malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurde to jak teraz jest ? bo mama idzie i nie wiem :D

tzn mozliwe ze są/będą ale wiem ze niedawno wlazły całkiem nowe pytania nie z ksiazek, pewnie za jakis czas beda dostepne.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tzn mozliwe ze są/będą ale wiem ze niedawno wlazły całkiem nowe pytania nie z ksiazek, pewnie za jakis czas beda dostepne.

no wiem, że co roku wychodzi nowa książeczka ze zmianami z innymi pytania i czasami odpowiedzi mogą być inaczej 'poukładane' ..
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to nie ona, ona juz od dawna nie pisze na forum i w ogole, na fotce

bo zablokowali jej wszystkie konta i jest nakaz ze jak sie pojawi to ma bloka straight away - tak sobie nagrabila na seksie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011

Smutłam.
Nic nikomu nie zablokujemy, bo nie ma stałego konta :and:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Smutłam. Nic nikomu nie zablokujemy, bo nie ma stałego konta

Mozliwe ze nie ma, ale jest to osoba ktora na forum jest dluuuugo. ;-) bo pisala mi o rzeczach o ktorych pisalam w listopadzie albo i wczesniej.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011

Najgorzej jak to jest jakaś osoba .. która oglądała to FORUM (bo przecież nie musisz mieć konta by czytać) i teraz wpadła na taki pomysł by ujawnić swoje myśli ..

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najgorzej jak to jest jakaś osoba .. która oglądała to FORUM (bo przecież nie musisz mieć konta by czytać) i teraz wpadła na taki pomysł by ujawnić swoje myśli ..

watpie. ;-)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozliwe ze nie ma, ale jest to osoba ktora na forum jest dluuuugo. ;-) bo pisala mi o rzeczach o ktorych pisalam w listopadzie albo i wczesniej.

Obecnie nie ma.
Widać mimo braku konta dalej lubi siedzieć, czytać i siać zamęt zamiast zająć się czymś pożytecznym ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Obecnie nie ma. Widać mimo braku konta dalej lubi siedzieć, czytać i siać zamęt zamiast zająć się czymś pożytecznym ;)

dobra, olac juz to poblokujcie to tak zeby mi wiecej profilu nie zasmiecala :and:
Martitta
Martitta
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mozliwe ze nie ma, ale jest to osoba ktora na forum jest dluuuugo. ;-) bo pisala mi o rzeczach o ktorych pisalam w listopadzie albo i wczesniej.

Wiesz, ja zanim zaczęłam się udzielać to czytałam tylko forum. Tutaj każdy ma dostęp i każdy nagle może się do kogoś dowalić. Ja jestem zdania, że to nikt z udzielających się tutaj na stałe. Ale pewna być nie mogę ;)
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Martitta
Martitta: Wiesz, ja zanim zaczęłam się udzielać to czytałam tylko forum. Tutaj każdy ma dostęp i każdy nagle może się do kogoś dowalić. Ja jestem zdania, że to nikt z udzielających się tutaj na stałe. Ale pewna być nie mogę ;)

Ja jakies 5 lat temu tez sie udzielalam, pozniej tylko dlugo czytalam, ale nie, moim zdaniem to nie jest tak. :-)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, olac juz to poblokujcie to tak zeby mi wiecej profilu nie zasmiecala

To się jutro zablokuje, bo ja nie mogę.
Na pewno będą jednak powstać kolejne, w końcu niektórym się nudzi.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To się jutro zablokuje, bo ja nie mogę. Na pewno będą jednak powstać kolejne, w końcu niektórym się nudzi.

:and: masakra.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masakra.

Olej. Nie jesteś pierwsza i ostatnia, do której pewnie ma jakieś 'ale'.
Trudno byś przejmowała się kimś stąd, a na dodatek kimś, kto woli atakować innych anonimowo ;)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Olej. Nie jesteś pierwsza i ostatnia, do której pewnie ma jakieś 'ale'. Trudno byś przejmowała się kimś stąd, a na dodatek kimś, kto woli atakować innych anonimowo ;)

wiesz co, nie chodzi o to, po prostu wkurza mnie takie tchórzostwo ;-) jak cos do kogos mam mówię prosto z mostu, ile razy tu była kłótnia i zwada :and: to jest gorsze niz byc fałszywym. tyle, nie przeboleje takiego zachowania.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.