malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kazdy wie, ale nie jest w temacie okreslone czego dotyczy a moze wielu rzeczy, ktos moze pomyslec: to pewnie recenzje modnych ostatnio filmow to nawet nie wchodze bo nie lubie chodzic do kina :]

osmarkalam sie.
SoDope
SoDope
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

ależ oczywiście - tylko chodzi mi o to, że jak tam pojawi się recenzji milion ileś to kto będzie szukał docelowego produktu ..
chyba, że pogrupowane tematy - w stylu pielęgnacja i tutaj wrzucone kremy/mleczka/toniki/płyny micelarne
kolorówka i tam wszystkie podkłady/korektory i bla blabla .
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: osmarkalam sie.

jak zawsze, ja lepiej ide sobie coś kupywać przez neta :bye:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ależ oczywiście - tylko chodzi mi o to, że jak tam pojawi się recenzji milion ileś to kto będzie szukał docelowego produktu .. chyba, że pogrupowane tematy - w stylu pielęgnacja i tutaj wrzucone kremy/mleczka/toniki/płyny micelarne kolorówka i tam wszystkie podkłady/korektory i bla blabla .

z tym ze tu na forum nie mozna tworzyd podforow, wiec by sie musialo zrobic kilka - kilkanascie osobych tematow, co mija sie troche z celem :)

Konto usunięte
Konto usunięte: jak zawsze, ja lepiej ide sobie coś kupywać przez neta

to milego kupywania.
SoDope
SoDope
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z tym ze tu na forum nie mozna tworzyd podforow, wiec by sie musialo zrobic kilka - kilkanascie osobych tematow, co mija sie troche z celem :)
ale i tak będzie bajzel :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak będzie bajzel :D

e tam, nie bedzie tak zle :D
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011

wg mnie temat o recenzjach powinien być jasny i prosty.
czyli recenzja na temat jednego, konkretnego produktu. napisać konkretną nazwę, jakie miał zadanie i czy je spełnił/nie spełnił i podsumowanie czy polecam czy nie polecam i ewentualnie dlaczego.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  28 Iulie 2011

nie, lepiej napisać:
nie polecam kremu z avonu bo jest kiepski i wszystkie kosmetyki są kiepskie bo są inne w katalogu niż są na żywo

:lol: to bardzo pomaga :-)

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wg mnie temat o recenzjach powinien być jasny i prosty. czyli recenzja na temat jednego, konkretnego produktu. napisać konkretną nazwę, jakie miał zadanie i czy je spełnił/nie spełnił i podsumowanie czy polecam czy nie polecam i ewentualnie dlaczego.

myslalam po prostu, ze to bedzie logiczne dla kazdego, ale widze, ze nie.
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myslalam po prostu, ze to bedzie logiczne dla kazdego, ale widze, ze nie.

to byłoby zbyt piękne
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to byłoby zbyt piękne

niestety, zawsze trzeba zakladac tutaj najgorsze widze.
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niestety, zawsze trzeba zakladac tutaj najgorsze widze.

trzeba. dlatego proponuję napisać wszystko jasno i wyraźnie, dużymi literami, wypunktowane zasady
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba. dlatego proponuję napisać wszystko jasno i wyraźnie, dużymi literami, wypunktowane zasady

wlasnie tak zrobilam.
pijana
pijana
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: podrobki poprzedniej generacji 'bez nazwy', za 100zl. na 100% sie rozwali? kolory ma te zayebiste ipodowe

Nie ryzykowałabym :P Lepiej kupić coś sprawdzonej firmy, Sony, Creative itp.
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja idę na trzecią w tym tygodniu, ale to jeszcze nie ostatnia Ale dzisiaj na trzeźwo 100%, bo wzięłam Ibuprom Max, wolę nie ryzykować :)

Ale stypa, wzięłam i wyszłam z tej "imprezy" :lol2:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  29 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie tak zrobilam.

się skołuje podklejenie za chwilę :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.