Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 227 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
karta Virgina przyszla w zeszlym tygodniu, albo i dawniej

czekam na karte z Halifaxa teraz, tez miala przyjsc wczesniej, ale idioci wyslali na adres, gdzie mieszkalam 3 lata temu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Jak już jesteśmy przy wymiotach () to zdarzyło mi się w centrum miasta
Po pizzy z grzybami
Na szczęście było to przed dworcem i były tam krzaki
Dobrze, że mój ówczesny chłopak akurat jechał do domu
Cmok w policzek i nara
Mam chyba jednego buta za duzego... albo stope za mala
Dzisiaj idac do pracy o malo sie nie wy ** balam, bo z prawej stopy mi sie but na 14cm obcasie zsuwa
Nie ma to jak w tak starczym wieku odkryc u siebie rozny rozmiar stop
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja piedole przez 2 tygodnie noszenia bylo ok :/
kij tam zazwyczaj je do pracy ubieram, nawet jak bede miala jakis wypadek w drodze do pracy, to na tym grosza zarobie

prywatnie, to sobie wkladke bede wstawiala - tzw uzupelnienie stopy

Cześć :*
Ja przez pół mojego dorosłego życia myślałam że noszę rozmiar buta 39 aż tu jakiś czas temu buty w tym rozmiarze stały się dla mnie za duże, więc co jest, stopy mi zmalały czy numeracja się zmniejszyła

a co ja mam powiedziec?

siema :***
co tam ?
ja nosilam 39 cale zycie, urodzilam i nosze 40 w wiekszosci przypadkow, choc mam tez 39
wiem, wiem, pisalas wczesniej z tymi swoimi butami

lipa
Nie jeszcze nie, ale skusze się chyba na Nail Tek, bo nawet obserwując internet, to wiele osób kupuje (kilkadziesiąt naraz) :)
Coś jest na rzeczy, ja większość butów miałam 37, a teraz większość mam 36.
w USA jakis czas temu zmniejszyli numeracje, zeby grubasy sie podbudowaly i przestaly czuc grubasami.
Kiedys wzielam ciucha, patrze rozmiar 10-12 to biore, zakladam a wszystko na mnie wisi, mysle sobie, schudlam czy co? cycki mi zmalaly? skurczylam sie? zdejmuje, patrze a tu USA size

Oprócz tego że zmalały mi nogi... biust mi urósł, ale to chyba wynik ogólnego zwiększenia masy, paradoksalnie przytyłam a stopy mi zmalały

Ja miałam podobną tylko że gumową, działała, z resztą wystarczy w sklepie kupić olejek do wypieków o zapachu wanilii chyba albo cytryny, nie pamiętam dokładnie, z resztą u mnie o dziwo jest bardzo mało komarów w porównaniu do zeszłego lata, praktycznie ich nie ma
Jadę na działkę na trochę, więc obawiam się, że trochę ich może być,
tym bardziej, że jak w środku miasta, byłam na cmentarzu we wtorek bodajże, to taka chmara komarów była, ze ciągle musiałam podskakiwać, bo obsiadały :ninjaL