Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 205 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Jesteś otwarta, energiczna i lubisz własne ciało?
Masz talent wokalny, taneczny lub zwyczajnie jesteś przebojowa?
Chciałabyś być prezenterką, gwiazdą, celebrytką?
Jeśli chociaż na jedno pytanie odpowiedziałaś twierdząco-
wyślij zgłoszenie na nasz internetowy casting,
być może szukamy właśnie Ciebie!
Do nowego programu dla renomowanej stacji telewizyjnej,
poszukujemy osoby charyzmatycznej, przyciągającej uwagę,
z Warszawy lub okolic( studia w Warszawie).
Należy przesłać 2 zdjęcia sylwetki ( wskazane w stroją kąpielowym, nie akceptowane będą zdjęcia z imprez i udziałem osób trzecich) oraz minimum 1 zdjęcie twarzy
Zgłoszenie ma zawierać także imię i nazwisko, ms zamieszkania ( ulica- bez nr domu, miasto),
TELEFON KONTAKTOWY.
Wybrane osoby zostaną zaproszone na Castiong w siedzibie producenta.
lody ben & jerry cookie dough sa w asdzie znowu po tylko 2 funty
aha, i nikomu nie polecam haagen dazs o smaku cookie dough, smakuja jak kupa, kupilam 2 opakowania dla wyprobowania i nakarmilam nimi smietnik. fuuuuu
moze inaczej... wiesz jak smierdza stare babcie jak sie czasem kolo nich przechodzi i jak ich jedzenie przesiaka tym zapachem?
tak wlansie smakowaly te kawalki ciasta w tych lodach.
fuj, fuj, fuj.
do oczu mam kilka pedzli, staram sie je myc minimum raz w tygodniu (Zalezy czy dany pedzel byl uzywany czy nie i jak czesto).
do podkladu mylam po kazdym uzyciu, ale ostatnio nakladam opuszkami palcow, wiec nie myje.
do pudru staram sie myc codziennie, ale czasami zapomne

Ile kosztują w UK ??? U nas ok. 25 zł za pół litra...

4.15 funta za pol litra, ale kupywalam jak byla przecena po 2 funty.
bo tak normalnie to wole bena & jerrego, haagen dazsow nigdy nie kupywalam, ale zobaczylam ze sa tanie to pomyslalam, ze wyproboje. blad.
szczerze mowiac to pierwsze slysze o nich

ale jak patrzylam na necie to jest cos co sie zwie chock a block, z tym ze nigdy takich lodow nie widzialam

Tak myślałam, że w wuja lecą, że to niby takie popularne lody

Uff, to dobrze, że nie kupiłam jak mnie kusiło i to dokładnie ten smak, który Ty jadłaś :D
kieeeeeeeedyś, dawno temu jak jeszcze jadłam takie rzeczy to innych lodów nie jadłam niż hageny.
macadamia - były cudowne, truskawkowe, z tym że te ze słonymi ciasteczkami - jeszcze lepsze. no i baileys świetne. w porównaniu do lodów które można kupić w polsce tylko te nadają się do jedzenia;)