malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak znajdziesz to spróbuj macadamii i sorbetu mango! tylko ten sorbet mango to już kwestia tego czy lubisz mango

Lubie mango, jak znajde to wyproboje ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczyny, bez spiny:

Dopoki jest wolnosc slowa i mysli beda spiny:jezyk2:
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubie mango, jak znajde to wyproboje

no to polecam

Konto usunięte
Konto usunięte: Dopoki jest wolnosc slowa i mysli beda spiny

jak będę miała holtera to nie będę wchodziła na fotkę
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011

i w ogóle to brakuje mi tematu w stylu 'recenzje' czy coś takiego, przydałoby się

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ak będę miała holtera to nie będę wchodziła na fotkę

AZ tak cisnienie podnosi :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i w ogóle to brakuje mi tematu w stylu 'recenzje' czy coś takiego, przydałoby się

Faktycznie by sie przydal, moglby ktos zalozyc I poprosic o przyklejenie. :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moim zdaniem to ściemą zalatuje, to zwykły metal pokryty warstwą srebra, wszybko się wytrze.

też mi się tak wydaje, jakby było wartościowe nie opłacałoby się im za tyle sprzedawać.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam na razie jak wejsc w link, ale w nazwie pisze silver layered, czyli chyba malowana srebrem

a w opisie jest co innego, właśnie odnośnie SS.

mniejsza z tym, wyczuwam naciąganie biednych ludzi :ninja:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka: dziewczyny, bez spiny: Dopoki jest wolnosc slowa i mysli beda spiny

Agoosia za bardzo sie spinasz, tez tak uważam :crylol:
Wylyzuj trochę :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: Agoosia za bardzo sie spinasz, tez tak uważam Wylyzuj trochę :)

:rotfl:
spox :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: a w opisie jest co innego, właśnie odnośnie SS. mniejsza z tym, wyczuwam naciąganie biednych ludzi

wlasnie nie jest:

''Z informacji od producenta wynika, iż jest to gruba warstwa srebra
łączona, specjalną metodą termiczną, z rdzeniem z białego mosiądzu.''

czyli po prostu to jest miedz pomalowana srebrem.

+ do tego jeszcze pozniej dodaja: ''
- wybita próba 925 świadczy o ich dobrej jakości
(w przypadku wyrobów posrebrzanych cienką warstwą srebra, nie ma bitej próby)''

czyli ze jest malowana grubsza warstwa srebra.

chociaz powiem ze moim zdaniem powinni prosto pisac, ze to posrebrzana bransoletka, a nie uzywac angielskich slow i tego calego krecenia.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i w ogóle to brakuje mi tematu w stylu 'recenzje' czy coś takiego, przydałoby się

Podbijam, oczywiscie jezseli chodzi Ci o recenzje kosmetyków :and:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz powiem ze moim zdaniem powinni prosto pisac, ze to posrebrzana bransoletka, a nie uzywac angielskich slow i tego calego krecenia.

I umieszczają to w dziale srebro, żeby więcej osób się nabrało ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I umieszczają to w dziale srebro, żeby więcej osób się nabrało ;)

:nie:
chociaz z drugiej strony, na ebayu tez jak wyszukujesz srebro czy zloto to pokazuje wszystko co ma srebro/zloto w swojej nazwie.

ps. jakbym zalozyla (badz ktokolwiek inny) temat o recenzji kosmetykow, podkleilabys go?
bo w sumie nie wiem kto tym sie zajmuje :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ps. jakbym zalozyla (badz ktokolwiek inny) temat o recenzji kosmetykow, podkleilabys go? bo w sumie nie wiem kto tym sie zajmuje

Dałoby się załatwić podklejenie :)

Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz z drugiej strony, na ebayu tez jak wyszukujesz srebro czy zloto to pokazuje wszystko co ma srebro/zloto w swojej nazwie.

Ale na allegro jest podział przecież na złoto, srebro, posrebrzane itd, więc powinni się stosować :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale w nazwie pisze silver layered

*jest napisane

Z jakiej miejscowości pochodzisz (w Polsce)?
Mówicie "pisze" zamiast "jest napisane", albo "kupywac" zamiast "kupować" - bekowo to brzmi :lol: zwłaszcza u kogoś kto robi częste przytyki i uwagi na temat czyjejś inteligencji czy poziomu wiedzy :)

Ach i nie spinaj sie niepotrzebnie przed monitorem, to tylko taka moja skromna uwaga :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: Mówicie "pisze" zamiast "jest napisane", albo "kupywac" zamiast "kupować" - bekowo to brzmi zwłaszcza u kogoś kto robi częste przytyki i uwagi na temat czyjejś inteligencji czy poziomu wiedzy :)

mowilam Ci juz cos ostatnio na ten temat ;d duzo tu takich osob, co najmniej dwie :-)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.