malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jajecznicy nie jadam, co najwyzej jajko na miekko, wiec nie mam mozliwosci niczego wyciagnac

ja lubię, z pomidorkiem na masełku :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte:

a przez te opady to miał ostatnio wody po kolanka :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a przez te opady to miał ostatnio wody po kolanka

:mrgreen: to musial naniesc blota do domu :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja lubię, z pomidorkiem na masełku

ja tak srednio, wole samego pomidora :Rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to musial naniesc blota do domu :D

Na szczęście nie, urlopuje się na działce, a tam jest tylko trawa :D

A w Warszawie, ten jeszcze zimy nie przeżył, ale poprzednikowi jego to przy deszczu, podczas zimy - wyciągało się miskę i myło nogi :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na szczęście nie, urlopuje się na działce, a tam jest tylko trawa :D A w Warszawie, ten jeszcze zimy nie przeżył, ale poprzednikowi jego to przy deszczu, podczas zimy - wyciągało się miskę i myło nogi

:rotfl:
moja babcia to kotu robila kapiel zawsze :rotfl:
dziwne to zwierze bylo, bo lubilo sie kapac :rotfl:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  3 August 2011
massacre
massacre: Ministry of Sound - mialam szczescie 5 lat temu, mieszkac 15 minut pieszo Teraz jakas godzine 10 minut metrem jeden z najwiekszych, jesli nie najwiekszy w Europie :)

A, myslalam ze jakis polski :-)
My tez nieraz jezdzimy np do opolskiego - discoplex a4 czy protector - swietny klub to byl niestety zamkneli :-) albo do krakowskiego energy, teraz w katowicach tez otwieraja ale wieksze i lepsze :D
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A, myslalam ze jakis polski :-) My tez nieraz jezdzimy np do opolskiego - discoplex a4 czy protector - swietny klub to byl niestety zamkneli :-) albo do krakowskiego energy, teraz w katowicach tez otwieraja ale wieksze i lepsze :D

ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze :lol: przerazilam sie jak zobaczylam laski w mega mini bez majtek wychodzace z toalety ze sperma cieknaca po nogach :haft: to nie dla mnie.

a tak wiadomo, bujalam sie tam gdzie mieszkalam, w 3miescie :) Gdansk Sopot Gdynia :)

jak ten szampon jajeczny? juz umylas czy nie?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
massacre
massacre: ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze przerazilam sie jak zobaczylam laski w mega mini bez majtek wychodzace z toalety ze sperma cieknaca po nogach to nie dla mnie.

lol, tak wygladaja knajpy u mnie w miescie.
no nie, moze przesadzam, u nas liczy sie hardkor, nie ruchaja sie w kiblach a na przystankach autobusowych :rotfl:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
massacre
massacre: ja w Polsce to bylam moze raz w Ekwadorze przerazilam sie jak zobaczylam laski w mega mini bez majtek wychodzace z toalety ze sperma cieknaca po nogach to nie dla mnie.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie ruchaja sie w kiblach a na przystankach autobusowych

:ninja:
jak nisko trzeba upasc, ja nie wiem co one maja w glowie? ciezko mi to ogarnac.

massacre
massacre: jak ten szampon jajeczny? juz umylas czy nie?

Szamponik mam juz chyba 3 tyg i jest meega, ten dzisiaj kupilam w zapasie ;d :-) a maseczke mam od dzisiaj i przetestuje potem :-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak nisko trzeba upasc, ja nie wiem co one maja w glowie? ciezko mi to ogarnac.

tez nie lapie, jedyne do czego ja doszlam to obrzyganie toalety w takim klubie, a ze ktos sie tam jest jeszcze w stanie ruchac... no nie wiem, brzydzi mnie sama mysl :P
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez nie lapie, jedyne do czego ja doszlam to obrzyganie toalety w takim klubie, a ze ktos sie tam jest jeszcze w stanie ruchac... no nie wiem, brzydzi mnie sama mysl :P

Ha ja też chyba 2 razy puściłam pawia, raz to pamietam taki meliniarski klub gdzie malolatki ruchaja sie na ogrodkach, powiedzialam do kolegi ze chce setke wodki bo pytal co pije, a barmanka go pytala czy duzy kieliszek on nie wiedzial i literatke wodki mi wzial :lol: upilam lyka bylo mi tak niedobrze ze jak dolecialam do kibla to rzygi mi naraz poszly nosem i ustami buahahaha
ale ogolnie, to ja nie wiem one mysla ze sa zajeiste? czy co? bo ja tego nie kumam ;d
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011

Moj zna szefa tej Pomaranczt takiego dobrego znajomego szefa - to z tym znajomym dosyc czesto gadamy itp, dobrze sie trzymaja, to gada jak chcecie dzisiaj loze to zadzwoncie powiedzcie ze z mojego polecenia, loza na 11 os. zr 150 na 40 zł :pavarotti: ale dzwonila do niego zapytac czy serio nas zna :lol:

jak sie ma znajomosci to wszystko zalatwisz, a jak nie masz to wielkie gówno!

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takiego dobrego znajomego szefa

i takiego**
massacre
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: lol, tak wygladaja knajpy u mnie w miescie. no nie, moze przesadzam, u nas liczy sie hardkor, nie ruchaja sie w kiblach a na przystankach autobusowych

jeszcze raz sie powtorze, gdzie ty mieszkasz? :nie:
grubi Anglicy, ykhm sorry Walijczycy :lol: nie ma TK Maxxa i jeszcze musisz patrzec jak te grubasy ktore wciskaly sie chwile wczesniej w rozmiar 6, pozniej sie pieprza na przystankach :Crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jedyne do czego ja doszlam to obrzyganie toalety w takim klubie,

to i tak nisko upadlas :crylol:

massacre
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rzygi mi naraz poszly nosem i ustami buahahaha

az zglodnialam :crylol:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.