaliło :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.