malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

karta Virgina przyszla w zeszlym tygodniu, albo i dawniej :woot:
czekam na karte z Halifaxa teraz, tez miala przyjsc wczesniej, ale idioci wyslali na adres, gdzie mieszkalam 3 lata temu :ninja: zje ** alam ich jak bure suki, bo inne listy przychodza na moj adres normalnie, sami sie przyznali przez telefon, jak dzwonilam w poniedzialek. Wiesz, ktos sobie otworzy koperte z karta, mimo, ze scancelowali ja i ma przyjsc nowa, to i tak na karcie jest moje imie nazwisko, SC i ACC - wystarczy, zeby ktos sobie z mojego konta Standing Order albo Direct Debit ustawial. Sprawdzam konto co 5 minut czy siano jest, jak ktos mi zje kase i calego overdrafta to pofatyguje sie i zabije kogos w Halifaxie. Zastanawiam sie, czy juz ich nie pozwac czasem za naruszenie Data Protection Act i narazenie mnie na ryzyko frauda na moje dane personalne :woot: pare tysi moze by wpadlo latwa reka :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: AvantQueTuDis

A próbowałaś tych odżywek polecanych tutaj, Herome albo Nail Tek ?
pijana
pijana
  3 August 2011

Jak już jesteśmy przy wymiotach (:crylol:) to zdarzyło mi się w centrum miasta :zonk: Po pizzy z grzybami :and: Na szczęście było to przed dworcem i były tam krzaki :lol2: Dobrze, że mój ówczesny chłopak akurat jechał do domu :rotfl: Cmok w policzek i nara :rotfl:

massacre
massacre
  4 August 2011

Mam chyba jednego buta za duzego... albo stope za mala :woot:

Dzisiaj idac do pracy o malo sie nie wy ** balam, bo z prawej stopy mi sie but na 14cm obcasie zsuwa
Nie ma to jak w tak starczym wieku odkryc u siebie rozny rozmiar stop :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

niebieszka
niebieszka
  4 August 2011
massacre
massacre: Dzisiaj idac do pracy o malo sie nie wy ** balam, bo z prawej stopy mi sie but na 14cm obcasie zsuwa

Bo to zły but był :ninja: Może akurat to wina buta była, może pijany szewc go robił, i prawego zrobił ciut większego od lewego
massacre
massacre
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo to zły but był

co Ty tu robisz K.? :ninja:

massacre
massacre
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Może akurat to wina buta była, może pijany szewc go robił, i prawego zrobił ciut większego od lewego

ja piedole przez 2 tygodnie noszenia bylo ok :/
kij tam zazwyczaj je do pracy ubieram, nawet jak bede miala jakis wypadek w drodze do pracy, to na tym grosza zarobie :swir:
prywatnie, to sobie wkladke bede wstawiala - tzw uzupelnienie stopy :ninja:

niebieszka
niebieszka
  4 August 2011
massacre
massacre: co Ty tu robisz K.?

:ziober2: odwiedzam to i tamto
Cześć :*

massacre
massacre: ja piedole przez 2 tygodnie noszenia bylo ok :/

Ja przez pół mojego dorosłego życia myślałam że noszę rozmiar buta 39 aż tu jakiś czas temu buty w tym rozmiarze stały się dla mnie za duże, więc co jest, stopy mi zmalały czy numeracja się zmniejszyła :woot:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  4 August 2011
massacre
massacre: Mam chyba jednego buta za duzego... albo stope za mala Dzisiaj idac do pracy o malo sie nie wy ** balam, bo z prawej stopy mi sie but na 14cm obcasie zsuwa Nie ma to jak w tak starczym wieku odkryc u siebie rozny rozmiar stop

a co ja mam powiedziec? :and: ja jako dziecko miałam palec złamany albo wybity, sama nie wiem i jest on dluzszy niz pozostaly, u stopy oczywiscie ten najdluzszy, i na ta noge musialabym nosic 39 a na druga 38 ;/ ale kupuje 38 a potem cierpie bo ta noga druga mnie bardzo cisnie;d
massacre
massacre
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odwiedzam to i tamto Cześć :*

