Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 222 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wynika BARDZO jednoznacznie:
Brutto jest kwota netto powiekszona o podatek, wiec nie ma mowy, ze chodzi tutaj o SAM PODATEK, ktory jest jedynie CZESCIA tej kwoty nazywanej BRUTTO :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Nie musisz mi tłumaczyć co znaczy brutto, bo to dzieci wiedzą, bez przesady,
po prostu nie zwróciłam na to uwagi.
wiem wiem już, nie doczytałam, mój błąd
Załamuje mnie WP :crylol
Nareszcie koniec jesiennej pogody. Przez przynajmniej najbliższe dwa dni będziemy mogli cieszyć się latem.
nie, wiele osob nie wie :) byc moze gdybym nie wytlumaczyla, dalej bys nie widziala swojego bledu :)
taaa jasne

nie przyznawaj sie, bo niektorzy musza sie podjarac tlumaczeniem :D
:facepalm:
no to w cholere dlugo bedzie tej fajnej pogody

No tak, siedzisz w mojej głowie, wybacz :))
Na to wygląda :D Pewnie siedzę w piwnicy z dostępem do komputera, niczego mnie nie nauczyli i nigdy nie pracowałam

Aż nie wiem czy starczy mi pomysłów na wykorzystanie tak wielu słonecznych dni

wez, u mnie tez masakra - na dworze upal, parno i cholernie brzydko, pochmurno, zero slonca + pada od czasu do czasu :facepalm:
wychodze z domu na chwile i od razu musze wskakiwac pod prysznic, masakra.