malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Iulie 2011

ja znalazlem milosc mojego zycia...w klubie. z Gwatemali... juz tesknie...

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  23 Iulie 2011
Prinz
Prinz: ja znalazlem milosc mojego zycia...w klubie. z Gwatemali... juz tesknie...

Przystojny, zabawny i inteligentny ?
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Iulie 2011
styka51
styka51: Przystojny, zabawny i inteligentny ?

pierwsze i bosko caluje... zaluje ze nie wzialem jego nr..

te mendy z ktorymi wyszedlem mnie wyrwaly z ramion rozkoszy o 6 rano i poszlismy na pociag do domu :and:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

madzia2143
madzia2143
  23 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wczoraj troszeczkę Dzisiaj zakupy i wieczorem dalej :D

ja dzisiaj odwiedzę swój rybnicki zalew :P ale jadę autem więc nie piję. Może to i dobrze, piwo ma kalorie a ja muszę ten cholerny zakład wygrać, jak wygram to jak się napiję piwa to ach :ziober2:
styka51
styka51
  23 Iulie 2011
Prinz
Prinz: pierwsze i bosko caluje... zaluje ze nie wzialem jego nr..

Ojojojoj :zakochany:

Prinz
Prinz: te mendy z ktorymi wyszedlem mnie wyrwaly z ramion rozkoszy o 6 rano i poszlismy na pociag do domu

Kurde.. szkoda trochę.... Ale może jeszcze nic straconego ? :)
madzia2143
madzia2143
  23 Iulie 2011
Prinz
Prinz: te mendy z ktorymi wyszedlem mnie wyrwaly z ramion rozkoszy o 6 rano i poszlismy na pociag do domu

przykre :and: tak to bywa, że jak się spotka kogoś interesującego na imprezie to potem znajomość się urywa.
Głowa do góry, będzie kolejny :P
Fieska
Fieska
  23 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja dzisiaj odwiedzę swój rybnicki zalew :P ale jadę autem więc nie piję. Może to i dobrze, piwo ma kalorie a ja muszę ten cholerny zakład wygrać, jak wygram to jak się napiję piwa to ach

Ja piwa nie pije. Chyba, że jestem w Polsce. To wtedy smakuje mi ono najlepiej przy grillu lub ognisku z polską kiełbaską lub z laysami cebulkowymi :ziober2:
styka51
styka51
  23 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: piwo ma kalorie a ja muszę ten cholerny zakład wygrać, jak wygram to jak się napiję piwa to ach

Piwo jest bez sensu... musiałabym wypić z 2, żeby "coś" poczuć, a wtedy to chodziłabym co chwilkę do wc. Wolę wódkę, dwa, trzy kielonki i jest klimat a sikać się nie chce tak :ziober2:
ChicaBombb
ChicaBombb
  23 Iulie 2011
styka51
styka51: Piwo jest bez sensu... musiałabym wypić z 2, żeby "coś" poczuć, a wtedy to chodziłabym co chwilkę do wc. Wolę wódkę, dwa, trzy kielonki i jest klimat a sikać się nie chce tak

piwko nie jest zle:) ale zeby sie urabac to rzeczywiscie wole czysta:) ej wlasnie jakeis koles ktorego musialam wczesniej olac mi napisal, ze jestem fejkiem:lol2: joke dnia!
Fieska
Fieska
  23 Iulie 2011
styka51
styka51: Piwo jest bez sensu... musiałabym wypić z 2, żeby "coś" poczuć, a wtedy to chodziłabym co chwilkę do wc. Wolę wódkę, dwa, trzy kielonki i jest klimat a sikać się nie chce tak

Ja mam słabą wątrobę. Tym bardziej, że ostatnio chorowała. Wczoraj wypiłam ballantines'a z kolą i później trzy drinki bacardi razz i miałam wesoło. :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  23 Iulie 2011
styka51
styka51: Wolę wódkę, dwa, trzy kielonki i jest klimat a sikać się nie chce tak

wódka to zło :ninja: ale czasami się napiję :mrgreen: tylko, że później żałuję ;/
styka51
styka51
  23 Iulie 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: ej wlasnie jakeis koles ktorego musialam wczesniej olac mi napisal, ze jestem fejkiem joke dnia!

Olałaś fejka ;p

ChicaBombb
ChicaBombb: ale zeby sie urabac to rzeczywiscie wole czysta:)

Urąbać to nie, ale tak dla zdrowotności ;p

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam słabą wątrobę. Tym bardziej, że ostatnio chorowała. Wczoraj wypiłam ballantines'a z kolą i później trzy drinki bacardi razz i miałam wesoło.

Bo nie idzie się z procentami w dól :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: wódka to zło ale czasami się napiję tylko, że później żałuję ;/

To ja przyznam się szczerze... ostatnio troszku za dużo wypiłam i czułam się troszeczkę źle na drugi dzień, suszyło mnie... Ale co jest raz na 3 lata picia :lol:
Martitta
Martitta
  23 Iulie 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: ej wlasnie jakeis koles ktorego musialam wczesniej olac mi napisal, ze jestem fejkiem joke dnia!

Mnie się jeden właśnie pytał czy robię pokazy ( za kody do telefonu) na Skypie bo na czacie się ktoś za mnie podaje :zonk: To dopiero dźołk :zonk:
ChicaBombb
ChicaBombb
  23 Iulie 2011
styka51
styka51: Olałaś fejka ;p

olewam 4/5 gosci piszacych do mnie;)

styka51
styka51: Urąbać to nie, ale tak dla zdrowotności ;p

ja czasem mam ochote dac sobie w palnik, a czsaem to tak tylko dla towarzystwa:)

styka51
styka51: To ja przyznam się szczerze... ostatnio troszku za dużo wypiłam i czułam się troszeczkę źle na drugi dzień, suszyło mnie..

ja nigdy nie wiem, czy bedzie zlo sie dzialo nastepnego dnia, bo czasem rzygam po piwie, a czasem pije wodzie, piwo, szampana czy winsko na raz i nic mi nie jest:woot:
bo jak pije , to czuje sie trzezwa, trzezwa, a tu znienacka- buch i jestem nawalona w w 3 trabki;/ ostatnio zima sie doladowalam- pilam w ludowcu, to bylo dobrze, wrocilam do domu- jak mnie nie scielo... malo jelit nie wyplulam;(
styka51
styka51
  23 Iulie 2011
ChicaBombb
ChicaBombb: bo jak pije , to czuje sie trzezwa, trzezwa, a tu znienacka- buch i jestem nawalona w w 3 trabki;/ ostatnio zima sie doladowalam- pilam w ludowcu, to bylo dobrze, wrocilam do domu- jak mnie nie scielo... malo jelit nie wyplulam;(

Ja lubię pić i kiedy już jestem wstawiona, to czuje to i wiem, że zaczynam inaczej mówić, inteligentniej niby a pustka we łbie :lol:
A ostatnio jak się nawaliłam, to nie pamiętam jak weszłam do domu, jak się przebrałam no nic... Poszłam się raz wyrzygałam i zasnęłam. Obudziłam się po jakiejś godzinie, wyszłam na dwór, łaziłam po podwórzu, sprzątałam po grillu... A jak do domu potem weszłam, to znowu nie pamiętam :lol2: :lol2:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.