Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 224 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Na szczęście nie, urlopuje się na działce, a tam jest tylko trawa :D
A w Warszawie, ten jeszcze zimy nie przeżył, ale poprzednikowi jego to przy deszczu, podczas zimy - wyciągało się miskę i myło nogi

moja babcia to kotu robila kapiel zawsze

dziwne to zwierze bylo, bo lubilo sie kapac

massacre: Ministry of Sound - mialam szczescie 5 lat temu, mieszkac 15 minut pieszo
Teraz jakas godzine 10 minut metrem
jeden z najwiekszych, jesli nie najwiekszy w Europie :)
A, myslalam ze jakis polski :-)
My tez nieraz jezdzimy np do opolskiego - discoplex a4 czy protector - swietny klub to byl niestety zamkneli :-) albo do krakowskiego energy, teraz w katowicach tez otwieraja ale wieksze i lepsze :D
Konto usunięte: A, myslalam ze jakis polski :-)
My tez nieraz jezdzimy np do opolskiego - discoplex a4 czy protector - swietny klub to byl niestety zamkneli :-) albo do krakowskiego energy, teraz w katowicach tez otwieraja ale wieksze i lepsze :D
ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze

a tak wiadomo, bujalam sie tam gdzie mieszkalam, w 3miescie :) Gdansk Sopot Gdynia :)
jak ten szampon jajeczny? juz umylas czy nie?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze przerazilam sie jak zobaczylam laski w mega mini bez majtek wychodzace z toalety ze sperma cieknaca po nogach to nie dla mnie.
lol, tak wygladaja knajpy u mnie w miescie.
no nie, moze przesadzam, u nas liczy sie hardkor, nie ruchaja sie w kiblach a na przystankach autobusowych

massacre: ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze przerazilam sie jak zobaczylam laski w mega mini bez majtek wychodzace z toalety ze sperma cieknaca po nogach to nie dla mnie.

jak nisko trzeba upasc, ja nie wiem co one maja w glowie? ciezko mi to ogarnac.
Szamponik mam juz chyba 3 tyg i jest meega, ten dzisiaj kupilam w zapasie ;d :-) a maseczke mam od dzisiaj i przetestuje potem :-)
Konto usunięte: tez nie lapie, jedyne do czego ja doszlam to obrzyganie toalety w takim klubie, a ze ktos sie tam jest jeszcze w stanie ruchac... no nie wiem, brzydzi mnie sama mysl :P
Ha ja też chyba 2 razy puściłam pawia, raz to pamietam taki meliniarski klub gdzie malolatki ruchaja sie na ogrodkach, powiedzialam do kolegi ze chce setke wodki bo pytal co pije, a barmanka go pytala czy duzy kieliszek on nie wiedzial i literatke wodki mi wzial

ale ogolnie, to ja nie wiem one mysla ze sa zajeiste? czy co? bo ja tego nie kumam ;d
Moj zna szefa tej Pomaranczt takiego dobrego znajomego szefa - to z tym znajomym dosyc czesto gadamy itp, dobrze sie trzymaja, to gada jak chcecie dzisiaj loze to zadzwoncie powiedzcie ze z mojego polecenia, loza na 11 os. zr 150 na 40 zł ale dzwonila do niego zapytac czy serio nas zna
jak sie ma znajomosci to wszystko zalatwisz, a jak nie masz to wielkie gówno!
Konto usunięte: lol, tak wygladaja knajpy u mnie w miescie.
no nie, moze przesadzam, u nas liczy sie hardkor, nie ruchaja sie w kiblach a na przystankach autobusowych
jeszcze raz sie powtorze, gdzie ty mieszkasz?

grubi Anglicy, ykhm sorry Walijczycy

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail