malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011

*po 30-tce

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: + ciaza :D

wiadomo od 1410

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem kto zostawia tluszcz w szklance na wierzchu. w sensie olej.

to obczaj to: moja mama na wielkanoc sernik piekła, a zawsze robi z brzoskwiniami, i przychodze wstawiona z imprezy otwieram lodowke stoi szklanka mysle pewnie sok z brzoskwini a to byly bialka z jajek

:crylol:

:ninja:
fuj, nie musze chyba pisac co poczulam w tym momencie jak zrobilam pierwszy łyk.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011

widzę ciekawy temat :rotfl:

"wszyscy rzygali tylko Pele wymiotował" :D

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
massacre
massacre: w Essex, na wschod od Londynu, duzo puszczalskich lasek i duzo tez grubasow, w Middlesex, gdzie mieszkam obecnie nie widac jakos tej otylosci. Oczywiscie, kobiety wydaja sie byc grubsze niz w Polsce, ale zaryzykowalabym stwierdzenie ze to czarne kobiety tutaj zawyzaja statystyki jesli chodzi o otylych ludzi. Tutejsze panie po prostu sa innych ksztaltow. A jedz na West End, rewia mody i urody, zawsze tam sie czuje tak przecietnie

moze ja po prostu przyzwyczajona do czego innego jestem, bo w polsce to grube byly zazwyczaj stare babcie, zadko sie zdarzalo widziec 20stolatke w rozmiarze 20scia, nie mowiac juz o 14stolatkach w rozmiarze 16scie :and:

massacre
massacre: a tv to tv, Made in Chelsea ogladasz? Albo The only way is Essex? Ja nie ogladam, bo mam to na codzien tak naprawde wygladaja laski z West Endu (w tym Chelsea) - zdziry z klasa http://www.thejc.com/files/imagecache/body_landscape/Made-in-Chelsea.jpg a tak naprawde wygladaja laski z Essex - zdziry bez klasy, ktore zachodza w ciaze w wieku nastu lat, zeby po 3-tce wazyc ze 100 kilo - uogolniam ofkors http://images.mirror.co.uk/upl/m4/oct2010/6/1/image-1-for-the-only-way-is-essex-polly-hudson-hits-the-nightclub-gallery-700634700.jpg

nie ogladam takich programow, nie mam do nich sily :D

massacre
massacre: nie ma az tylu otylych ludzi, jakby sie moglo wydawac, badz z tego co Ty piszesz o swojej miescinie

ogolnie ja odbieram otoczenie patrzac przez siebie wiec wiesz, nie jestem sprawiedliwa :) ja siebie uwazalam za slonia jak po porodzie nosilam rozmiar 12scie wiec wiesz :D moje slowa mozesz brac w duzym cudzyslowie :)

massacre
massacre: uo matko, ja bym do polski wracala straight away

:rotfl: mnie to wali, nie zwracam na to uwagi, zreszta to tylko po nocach/wieczorach w weekendy, wiec nie jest zle :D

massacre
massacre: stella w ogole smierdzi

nie mow mi nawet :D
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011

w ogole patrzcie jaki mi dzisiaj fajny hybrydowy lakierozel dala: taki fajny beżo-brązik

agoosiaaa
agoosiaaa
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to obczaj to: moja mama na wielkanoc sernik piekła, a zawsze robi z brzoskwiniami, i przychodze wstawiona z imprezy otwieram lodowke stoi szklanka mysle pewnie sok z brzoskwini a to byly bialka z jajekfuj, nie musze chyba pisac co poczulam w tym momencie jak zrobilam pierwszy łyk.

:rotfl:
rozumiem co czulas, mialam to samo z olejem :rotfl:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem co czulas, mialam to samo z olejem

to ja bym chyba wolała olej niż surowe jajco, chociaz w sumie nie wiem sama :lol:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole patrzcie jaki mi dzisiaj fajny hybrydowy lakierozel dala: taki fajny beżo-brązik

mam podobny lakier z golden rose :woot:

zazdroszcze paznokci :and:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mam podobny lakier z golden rose

kolor bajerancki :-)

Konto usunięte
Konto usunięte: zazdroszcze paznokci

po mamusi mam kształt płytki :-) wąskie i długie
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po mamusi mam kształt płytki :-) wąskie i długie

też mam wąskie, ale łamliwe :and:
co zacznę "hodować" to o coś mocniej puknę i pozamiatane.
nie mogę sobie dobrać odzywki, mam wrażenie, że nic się nie sprawdza.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też mam wąskie, ale łamliwe co zacznę "hodować" to o coś mocniej puknę i pozamiatane. nie mogę sobie dobrać odzywki, mam wrażenie, że nic się nie sprawdza.

ja miałam tak samo jak malowałam zwykłym lakierem, 3 mce przed slubem bylam zmuszona isc na zele albo wlasnie ten lakier hybrydowy bo on wzmacnia i utwardza. najwyzej Ci lakier peknie paznokiec nie ma szans. polecam i wyglada bardzo naturalnie :-) jak malowane lakierem
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam tak samo jak malowałam zwykłym lakierem, 3 mce przed slubem bylam zmuszona isc na zele albo wlasnie ten lakier hybrydowy bo on wzmacnia i utwardza. najwyzej Ci lakier peknie paznokiec nie ma szans. polecam i wyglada bardzo naturalnie :-) jak malowane lakierem

tylko to jest taka złudna pomoc, krótkotrwała.
bo po zaprzestaniu problem powróci niestety.
musze znaleźć coś, żeby samemu sobie pomóc i to na stałe kurde.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko to jest taka złudna pomoc, krótkotrwała. bo po zaprzestaniu problem powróci niestety. musze znaleźć coś, żeby samemu sobie pomóc i to na stałe kurde.

mozliwe, ze taka Twoja natura i nic z tym nie zrobisz :-)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  3 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mozliwe, ze taka Twoja natura i nic z tym nie zrobisz :-)

może się źle prowadzę :rotfl:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.