Konto usunięte: 1. grubi anglicy czy walijczycy sa wszedzie, w manchesterze tez pelno tego widzialam, zreszta w telewizji o tym caly czas trabia, czyli cos w tym musi byc - moze akurat do londynu przyjezdza wiecej pieknych ludzi, bo chca zrobic kariere itp, ale naokolo juz tak kolorowo nie jest.
w Essex, na wschod od Londynu, duzo puszczalskich lasek i duzo tez grubasow, w Middlesex, gdzie mieszkam obecnie nie widac jakos tej otylosci. Oczywiscie, kobiety wydaja sie byc grubsze niz w Polsce, ale zaryzykowalabym stwierdzenie ze to czarne kobiety tutaj zawyzaja statystyki jesli chodzi o otylych ludzi. Tutejsze panie po prostu sa innych ksztaltow. A jedz na West End, rewia mody i urody, zawsze tam sie czuje tak przecietnie
a tv to tv, Made in Chelsea ogladasz? Albo The only way is Essex? Ja nie ogladam, bo mam to na codzien

tak naprawde wygladaja laski z West Endu (w tym Chelsea) - zdziry z klasa

a tak naprawde wygladaja laski z Essex - zdziry bez klasy, ktore zachodza w ciaze w wieku nastu lat, zeby po 3-tce wazyc ze 100 kilo - uogolniam ofkors

nie ma az tylu otylych ludzi, jakby sie moglo wydawac, badz z tego co Ty piszesz o swojej miescinie
Konto usunięte: 4. co do pieprzenia sie na przystankach - pierwszy tydzien 5 lat temu kiedy przeprowadzilismy sie do wielkiej brytani, wyszlam z rodzicami na spacer p[o molu wieczorem, przechodzimy kolo przystanku a tu tylko ''ohh yeeeeeeah'', laska rozkraczona siedzi na tym takim siedzeniu a ja jakis kolo posuwa. moj tata to sie smial z tego przez dobre pol godziny. od tamtej pory widzialam chyba z 15scie par bzykajacych sie w centrum na ulicy, lawkach, przystankach wiec wiesz :D moze po prostu moje miasto jest takie romantyczne
uo matko, ja bym do polski wracala straight away
Konto usunięte: cider.
pachnie wymiocinami.
stella w ogole smierdzi