malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ha ja też chyba 2 razy puściłam pawia, raz to pamietam taki meliniarski klub gdzie malolatki ruchaja sie na ogrodkach, powiedzialam do kolegi ze chce setke wodki bo pytal co pije, a barmanka go pytala czy duzy kieliszek on nie wiedzial i literatke wodki mi wzial upilam lyka bylo mi tak niedobrze ze jak dolecialam do kibla to rzygi mi naraz poszly nosem i ustami buahahaha

ja wymiotowalam po alkoholu w zyciu moze nie wiem, z 4 razy? i to byl wlasnie ten 4ty raz. ale to przez alkohol, stelle, nie moge pic tego gowna, a ze pilysmy z kumpela wlasnie w klubie jak juz bylysmy po paru to ona poszla kupywac i wziela wlasnie stelle, a ja po pijaku nie zwrocilam uwagi. po 5 minutach od wypicia lecialam do toalet wymiotowac, masakra.
ale najlepiej, nie trafilam do sedesu i wszedzie naokolo ubabralam kibel, wiec wyczekalam moment, jak nikogo nie bylo i cichaczem przenioslam sie do drugiego :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ale ogolnie, to ja nie wiem one mysla ze sa zajeiste? czy co? bo ja tego nie kumam ;d

nie mam pojecia, byla kolezanka mojej siostry wlasnie taka byla - ona i moja siostra poszly na impreze do kumpli. ich jakos z 8miu bylo. pozniej na nastepny dzien tej jej kumpeli nie bylo, a moja siostra siedziala z nimi (bo jeden z nich byl jej chlopakiem) no i ocz\ywko gadka na temat impry. okazalo sie ze bzykala sie ze wszytskimi, jeden po drugim, w odstepach jakos polgodzinnych? a oni nawet nie wiedzieli :rotlf:
dlatego moja sis sie juz z nia nie zadaje, jak sie dowiedziala to przestala, nie bedzie jej opini zanizac :nie:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
massacre
massacre: to i tak nisko upadlas

buahaha, nie sądze, moj kiedys w Pomaranczy ale Bielskiej (on ogolnie ma wstret do wodki bo u niego rodzice wiecznie pili i rzadko kiedy pije) - zasiedli z kolegami do wodki bo urodziny byly, tak go schlali, niedobrze mu bylo i lecial przez caly taki hmm.. jakby balkon z boku parkietu i na boki rzygal bo do kibla trzeba bylo przez caly parkiet :crylol:

a jeden moj kolega jak minibusem jechalismy to mowi bede rzygac otworzcie okno: otworzyli i tak jak rzygal wszystko na wlosy mu z wiatrem szlo lol, a jak zrobilismy postoj i otworzylismy drzwi to po prostu wypadł buahahaha i pyta czy juz w domu
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja wymiotowalam po alkoholu w zyciu moze nie wiem, z 4 razy? i to byl wlasnie ten 4ty raz. ale to przez alkohol, stelle, nie moge pic tego gowna, a ze pilysmy z kumpela wlasnie w klubie jak juz bylysmy po paru to ona poszla kupywac i wziela wlasnie stelle, a ja po pijaku nie zwrocilam uwagi. po 5 minutach od wypicia lecialam do toalet wymiotowac, masakra. ale najlepiej, nie trafilam do sedesu i wszedzie naokolo ubabralam kibel, wiec wyczekalam moment, jak nikogo nie bylo i cichaczem przenioslam sie do drugiego

nie wiem co to stelle i jak to wyglada, bez kitu :and: ale ja tak mam po nemirofie czy jak to sie tam nazywa, w ogole mi ta woda nie wchodzi

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam pojecia, byla kolezanka mojej siostry wlasnie taka byla - ona i moja siostra poszly na impreze do kumpli. ich jakos z 8miu bylo. pozniej na nastepny dzien tej jej kumpeli nie bylo, a moja siostra siedziala z nimi (bo jeden z nich byl jej chlopakiem) no i ocz\ywko gadka na temat impry. okazalo sie ze bzykala sie ze wszytskimi, jeden po drugim, w odstepach jakos polgodzinnych? a oni nawet nie wiedzieli :rotlf: dlatego moja sis sie juz z nia nie zadaje, jak sie dowiedziala to przestala, nie bedzie jej opini zanizac

:ninja:
nie wypowiem sie, ja mam kolezanke co za kase sie umawia..
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
massacre
massacre: jeszcze raz sie powtorze, gdzie ty mieszkasz? grubi Anglicy, ykhm sorry Walijczycy nie ma TK Maxxa i jeszcze musisz patrzec jak te grubasy ktore wciskaly sie chwile wczesniej w rozmiar 6, pozniej sie pieprza na przystankach

