malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Surii
Surii
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: owszem nie jest, ale temat bardzo ciekawy i duzo mozna sie dowiedziec, podpatrzec i nauczyc ;-)

ja jestem na nie. nie mam ochoty pisać, co dziś stosowałam, czytać też nie będę, bo mnie to nudzi. poza tym obchodzi mnie tylko czy coś działa, czy nie-a jeśli ktoś użyje czegoś, co daje super efekty, na pewno nie omieszka podzielić się tym w recenzjach.
Surii
Surii
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie rozumiecie o co ma chodzić w tym wątku ;-) trudno

jak widać- każdy rozumie :)
bezobllacnoja
bezobllacnoja
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja lubie pisac co dzisiaj robilam, szczegolnie z wlosami :-)
przykre ze nie masz przyjaciol i nie masz z kim porozmawiac =( przestan wszystkim wtlaczac swoj punkt widzenia =( przez ciebie srednia IQ osob na miu niebezpiecznie spada =(
agoosiaaa
agoosiaaa
  30 Iulie 2011

tez tak macie, ze jak bierzecie taksowke to lyso wam nie zaokraglic rachunku do pelnego funta :woot:
bo mi troche glupio jak biore taxi i wychodzi mi zazwyczaj 2.80 czy 3 funty zeby nie dac 4 itd :ninja:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak macie, ze jak bierzecie taksowke to lyso wam nie zaokraglic rachunku do pelnego funta

- nie używam funtów
- nie jeżdżę taksówkami

:ninja:

Ale wątpię by ktokolwiek płacił co to grosika, jak wyjdzie jakoś nierówno, tylko jednak do jakiejś pełnej kwoty zaokrągla chyba :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Iulie 2011

działa?

strasznie mi zaczeła schodzić skóra z ust mimo stosowania tissane :and:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przykre ze nie masz przyjaciol i nie masz z kim porozmawiac =( przestan wszystkim wtlaczac swoj punkt widzenia =( przez ciebie srednia IQ osob na miu niebezpiecznie spada =(

dlaczego ta osoba nie dostala jeszcze bana na stałe?! to jakieś kpiny?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale wątpię by ktokolwiek płacił co to grosika, jak wyjdzie jakoś nierówno, tylko jednak do jakiejś pełnej kwoty zaokrągla chyba :)

a ja jestem sknerą i nigdy nie daję napiwków.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jestem sknerą i nigdy nie daję napiwków.

no dobrze, ale jak Ci teoretycznie wyjdzie nie wiem
29,20.
To nie zdarza Ci się dać np 30? :woot:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no dobrze, ale jak Ci teoretycznie wyjdzie nie wiem 29,20. To nie zdarza Ci się dać np 30?

ale 30 to nie jest zaokrąglenie, to już prędzej 29,50 bym dała, nie, zazwyczaj czekam na resztę, nawet jak w żabce kupuję coś za 9,99 to czekam na grosik, chyba, ze sie spiesze to mowie dziekuje albo jak nie ma wydac to machne ręką.
Surii
Surii
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak macie, ze jak bierzecie taksowke to lyso wam nie zaokraglic rachunku do pelnego funta

tak, z tym, że nie do funta ;) tak samo w jakiejś restauracji itp, dużych napiwków nie zostawiam, bo mnie nie stać, ale też bez przesady. chyba, że obsługa niemiła, wtedy będę czekać nawet na 20gr ;>
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Iulie 2011

'Otwieram się' w koncu :w00t::rock:

Jutro jade do urzedu załatwiać papiery i starac sie o dofinansowanie z unii, zapytac jak to wszystko wyglada. I lokal w centrum ogladac. :-)
Ale jednak nie otwieram salonu, cos zwiazane bezposrednio z, ale powiem, jak juz bedzie pewne. :-)

:brawo:

madzia2143
madzia2143
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 'Otwieram się' w koncu Jutro jade do urzedu załatwiać papiery i starac sie o dofinansowanie z unii, zapytac jak to wszystko wyglada. I lokal w centrum ogladac. :-) Ale jednak nie otwieram salonu, cos zwiazane bezposrednio z, ale powiem, jak juz bedzie pewne. :-)

trzymam kciuki :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: trzymam kciuki :)

nie dziekuje, zeby nie zapeszyc :-)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  31 Iulie 2011
http://www.youtube.com/watch?v=zRrTEeA_hko

rich bitch!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Fieska
Fieska
  31 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak macie, ze jak bierzecie taksowke to lyso wam nie zaokraglic rachunku do pelnego funta bo mi troche glupio jak biore taxi i wychodzi mi zazwyczaj 2.80 czy 3 funty zeby nie dac 4 itd

Wkurzają mnie taksówkarze, dlatego staram się zawsze albo sama być kierowcą, albo sobie kogoś zorganizować. Ale zazwyczaj jak coś gdzieś płace to zaokrąglam. Jestem za rozrzutna, jeżeli chodzi o pieniądze.

Muszę wam coś opowiedzieć :ziober2:
Mam tak porąbaną sąsiadkę, że dzisiaj nakleiła mi czerwoną karteczkę na drzwi na której napisała czy mogłabym następnym razem jak będę wracała o 5 do domu przekręcać ciszej klucz od zamka. Bo jest wszystko słabo dźwiękoszczelne. :wtf: Chyba ją coś w łeb rąbnęło... :mrgreen:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.