siema :***
co tam ?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja przez pół mojego dorosłego życia myślałam że noszę rozmiar buta 39 aż tu jakiś czas temu buty w tym rozmiarze stały się dla mnie za duże, więc co jest, stopy mi zmalały czy numeracja się zmniejszyła

ja nosilam 39 cale zycie, urodzilam i nosze 40 w wiekszosci przypadkow, choc mam tez 39

Konto usunięte
Konto usunięte: a co ja mam powiedziec? ja jako dziecko miałam palec złamany albo wybity, sama nie wiem i jest on dluzszy niz pozostaly, u stopy oczywiscie ten najdluzszy, i na ta noge musialabym nosic 39 a na druga 38 ;/ ale kupuje 38 a potem cierpie bo ta noga druga mnie bardzo cisnie;d

wiem, wiem, pisalas wczesniej z tymi swoimi butami :and:
lipa

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A próbowałaś tych odżywek polecanych tutaj, Herome albo Nail Tek ?

Nie jeszcze nie, ale skusze się chyba na Nail Tek, bo nawet obserwując internet, to wiele osób kupuje (kilkadziesiąt naraz) :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja przez pół mojego dorosłego życia myślałam że noszę rozmiar buta 39 aż tu jakiś czas temu buty w tym rozmiarze stały się dla mnie za duże, więc co jest, stopy mi zmalały czy numeracja się zmniejszyła

Coś jest na rzeczy, ja większość butów miałam 37, a teraz większość mam 36.

http://allegro.pl/odstraczacz-na-komary-bransoletka-bugslock-opaska-i1732548007.html

myślicie, że to w ogóle działa, skoro kosztuje grosze?
strasznie dużo ludzi ogólnie kupuje.
massacre
massacre
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: stopy mi zmalały czy numeracja się zmniejszyła

w USA jakis czas temu zmniejszyli numeracje, zeby grubasy sie podbudowaly i przestaly czuc grubasami.
Kiedys wzielam ciucha, patrze rozmiar 10-12 to biore, zakladam a wszystko na mnie wisi, mysle sobie, schudlam czy co? cycki mi zmalaly? skurczylam sie? zdejmuje, patrze a tu USA size :ninja:

niebieszka
niebieszka
  4 August 2011
massacre
massacre: co tam ?

Oprócz tego że zmalały mi nogi... biust mi urósł, ale to chyba wynik ogólnego zwiększenia masy, paradoksalnie przytyłam a stopy mi zmalały :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: myślicie, że to w ogóle działa, skoro kosztuje grosze?

Ja miałam podobną tylko że gumową, działała, z resztą wystarczy w sklepie kupić olejek do wypieków o zapachu wanilii chyba albo cytryny, nie pamiętam dokładnie, z resztą u mnie o dziwo jest bardzo mało komarów w porównaniu do zeszłego lata, praktycznie ich nie ma
niebieszka
niebieszka
  4 August 2011
massacre
massacre: w USA jakis czas temu zmniejszyli numeracje,

Numeracja numeracji nie równa, zależy od marki, w jednej ledwo się wciskam w rozm 40 a w innej topie się w 38 :/
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja miałam podobną tylko że gumową, działała, z resztą wystarczy w sklepie kupić olejek do wypieków o zapachu wanilii chyba albo cytryny, nie pamiętam dokładnie, z resztą u mnie o dziwo jest bardzo mało komarów w porównaniu do zeszłego lata, praktycznie ich nie ma

Jadę na działkę na trochę, więc obawiam się, że trochę ich może być,
tym bardziej, że jak w środku miasta, byłam na cmentarzu we wtorek bodajże, to taka chmara komarów była, ze ciągle musiałam podskakiwać, bo obsiadały :ninjaL
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.