malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011

Gdzie można dostać jakieś fajne bluzy z otworem na kciuk ? :woot:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i rozmawiasz tylko z kotem

prawie jak Kaczyński i Alik :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wez, u mnie tez masakra - na dworze upal, parno i cholernie brzydko, pochmurno, zero slonca + pada od czasu do czasu :facepalm: wychodze z domu na chwile i od razu musze wskakiwac pod prysznic, masakra.

najlepiej nie wychodzić :rotfl:
Nie no, nie skłamali, dziś świeci słońce i jest naprawdę ciepło :D
.. jeszcze tylko jutro i znów deszcz :rotfl:

Ale podobno grzyby są :pavarotti:
Nie lubię jeść, ale uwielbiam zbierać. Przechodziłam dziś gdzieś tam i takie babcie sprzedawały , więc widać, że się całkiem ładnie pokazują :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: prawie jak Kaczyński i Alik

:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej nie wychodzić Nie no, nie skłamali, dziś świeci słońce i jest naprawdę ciepło :D .. jeszcze tylko jutro i znów deszcz

musze wychodzic, nienawidze siedziec w domu, poza tym jak nie wyjde z malym to mu zaczyna odbijac :rotfl: teraz meczy dziadkow :lol2:
no i musze dzisiaj nowe szkla kontaktowe zamowic :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale podobno grzyby są Nie lubię jeść, ale uwielbiam zbierać. Przechodziłam dziś gdzieś tam i takie babcie sprzedawały , więc widać, że się całkiem ładnie pokazują :D

uwielbiam zbierac grzyby :D zawsze na wakacje jak jezdzilam do mojej babci na wsi to zbieralam, w ogole tak mi teskno za grzybami (ktorych tutaj w uk praktycznie nie sprzedaja, glownie pieczarki :zonk:) ze rodzice maja mi przywiezc kurki z polandu :zakochany:
jak ja dlugo nie jadlam kurek :D
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: musze wychodzic, nienawidze siedziec w domu, poza tym jak nie wyjde z malym to mu zaczyna odbijac teraz meczy dziadkow no i musze dzisiaj nowe szkla kontaktowe zamowic :)

biedni dziadkowie :rotfl:
niedługo zamiast fajnych butów będziemy brać tylko i wyłącznie kalosze w różnych kolorach i fasonach, haha :F

Konto usunięte
Konto usunięte: uwielbiam zbierac grzyby :D zawsze na wakacje jak jezdzilam do mojej babci na wsi to zbieralam, w ogole tak mi teskno za grzybami (ktorych tutaj w uk praktycznie nie sprzedaja, glownie pieczarki ) ze rodzice maja mi przywiezc kurki z polandu jak ja dlugo nie jadlam kurek :D

Grzyby są obrzydliwe, szczególnie te marynowane.
Jedyna słuszna forma, którą zjadam - pierogi z kapustą i grzybami.
Ale fakt, zbieranie jest cudowne, przynajmniej do momentu jak się coś znajduje, bo inaczej można złapać ładnego nerwa :ninja:
Na allegro widziałam pieczarki do domowej hodowli :rotfl:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
massacre
massacre: fajnie wyglada, to jakas imprezownia umc umc umc?

Pomarańcza, nowy (od roku, po generalnym remoncie) Katowicki klub :-) najmodniejszy obecnie na śląsku, tłumy tam walą.. :ninja: ale cudnie grają ;-)

Co to za klub ze zdjec?
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: biedni dziadkowie niedługo zamiast fajnych butów będziemy brać tylko i wyłącznie kalosze w różnych kolorach i fasonach, haha :F

e tam biedni, sami go sobie wzieli do zabawy :rotfl:

wez nawet nie krakaj :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Grzyby są obrzydliwe, szczególnie te marynowane.