1. grubi anglicy czy walijczycy sa wszedzie, w manchesterze tez pelno tego widzialam, zreszta w telewizji o tym caly czas trabia, czyli cos w tym musi byc - moze akurat do londynu przyjezdza wiecej pieknych ludzi, bo chca zrobic kariere itp, ale naokolo juz tak kolorowo nie jest.
2. raz mi sie zdarzylo patrzec jak ''grubaska'' (bo nie byla gruba tylko po prostu duzo wiekszego rozmiaru niz 6, nazywam ja grubaska bo mi kiecke rozwalila) sie wciskala w kiecke tak mala :D
3. tk maxx jest w wiekszych miastach, nie we wsiach takich jak moja :D
4. co do pieprzenia sie na przystankach - pierwszy tydzien 5 lat temu kiedy przeprowadzilismy sie do wielkiej brytani, wyszlam z rodzicami na spacer p[o molu wieczorem, przechodzimy kolo przystanku a tu tylko ''ohh yeeeeeeah'', laska rozkraczona siedzi na tym takim siedzeniu a ja jakis kolo posuwa. moj tata to sie smial z tego przez dobre pol godziny. od tamtej pory widzialam chyba z 15scie par bzykajacych sie w centrum na ulicy, lawkach, przystankach wiec wiesz :D moze po prostu moje miasto jest takie romantyczne :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
massacre
massacre: to i tak nisko upadlas

:rotfl: niestety, nie mialam nad tym kontroli :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem co to stelle i jak to wyglada, bez kitu ale ja tak mam po nemirofie czy jak to sie tam nazywa, w ogole mi ta woda nie wchodzi

cider.
pachnie wymiocinami.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wypowiem sie, ja mam kolezanke co za kase sie umawia..

ale przynajmniej za kase, cos z tego ma i jasno jest powiedziane co robi, szczerze mowiac to wole prostytutki od takich dajek za darmo :nie:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zasiedli z kolegami do wodki bo urodziny byly, tak go schlali, niedobrze mu bylo i lecial przez caly taki hmm.. jakby balkon z boku parkietu i na boki rzygal bo do kibla trzeba bylo przez caly parkiet

w tej kwestii mam akurat konserwatywne poglady i o ile facet moze byc pijany, to wg mnie kobiecie nie przystoi. i jedynie jakies zatrucie zoladka tlumaczylo by publiczne wymiotowanie przez kobiete.
moim zdaniem kiwajacy sie chlop jakos tak nie wzbudza we mnie odrazy jak kiwajaca sie ulica laska. rozumiem, ze nie kazdy zna swoje limity, ale to tez nie usprawiedliwia tego typu zachowania. wiadomo, sa indywidualne przypadki, moze sie zdarzyc itd. ale nie podoba mi sie takie zjawisko ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale przynajmniej za kase, cos z tego ma i jasno jest powiedziane co robi, szczerze mowiac to wole prostytutki od takich dajek za darmo

ona kiedys umawiala sie z takim gosciem, ciagle chcial sie u niej spotykac bo niby mieszkal z rodzicami a uczyl polskiego w szkole, ona w koncu powiedziala ze u niej nie zeby u niego jak starych nie bedzie a on jej: to nie bedzie takie proste, a ona: czemu? a on: BO JESTEM KSIĘDZEM!
Przeciez ona dostala takiego szoku ze tydzien z domu nie wylazila, a najlepsze bylo to ze ona go rozprawiczyla :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
massacre
massacre: i jedynie jakies zatrucie zoladka tlumaczylo by publiczne wymiotowanie przez kobiete.

ja publicznie nigdy nie wymiotowalam, wolalabym to chyba przelknac niz ktokolwiek mialby mnie widziec :ninja:

massacre
massacre: i jedynie jakies zatrucie zoladka tlumaczylo by publiczne wymiotowanie przez kobiete.

