malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: polecam filmik jak umyć jeża

a ja zawsze myslalam ze jeza w ogole nie mozna wziac w reke bo kłuje... ciekawe :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Aaa, to sorry, źle zrozumiałam. Też się zastanawiałam jak jej (albo jemu) się udało wkraść na konto, nie wiem co mi się powaliło

jakby sie wkradła to by moje konto z dymem poszło :lol:
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja zawsze myslalam ze jeza w ogole nie mozna wziac w reke bo kłuje... ciekawe

młode ponoć nie .. tylko te 'stare'
pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jakby sie wkradła to by moje konto z dymem poszło

Już wiem czemu tak zrozumiałam, napisałaś że Ci zapiedoliła konto :crylol: A dla mnie zapiedolić = ukraść XD
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011

Powiem wam tak, myślę, że idzie się dogrzebać kto to,
ale ja mam trochę za mało możliwości.

Nie zawracajcie sobie głowy póki co, bo można gdybać i gdybać.
Jutro postaram się do dogłębniej przeanalizować.

Sprawa wygląda tak, że nawet wynajdując kto, nie będę mogła wam podać z przyczyn naturalnych, ALE w związku z syfem, jaki został narobiony postaram się by główne konto poleciało (jeśli uda się je znaleźć).

Uważam, że ludzie są tu na tyle dorośli, że jak się kogoś nie lubi, to się go ignoruje, a nie zachowuje w ten sposób i to jeszcze z fikcyjnego konta jak tchórz.

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Już wiem czemu tak zrozumiałam, napisałaś że Ci zapiedoliła konto A dla mnie zapiedolić = ukraść XD

zapiedolila mi cały profil :crylol: w sensie ze no nie wiem.. napisala duzo rzeczy lol;d
pijana
pijana
  22 Iulie 2011

Swoją drogą mi kiedyś ktoś zapieprzył konto tutaj, maila, gg (było się młodym i głupim i miało do wszystkiego jedno hasło :zonk:), jedyne co odzyskałam to właśnie fotka, bez żadnego problemu. Za to plus dla nich.

sylwik
sylwik
  22 Iulie 2011

:rotfl:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiem wam tak, myślę, że idzie się dogrzebać kto to, ale ja mam trochę za mało możliwości. Nie zawracajcie sobie głowy póki co, bo można gdybać i gdybać. Jutro postaram się do dogłębniej przeanalizować. Sprawa wygląda tak, że nawet wynajdując kto, nie będę mogła wam podać z przyczyn naturalnych, ALE w związku z syfem, jaki został narobiony postaram się by główne konto poleciało (jeśli uda się je znaleźć). Uważam, że ludzie są tu na tyle dorośli, że jak się kogoś nie lubi, to się go ignoruje, a nie zachowuje w ten sposób i to jeszcze z fikcyjnego konta jak tchórz.

a mi na PW powiesz? :-)
pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zapiedolila mi cały profil w sensie ze no nie wiem.. napisala duzo rzeczy lol;d

Teraz już wiem :rotfl: To jest właśnie magia polskich przekleństw :D:D:D
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011

Oglądacie maturę to bzdura albo coś ? z tego pokroju ? :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mi na PW powiesz? :-)

Nie mogę, ale jeśli to jakiś stały bywalec, to pewnie same zauważycie komu konto poleci :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogę, ale jeśli to jakiś stały bywalec, to pewnie same zauważycie komu konto poleci :)

myslalam, ze mam prawo wiedziec skoro dotyczy to bezposrednio mnie... btw w wiekszosci tutaj maja podwojne konta, wiec nie wiem.
pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądacie maturę to bzdura

Tak :lol2: Doskonali są :)
Ale mata w tym roku to bardzo słabo poszła na maturze, wielu z moich znajomych miało 26-28%... Dobrze, że ja pisałam rok temu - chociaż tak intensywnie się przygotowywałam, że pewnie i w tym roku bym zdała. Jestem licha z maty, więc się naprawdę przyłożyłam no i się bardzo opłaciło.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mata w tym roku to bardzo słabo poszła na maturze, wielu z moich znajomych miało 26-28%..

nie wiem kto w ogole wymyslil mate na maturze, chyba madry pan giertych. mata jest takim przedmiotem ze nie kazdy musi ją rozumiec chocby niewiadomo ile sie uczyl.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.