ja nie lubie marynowanych, lubie na pizzy, kotlety z kani (ale tylko jak sa dobrze zrobione) no i smazone kurki :zakochany:
w zupach i sosach mi nie smakuja (no chyba ze zupa nazywa sie goracy kubek o smaku grzybowym, ktory ma tyle wspolnego z prawdziwa zupa co nic :rotfl:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jedyna słuszna forma, którą zjadam - pierogi z kapustą i grzybami.

nie lubie, dla mnie pierogi to tylko ruskie - z ziemniakami, bialym serem i cebulka :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale fakt, zbieranie jest cudowne, przynajmniej do momentu jak się coś znajduje, bo inaczej można złapać ładnego nerwa Na allegro widziałam pieczarki do domowej hodowli

wiem, w ogole u mojej babci na polach byly wielkie takie (nie wiem jak to nazwac) zarosla? poziomek, niektore poziomki rosly takie duze jak male truskawki :zakochany:
normalnie calymi dniami w polu/lesie potrafilam przesiedziec :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam biedni, sami go sobie wzieli do zabawy

ta jasne :rotfl:
wcisnęłaś na chama i już :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie lubie marynowanych, lubie na pizzy, kotlety z kani (ale tylko jak sa dobrze zrobione) no i smazone kurki w zupach i sosach mi nie smakuja (no chyba ze zupa nazywa sie goracy kubek o smaku grzybowym, ktory ma tyle wspolnego z prawdziwa zupa co nic )

O i zjem jeszcze pieczarki własnie na zapiekance, pizzy, czy smażone w bułce i jajku :ninja: Reszty nie wezmę do ust :rotfl:
Zresztą ja wielu rzeczy nie zjem, albo dlatego, że nie smakują, albo po prostu, bo nie odpowiada mi to, czym to jest, nawet nie próbując :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubie, dla mnie pierogi to tylko ruskie - z ziemniakami, bialym serem i cebulka :D

Ruskich nie lubię :F

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, w ogole u mojej babci na polach byly wielkie takie (nie wiem jak to nazwac) zarosla? poziomek, niektore poziomki rosly takie duze jak male truskawki normalnie calymi dniami w polu/lesie potrafilam przesiedziec

Tez uwielbiam poziomki :zakochany:
Jak jeżdżę na działkę, to tam generalnie jest taki kompleks działek, niektóre zajęte, inne jeszcze puste i na jednej z takich pustych sa poziomki :zakochany:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Gdzie można dostać jakieś fajne bluzy z otworem na kciuk ?

BENCH
Bench ma kurtki, bluzy, sukienki - wszystko :D Mam bluze, moj facet ma polar, obydwie rzeczy z dziurami na kciuka :)

a to jakies innej firmy :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co to za klub ze zdjec?

Ministry of Sound - mialam szczescie 5 lat temu, mieszkac 15 minut pieszo :ziober2:
Teraz jakas godzine 10 minut metrem :ninja:
jeden z najwiekszych, jesli nie najwiekszy w Europie :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ta jasne wcisnęłaś na chama i już

poszedl za zapachem tostow :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: O i zjem jeszcze pieczarki własnie na zapiekance, pizzy, czy smażone w bułce i jajku Reszty nie wezmę do ust Zresztą ja wielu rzeczy nie zjem, albo dlatego, że nie smakują, albo po prostu, bo nie odpowiada mi to, czym to jest, nawet nie próbując

tez tak mam, zreszta mnie np obrzydenie bierze jak widze cos, z czego saczy sie tluszcz - dla przykladu zapiekanki itp z greggsa http://www.greggs.co.uk/ masakra, podaja ci, pakuja w brazowy papier i siateczke i tylko widzisz taka wielka plame na tym brazowym papierze, bo wsiaka ten tlusz, na samo wspomnienie mi sie odechciewa.
tak samo z wiekszoscia mies, nie zjem i juz.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ruskich nie lubię :F

jak mozna ruskich nie lubiec :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tez uwielbiam poziomki Jak jeżdżę na działkę, to tam generalnie jest taki kompleks działek, niektóre zajęte, inne jeszcze puste i na jednej z takich pustych sa poziomki

wiem, poziomki sa kozackie, my mamy w polsce dzialke wlasnie z poziomkami, truskawkami, malinami, czym sie da :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
massacre
massacre: BENCH Bench ma kurtki, bluzy, sukienki - wszystko :D Mam bluze, moj facet ma polar, obydwie rzeczy z dziurami na kciuka :)

Nie znam tej firmy, a z tego co widzę, to sklep jest w Jankach, kawał drogi.

