Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 208 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: W sumie ja dawno też nie chorowałam, ja ogólnie jestem chorowita bo mam problemy z migdałkami, ale dawno się nie odzywały... :-)Dopiero teraz od zimy, dziwne na migdalki chorowac w lato, wiem ;d
moją ostatnią chorobą był paraliż mięśni twarzy od tamtej pory odpukać nic i oby tak zostało
Ja sie bycze od ostatniego piątku, do pracy wracam we wtorek - taki mini urlop przed tym długim w sierpniu

Pozalatwialam trochę spraw, młodego urodziny w tym czasie, jutro z moim chlopem jedziemy odpocząć na 3 dni do Devon :)
Na szczęście pogoda sie polepszyla i jest nadzieja na plazowanie :D
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
nie podano mi konkretnej przyczyny, być może od klimatyzacji, przewiało mnie w samochodzie, jakieś niedoleczone przeziębienie ale nie wiadomo co jeszcze
tak czy siak miałam uśmiech jokera i modliłam się żeby mi tak nie zostało
massacre: Ja sie bycze od ostatniego piątku, do pracy wracam we wtorek - taki mini urlop przed tym długim w sierpniu
Pozalatwialam trochę spraw, młodego urodziny w tym czasie, jutro z moim chlopem jedziemy odpocząć na 3 dni do Devon :)
Na szczęście pogoda sie polepszyla i jest nadzieja na plazowanie :D
a ja nie będę mieć urlopu bo zmieniam pracę od sierpnia:D i muszę się ostro wziąć za siebie żeby wszystko szybko ogarnąć