malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011

a ja się dzisiaj byczę i jutro też:D

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011

A ja mam L4 :ninja:

mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja mam L4

od dwóch lat nie wiem co to jest
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: od dwóch lat nie wiem co to jest

W sumie ja dawno też nie chorowałam, ja ogólnie jestem chorowita bo mam problemy z migdałkami, ale dawno się nie odzywały... :-)Dopiero teraz od zimy, dziwne na migdalki chorowac w lato, wiem ;d
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie ja dawno też nie chorowałam, ja ogólnie jestem chorowita bo mam problemy z migdałkami, ale dawno się nie odzywały... :-)Dopiero teraz od zimy, dziwne na migdalki chorowac w lato, wiem ;d

moją ostatnią chorobą był paraliż mięśni twarzy od tamtej pory odpukać nic i oby tak zostało
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moją ostatnią chorobą był paraliż mięśni twarzy od tamtej pory odpukać nic i oby tak zostało

Serio? :szok: jak to się stało?!
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Ja sie bycze od ostatniego piątku, do pracy wracam we wtorek - taki mini urlop przed tym długim w sierpniu :ziober2:
Pozalatwialam trochę spraw, młodego urodziny w tym czasie, jutro z moim chlopem jedziemy odpocząć na 3 dni do Devon :)

Na szczęście pogoda sie polepszyla i jest nadzieja na plazowanie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: iFeelSoLost: A ja mam L4 od dwóch lat nie wiem co to jest

Z tego co wiem to juz sie nawet L4 nie nazywa :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011

nie ma to jak chorować mając wakacje:and:

massacre
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: paraliż mięśni twarzy

:(
Dobrze ze sie dobrze skończyło, taka śliczna buzia :)

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: Z tego co wiem to juz sie nawet L4 nie nazywa

chorobowe?;d

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ma to jak chorować mając wakacje

ja nie mam wakacji :-)
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Serio? jak to się stało?!

nie podano mi konkretnej przyczyny, być może od klimatyzacji, przewiało mnie w samochodzie, jakieś niedoleczone przeziębienie ale nie wiadomo co jeszcze
tak czy siak miałam uśmiech jokera i modliłam się żeby mi tak nie zostało

massacre
massacre: Ja sie bycze od ostatniego piątku, do pracy wracam we wtorek - taki mini urlop przed tym długim w sierpniu Pozalatwialam trochę spraw, młodego urodziny w tym czasie, jutro z moim chlopem jedziemy odpocząć na 3 dni do Devon :) Na szczęście pogoda sie polepszyla i jest nadzieja na plazowanie :D

a ja nie będę mieć urlopu bo zmieniam pracę od sierpnia:D i muszę się ostro wziąć za siebie żeby wszystko szybko ogarnąć
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie podano mi konkretnej przyczyny, być może od klimatyzacji, przewiało mnie w samochodzie, jakieś niedoleczone przeziębienie ale nie wiadomo co jeszcze tak czy siak miałam uśmiech jokera i modliłam się żeby mi tak nie zostało

dramat, dobrze, że to minęło.
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: :( Dobrze ze sie dobrze skończyło, taka śliczna buzia :)

to był najgorszy miesiąc mojego życia w 4 tyg schudłam 5 kg
massacre
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chorobowe?;d

ZUS ZLA, wcześniej forma L4, mimo to L4 dalej jest potocznie używane :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.