Konto usunięte
Konto usunięte: tez tak mam, zreszta mnie np obrzydenie bierze jak widze cos, z czego saczy sie tluszcz - dla przykladu zapiekanki itp z greggsa http://www.greggs.co.uk/ masakra, podaja ci, pakuja w brazowy papier i siateczke i tylko widzisz taka wielka plame na tym brazowym papierze, bo wsiaka ten tlusz, na samo wspomnienie mi sie odechciewa. tak samo z wiekszoscia mies, nie zjem i juz.

ja nie jadam wędlin, które mają taką siateczkę z tłuszczu, żyłki i inne tego typu atrakcje :ninja: musi być gładka, jednolita :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem, poziomki sa kozackie, my mamy w polsce dzialke wlasnie z poziomkami, truskawkami, malinami, czym sie da

my mamy i porzeczki i agrest, ale niestety to teren leśny i nic praktycznie nie owocuje :rotfl:
jedynie dobrze rosną borówki amerykańskie, ale ta mała sierściuchowata menda kładzie się pod nimi na plecach i zjada z krzaczków :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie jadam wędlin, które mają taką siateczkę z tłuszczu, żyłki i inne tego typu atrakcje musi być gładka, jednolita

to tez :crylol:
w ogole jak kupuje piersi z kurczaka czy wieprzowine to sprawdzam, czy nie maja tluszczu, a jak juz kupie i sie okaze ze bron boze cos maja to wszystko precyzyjnie wycinam, nie moge takich rzeczy jesc :rotfl:
dobrze, ze mam lisy w ogrodku, to mam kogo karmic tymi resztkami :lol2:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie znam tej firmy,

dobra firma :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: my mamy i porzeczki i agrest, ale niestety to teren leśny i nic praktycznie nie owocuje jedynie dobrze rosną borówki amerykańskie, ale ta mała sierściuchowata menda kładzie się pod nimi na plecach i zjada z krzaczków

:rotfl: ze kot?? :lol2:
Paulinessa
Paulinessa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mała sierściuchowata menda

:crylol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to tez w ogole jak kupuje piersi z kurczaka czy wieprzowine to sprawdzam, czy nie maja tluszczu, a jak juz kupie i sie okaze ze bron boze cos maja to wszystko precyzyjnie wycinam, nie moge takich rzeczy jesc dobrze, ze mam lisy w ogrodku, to mam kogo karmic tymi resztkami

No z piersiami mam tak samo :rotfl:
I uwaga.. z jajkiem :rotfl:
Jak robię jajecznice, wbije jajka, to zdejmuje z ognia i wydłubuje te białe gluty i dopiero jak nie ma żadnego odkładam na ogień i robię :rotfl:
Podobnie przy robieniu ciasta - wydłubuje :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ze kot??

pies jest taki podły
tak samo urywa łebki kwiatków i wypluwa :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Paulinessa

to nie jest smieszne :D !
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No z piersiami mam tak samo I uwaga.. z jajkiem Jak robię jajecznice, wbije jajka, to zdejmuje z ognia i wydłubuje te białe gluty i dopiero jak nie ma żadnego odkładam na ogień i robię Podobnie przy robieniu ciasta - wydłubuje

ja jajecznicy nie jadam, co najwyzej jajko na miekko, wiec nie mam mozliwosci niczego wyciagnac :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: pies jest taki podły tak samo urywa łebki kwiatków i wypluwa

:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.