+ ciaza :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 August 2011
massacre
massacre: w tej kwestii mam akurat konserwatywne poglady i o ile facet moze byc pijany, to wg mnie kobiecie nie przystoi. i jedynie jakies zatrucie zoladka tlumaczylo by publiczne wymiotowanie przez kobiete. moim zdaniem kiwajacy sie chlop jakos tak nie wzbudza we mnie odrazy jak kiwajaca sie ulica laska. rozumiem, ze nie kazdy zna swoje limity, ale to tez nie usprawiedliwia tego typu zachowania. wiadomo, sa indywidualne przypadki, moze sie zdarzyc itd. ale nie podoba mi sie takie zjawisko ;)

no laski czy nacpane czy pijane wygladaja gorzej. nie ma co okrywac.
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ona kiedys umawiala sie z takim gosciem, ciagle chcial sie u niej spotykac bo niby mieszkal z rodzicami a uczyl polskiego w szkole, ona w koncu powiedziala ze u niej nie zeby u niego jak starych nie bedzie a on jej: to nie bedzie takie proste, a ona: czemu? a on: BO JESTEM KSIĘDZEM! Przeciez ona dostala takiego szoku ze tydzien z domu nie wylazila, a najlepsze bylo to ze ona go rozprawiczyla

:Rotfl:
dobre :lol2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobre

Polska :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 August 2011

a w temacie zygania publicznego, mi na sensation white we wrocku zaszkodzila zapiekanka, bylo mi bardzo niedobrze a wiadomo na masowych imprezach kolejki wc sa straszne i rzygalam za reklame z marlboro :crylol: ale chyba nikt nie widzial a tez wlasnie na tym mi zalezalo.

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a w temacie zygania publicznego, mi na sensation white we wrocku zaszkodzila zapiekanka, bylo mi bardzo niedobrze a wiadomo na masowych imprezach kolejki wc sa straszne i rzygalam za reklame z marlboro ale chyba nikt nie widzial a tez wlasnie na tym mi zalezalo.

ja wlasnie mam tak samo, po alkoholu nigdy nie wymiotuje, tylko po pewnych rzeczach, a wiec tak: raz zjadlam niedobre chrupki, staly otwarte z 2 tygodnie a mnie z qmpela glod napadl, wlasnie po tej stelli, ktora niby jest alkoholem ale nie jest - 2 razy - jak wypilam pierwsza w zyciu stelle i wtedy sobie obiecalam, ze nigdy juz tego nie tkne no i wtedy co mi kolezanka ja dala, kiedys przez przypadek napilam sie tluszczu bo myslalam ze to picie. no to bylo obrzydliwe.
nie wiem kto zostawia tluszcz w szklance na wierzchu. w sensie olej.
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1. grubi anglicy czy walijczycy sa wszedzie, w manchesterze tez pelno tego widzialam, zreszta w telewizji o tym caly czas trabia, czyli cos w tym musi byc - moze akurat do londynu przyjezdza wiecej pieknych ludzi, bo chca zrobic kariere itp, ale naokolo juz tak kolorowo nie jest.

w Essex, na wschod od Londynu, duzo puszczalskich lasek i duzo tez grubasow, w Middlesex, gdzie mieszkam obecnie nie widac jakos tej otylosci. Oczywiscie, kobiety wydaja sie byc grubsze niz w Polsce, ale zaryzykowalabym stwierdzenie ze to czarne kobiety tutaj zawyzaja statystyki jesli chodzi o otylych ludzi. Tutejsze panie po prostu sa innych ksztaltow. A jedz na West End, rewia mody i urody, zawsze tam sie czuje tak przecietnie :and:
a tv to tv, Made in Chelsea ogladasz? Albo The only way is Essex? Ja nie ogladam, bo mam to na codzien :ziober2:
tak naprawde wygladaja laski z West Endu (w tym Chelsea) - zdziry z klasa

a tak naprawde wygladaja laski z Essex - zdziry bez klasy, ktore zachodza w ciaze w wieku nastu lat, zeby po 3-tce wazyc ze 100 kilo - uogolniam ofkors

nie ma az tylu otylych ludzi, jakby sie moglo wydawac, badz z tego co Ty piszesz o swojej miescinie :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: 4. co do pieprzenia sie na przystankach - pierwszy tydzien 5 lat temu kiedy przeprowadzilismy sie do wielkiej brytani, wyszlam z rodzicami na spacer p[o molu wieczorem, przechodzimy kolo przystanku a tu tylko ''ohh yeeeeeeah'', laska rozkraczona siedzi na tym takim siedzeniu a ja jakis kolo posuwa. moj tata to sie smial z tego przez dobre pol godziny. od tamtej pory widzialam chyba z 15scie par bzykajacych sie w centrum na ulicy, lawkach, przystankach wiec wiesz :D moze po prostu moje miasto jest takie romantyczne

uo matko, ja bym do polski wracala straight away :crylol:
Konto usunięte
Konto usunięte: cider. pachnie wymiocinami.

stella w ogole smierdzi

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.