malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
KozaczekPrzezNeta
KozaczekPrzezNeta
  22 Iulie 2011

jak tam detektywi z csi moda i uroda?

pijana
pijana
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem kto w ogole wymyslil mate na maturze, chyba madry pan giertych. mata jest takim przedmiotem ze nie kazdy musi ją rozumiec chocby niewiadomo ile sie uczyl.

Dokładnie, z nikogo nie zrobią inżyniera maturą z maty :zonk: :and:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dokładnie, z nikogo nie zrobią inżyniera maturą z maty

dokladnie, uwazam ze to nie jest potrzebne wiekszosc rzeczy ktorych ucza na matematyce i tak nie wykorzystujemy w zyciu codziennym, np calki, obliczanie pól (koła, trójkąty, walec, stozek itp), jakies pitagorasy czy równania i nierówności - moja pieta achillesowa :zonk: kur.. jak ja mialam rozwiazywac rownania to mnie ch strzelal ;d te z tymi nawiasami co sie x podstawialo, OMG :zonk: nie chce sobie tego przypominac.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale mata w tym roku to bardzo słabo poszła na maturze, wielu z moich znajomych miało 26-28%...

no u mojej kuzynki 100 % nie zdało matematyki :D:D:D.

wg mnie - matematyka była znośna ..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no u mojej kuzynki 100 % nie zdało matematyki :D:D:D.

u mnie 91% ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie - matematyka była znośna ..

ciezka byla :-)
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciezka byla :-)

ja przeglądałam i 30 % można było zdobyć ..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja przeglądałam i 30 % można było zdobyć ..

no można, he, ale tez zalezy co podchodzi z matematyki, ja np jestem bdb z geometrii wlasnie rysunki, rzuty, obliczanie pol, wszystkie wzory to mam w malym palcu, pdoobnie trójkąty, stwierdzenie pitagorasa itp. zalezy, to tak samo jak z prawkiem, zalezy jakie pytania trafisz, jedni sa dobrzy ze skrzyzowan inni z typowej teorii w sensie drogi hamowania itp.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy jakie pytania trafisz

Tak owszem zależy na jakie pytania trafisz ale masz i zamknięte i otwarte. W dużej mierze też zależy od nauczyciela uczącego. U mnie dziewczyny pisząc matematyke jedna miała chyba 95 % .. a reszta dziewczyn nie spadła poniżej 80 %..

Prawo jazdy to całkiem co innego - tutaj masz pytania z ksiażeczki zazwyczaj miesiąc po egzaminie nikt nie zrobi już ich poprawnie :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mogę się mylić ale to ona 'nie ma zazwyczaj' co robić

jak smiesz mnie oskarzac? :crylol:
to ze nie mam co robic - ta zniewaga krwi wymaga!

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
massacre
massacre: jak smiesz mnie oskarzac?

oj wybacz Pani :prosi o wybaczenie:

:crylol:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak owszem zależy na jakie pytania trafisz ale masz i zamknięte i otwarte. W dużej mierze też zależy od nauczyciela uczącego. U mnie dziewczyny pisząc matematyke jedna miała chyba 95 % .. a reszta dziewczyn nie spadła poniżej 80 %..

ja miałam w zawodówce taką babke, że szok :zonk: ledwo na 2 wychodziłam, przez całą lekcje 1 przyklad tlumaczyla po swojemu, nie pozwalala nic robic po swojemu tylko wszystko jej metodami, nawet ulamkow nie mozna bylo skracac najprosciej dzieląc liczby tylko musielismy szukac namniejszy/najwiekszy wspolny mianownik, no magia. :]
w technikum bylo lepiej :-) to duzo zalezy od nauczyciela wiec musialas miec babke spoko skoro tak dobrze napisaly, ja napisalam nie najlepiej ale zdane i z glowy.

Konto usunięte
Konto usunięte: Prawo jazdy to całkiem co innego - tutaj masz pytania z ksiażeczki zazwyczaj miesiąc po egzaminie nikt nie zrobi już ich poprawnie :D

teraz juz nie sa z ksiazeczki :-)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  22 Iulie 2011

red tea podrabiala loginy, nienawidzila Julity i innych, robila fotoszopowe zdjecia by ublizac innym, ale red tea raczej nie ma nic do Marty z reszta jej dawno nie bylo:woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  22 Iulie 2011
massacre
massacre: red tea podrabiala loginy, nienawidzila Julity i innych, robila fotoszopowe zdjecia by ublizac innym, ale red tea raczej nie ma nic do Marty z reszta jej dawno nie bylo

chyba z nia nie pisałam, ale zdjecia moje byly poprzerabiane podobno, na kazdym jakis napis i wklejone jako komentarz wiec duzo zabawy z tym musialo byc.
SoDope
SoDope
  22 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: teraz juz nie sa z ksiazeczki :-)

o kurde to jak teraz jest ? bo mama idzie i nie wiem :crylol:
:D
agoosiaaa
agoosiaaa
  22 Iulie 2011
massacre
massacre: red tea podrabiala loginy, nienawidzila Julity i innych, robila fotoszopowe zdjecia by ublizac innym, ale red tea raczej nie ma nic do Marty z reszta jej dawno nie bylo

to nie ona, ona juz od dawna nie pisze na forum i w ogole, na fotce :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.