malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Iulie 2011

sterling silver sprzedawany na allegro to jakiś szajs nie? :woot:
grosze kosztuje, a tak podkreślają, że ma próbę.

agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Uff, to dobrze, że nie kupiłam jak mnie kusiło i to dokładnie ten smak, który Ty jadłaś :D

Ale same lody waniliowe to sa dobre, zeby nie bylo ze na cela haagen dazs sie uwzielam :rotlf:
po prostu ten smak im nie wyszedl.

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak myślałam, że w wuja lecą, że to niby takie popularne lody

moze w usa :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: kieeeeeeeedyś, dawno temu jak jeszcze jadłam takie rzeczy to innych lodów nie jadłam niż hageny. macadamia - były cudowne, truskawkowe, z tym że te ze słonymi ciasteczkami - jeszcze lepsze. no i baileys świetne. w porównaniu do lodów które można kupić w polsce tylko te nadają się do jedzenia;)

wiesz, w sumie moze jeszcze te z baileys sprobuje jak mnie najdzie, ale te o smaku masy ciasteczkowej to masakra po prostu :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: a ich mrożone jogurty i sorbety to już w ogóle obłęd tylko dla tych lodów bym zrezygnowała z weganizmu. szczególnie dla macadamii

ja za te sprzedalabym nerke :rotfl: :
:w00t:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sterling silver sprzedawany na allegro to jakiś szajs nie? grosze kosztuje, a tak podkreślają, że ma próbę.

sterling silver powinno miec probe 925 z tego co kojarze, z tym ze zalezy co masz na mysli tanio, bo u mnie na wyprzedazach srebro za grosze sprzedaja.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sterling silver powinno miec probe 925 z tego co kojarze, z tym ze zalezy co masz na mysli tanio, bo u mnie na wyprzedazach srebro za grosze sprzedaja.

U nas srebro nie jest wcale takie tanie.

Sterling bransoletki można kupić za 30-50 zł, czyli bardzo tanio.
Tylko ta próba mnie dziwi, skoro jest to srebro pomieszane z miedzią.

Ja próbę 925 mam na biżuterii bez domieszek miedzi :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko ta próba mnie dziwi, skoro jest to srebro pomieszane z miedzią. Ja próbę 925 mam na biżuterii bez domieszek miedzi

925 zawsze jest z czyms pomieszane, w koncu cos musi zapelniac te 75 :D

a skad wiesz, ze jest mieszane z miedzia?
bo u mnie kazde srebro sie sterling silver nazywa chyba :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: U nas srebro nie jest wcale takie tanie.

u mnie dla przykladu: http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/prod_10001_10001_37484+SSNW010337_-1?breadcrumb=Home~Women~Jewellery
zreszta teraz wyprzedaze sie skonczyly, ale kupywalam sobie bransoletke za jakos 12scie funtow :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 925 zawsze jest z czyms pomieszane, w koncu cos musi zapelniac te 75 :D

No tak, ale pewnie nie z byle czym, skoro jest sprzedawane o wiele, wiele drożej i u jubilerów.

Konto usunięte
Konto usunięte: a skad wiesz, ze jest mieszane z miedzia? bo u mnie kazde srebro sie sterling silver nazywa chyba

bo na allegro wyczytałam, że sterling to metoda własnie mieszania z miedzią.

Konto usunięte
Konto usunięte: zreszta teraz wyprzedaze sie skonczyly, ale kupywalam sobie bransoletke za jakos 12scie funtow

no tak, ale to co pokazałaś ma nawet wygląd srebra, a zobacz np to:

http://allegro.pl/trendy-hit-cenowy-bransoletka-925-silver-layered-i1717119428.html

od kiedy za taką pokaźną, uh ah, wytrzymałą i w ogóle chcieliby 50 zeta.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: od kiedy za taką pokaźną, uh ah, wytrzymałą i w ogóle chcieliby 50 zeta.

moim zdaniem to ściemą zalatuje, to zwykły metal pokryty warstwą srebra, wszybko się wytrze.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  27 Iulie 2011
Prinz
Prinz: ameryka srodkowa

Wiem gdzie Guatemala, w kolory sie bawisz? :>

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  27 Iulie 2011
massacre
massacre: Wiem gdzie Guatemala, w kolory sie bawisz? :>

ta :lol: w ogole poszedlem tam z kolega z litwy i zaczeli sie klocic ktore panstwo wieksze i bogatsze.

no dwa tygrysy finansowe :crylol:

a tak w ogole to lecimy do klubu za nedlugo czyli za godzine jak mnie wytapetuje, uczesze, etc :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
massacre
  27 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a moim zdaniem to bardzo dobrze - moze bedzie przestroga dla przyszych cpunow.

