malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre kawałki zostawiła po sobie.

:tak: Szkoda, że tak mało... No ale to musiało kiedyś nastąpić, skoro tyle odwyków nic nie pomogło no to trzeba było albo cudu albo śmierci.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam dwa ostatnie matowe i jeden zmieniający kolor w claire's na wileńskim.

no ja własnie mam 5 minut na wileński :)
madzia2143
madzia2143
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Szkoda, że tak mało... No ale to musiało kiedyś nastąpić, skoro tyle odwyków nic nie pomogło no to trzeba było albo cudu albo śmierci.

szkoda, że odeszła osoba która miała talent i nie dawała się dzisiejszej komercji. Ciągle była taka sama. Co prawda nie prowadziła się dobrze, ćpała i chlała, ale chyba zawsze będzie mi szkoda osób które ochodzą w tak młodym wieku.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda, że odeszła osoba która miała talent i nie dawała się dzisiejszej komercji. Ciągle była taka sama. Co prawda nie prowadziła się dobrze, ćpała i chlała, ale chyba zawsze będzie mi szkoda osób które ochodzą w tak młodym wieku.

a moim zdaniem to bardzo dobrze - moze bedzie przestroga dla przyszych cpunow.
chamsko to moze brzmi ale taki fakt - dawala swoim fanom najgorszy przyklad z mozliwych.
marta0859
marta0859
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorzej jak to jest jakaś osoba .. która oglądała to FORUM (bo przecież nie musisz mieć konta by czytać) i teraz wpadła na taki pomysł by ujawnić swoje myśli ..

A nie wpadłyście na to, że mogła to być osoba z forum, która napisała z innego IP, albo też konto miała założone na innym IP a pisała np. z telefonu?

Nie moja sprawa, rzadko się już teraz tu ma M&U udzielam, ale tak tylko czytam was i głośno myślę. :ninja: Wątpię, żeby ktoś z poza forum śledził wasze wpisy 24/7 a tym bardziej żeby osoba taka zechciała się wtrącić, bo co za interes by w tym miała.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: co tam u was?

szybko wrocilas/es :mrgreen:
pijana
pijana
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a moim zdaniem to bardzo dobrze - moze bedzie przestroga dla przyszych cpunow. chamsko to moze brzmi ale taki fakt - dawala swoim fanom najgorszy przyklad z mozliwych.

Dokładnie, mi też nie szkoda osób, które na własne życzenie dążą do destrukcji.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szybko wrocilas/es

to ta os. co mysle?
marta0859
marta0859
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ta os. co mysle?

'zuliaxdxd' to Marcin Sowa przecież. :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 'zuliaxdxd' to Marcin Sowa przecież.

czyli wiadomo, maj bad :P

Konto usunięte
Konto usunięte: to ta os. co mysle?

pomylilam sie :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, mi też nie szkoda osób, które na własne życzenie dążą do destrukcji.

no wlasnie.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie wpadłyście na to, że mogła to być osoba z forum, która napisała z innego IP, albo też konto miała założone na innym IP a pisała np. z telefonu? Nie moja sprawa, rzadko się już teraz tu ma M&U udzielam, ale tak tylko czytam was i głośno myślę. Wątpię, żeby ktoś z poza forum śledził wasze wpisy 24/7 a tym bardziej żeby osoba taka zechciała się wtrącić, bo co za interes by w tym miała.

mowilam, to jest ktos z forum, ale to sprawa tej osoby ze nie ma odwagi przed calym forum napisac co mysli tylko wypisuje jako nieznajomy jak jakis tchorz. ;-) nie ma co sie przejmowac
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A nie wpadłyście na to, że mogła to być osoba z forum, która napisała z innego IP, albo też konto miała założone na innym IP a pisała np. z telefonu? Nie moja sprawa, rzadko się już teraz tu ma M&U udzielam, ale tak tylko czytam was i głośno myślę. Wątpię, żeby ktoś z poza forum śledził wasze wpisy 24/7 a tym bardziej żeby osoba taka zechciała się wtrącić, bo co za interes by w tym miała.

mowilam, to jest ktos z forum, ale to sprawa tej osoby ze nie ma odwagi przed calym forum napisac co mysli tylko wypisuje jako nieznajomy jak jakis tchorz. ;-) nie ma co sie przejmowac
Transcendencja
Transcendencja
  25 Iulie 2011

Borze ale wy macie problemy .... :lol:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  25 Iulie 2011

a w ogole czemu mi posty ostatnio dubluje?:D

ImaDrug
ImaDrug
  25 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://4.bp.blogspot.com/_A3113pixwoU/TJFKFc5T3NI/AAAAAAAACGc/i70L7mnzwck/s1600/claires+mood+blue.jpg

ja go chceee:( ale na moim zad*piu nie ma takich sklepów:(
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.