1. Nie bedzie to przestroga - cieżko dotrzeć do uzależnionych od heroiny
2. Problem narkotykowy to cos głębiej zakorzenionego niż zwykle cpanie jak to nazwalas
3. Nie dzwignela ciężaru showbiznesu bo była wrażliwa tak jak Marilyn Monroe, Janice Joplin czy Jimmy Hendrix - tych dwoje ostatnich tez zmarło w wieku 27 lat
4. Pierwsza dziale heroiny dostała od osoby której ufala i ktora kochała
5. Brakuje ci nawet namiastki empatii ktora Moze pomoglaby ci wyobrazić sobie człowieka w głębokiej depresji - nie będę sie rozwijać, bo na pewno masz tuziny głupich argumentów
6. Nie, nie jest to chamskie z Twojej strony. Powiedzialabym raczej ze totalnie nie na poziomie ocenianie tego typu problemu. Pozostan przy ocenie czyis figur, fryzur i mejkapow :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  27 Iulie 2011
Prinz
Prinz: a tak w ogole to lecimy do klubu za nedlugo czyli za godzine jak mnie wytapetuje, uczesze, etc

Baw sie dobrze, ja po sobocie jeszcze dochodzę do siebie :crylol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: 1. Nie bedzie to przestroga - cieżko dotrzeć do uzależnionych od heroiny 2. Problem narkotykowy to cos głębiej zakorzenionego niż zwykle cpanie jak to nazwalas 3. Nie dzwignela ciężaru showbiznesu bo była wrażliwa tak jak Marilyn Monroe, Janice Joplin czy Jimmy Hendrix - tych dwoje ostatnich tez zmarło w wieku 27 lat 4. Pierwsza dziale heroiny dostała od osoby której ufala i ktora kochała 5. Brakuje ci nawet namiastki empatii ktora Moze pomoglaby ci wyobrazić sobie człowieka w głębokiej depresji - nie będę sie rozwijać, bo na pewno masz tuziny głupich argumentów 6. Nie, nie jest to chamskie z Twojej strony. Powiedzialabym raczej ze totalnie nie na poziomie ocenianie tego typu problemu. Pozostan przy ocenie czyis figur, fryzur i mejkapow :)

I na tym mam zamiar pozostac - twoje tandetne podpunkty sa smieszne i nawet nie chce mi sie na nie odpowiadac bo to strata czasu. Najwiecej sie jednak zblaznilas zakonczeniem - musialas sie oczywiscie podbudowac - ale tak robia ludzie ktorzy swoje madrosci wyczytuja na Wikipedi czy gazetach codziennych :lol:
Nie odpisuj, wiem ze wiesz lepiej, nie wspolczuj mi tez - niestety nie zacpam sie do smierci bus mnie mogla zaczac usprawiedliwiac.

Konto usunięte
Konto usunięte: no tak, ale to co pokazałaś ma nawet wygląd srebra, a zobacz np to: http://allegro.pl/trendy-hit-cenowy-bransoletka-925-silver-layered-i1717119428.html od kiedy za taką pokaźną, uh ah, wytrzymałą i w ogóle chcieliby 50 zeta.

Nie mam na razie jak wejsc w link, ale w nazwie pisze silver layered, czyli chyba malowana srebrem :Woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bus

Bys oczywiscie mialo byc.
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, w sumie moze jeszcze te z baileys sprobuje jak mnie najdzie, ale te o smaku masy ciasteczkowej to masakra po prostu

jak znajdziesz to spróbuj macadamii i sorbetu mango! tylko ten sorbet mango to już kwestia tego czy lubisz mango
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011

dziewczyny, bez spiny:d

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.