malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
pijana
pijana
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam tak porąbaną sąsiadkę, że dzisiaj nakleiła mi czerwoną karteczkę na drzwi na której napisała czy mogłabym następnym razem jak będę wracała o 5 do domu przekręcać ciszej klucz od zamka. Bo jest wszystko słabo dźwiękoszczelne. Chyba ją coś w łeb rąbnęło...

:lol2: Najlepiej przechodź przez drzwi, bez otwierania ! Pomysłowa babka, nie ma co...
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  1 August 2011

Lokal w centrum, 46 m2 - 3000 :lol:

:ninja:

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 August 2011
Surii
Surii: tak, z tym, że nie do funta ;) tak samo w jakiejś restauracji itp, dużych napiwków nie zostawiam, bo mnie nie stać, ale też bez przesady. chyba, że obsługa niemiła, wtedy będę czekać nawet na 20gr ;>

no wiadomo, jak ktos jest niemily to nawet na grosika nie zasluguje :P

Konto usunięte
Konto usunięte: Muszę wam coś opowiedzieć Mam tak porąbaną sąsiadkę, że dzisiaj nakleiła mi czerwoną karteczkę na drzwi na której napisała czy mogłabym następnym razem jak będę wracała o 5 do domu przekręcać ciszej klucz od zamka. Bo jest wszystko słabo dźwiękoszczelne. Chyba ją coś w łeb rąbnęło...

:Crylol:moj boze, jakie to glupie :rotfl:

chociaz moja mama miala sasiadke, co miala problem z tym, ze moja mama nastawiala pranie o 8mej czy 9 rano (no tak przed wyjsciem do pracy na 10ta) i pisala listy do agencji, z ktorej moja mama wynajmuje mieszkanie, ze halasuje :ninja:
Fieska
Fieska
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Najlepiej przechodź przez drzwi, bez otwierania ! Pomysłowa babka, nie ma co...

Konto usunięte
Konto usunięte: moj boze, jakie to glupie chociaz moja mama miala sasiadke, co miala problem z tym, ze moja mama nastawiala pranie o 8mej czy 9 rano (no tak przed wyjsciem do pracy na 10ta) i pisala listy do agencji, z ktorej moja mama wynajmuje mieszkanie, ze halasuje

Młoda zakompleksiona dziewczyna, która nie ma co robić tylko wszystkim karteczki pisać. Nie jestem sama. Mojej koleżance, też sąsiadce, też pisze cały czas karteczki, że za głośno muzyki słucha :wtf:
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Młoda zakompleksiona dziewczyna, która nie ma co robić tylko wszystkim karteczki pisać. Nie jestem sama. Mojej koleżance, też sąsiadce, też pisze cały czas karteczki, że za głośno muzyki słucha

przygotowywuje sie do bycia mocherem na stare lata :ninja:
Fieska
Fieska
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przygotowywuje sie do bycia mocherem na stare lata

Ja podejrzewam, że może ma coś nie do końca poukładane pod kapeluszem. Jak mi dalej będzie jakieś karteczki pisała, to pozbieram je wszystkie i z koleżanką nakleimy je na jej drzwi. :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja podejrzewam, że może ma coś nie do końca poukładane pod kapeluszem. Jak mi dalej będzie jakieś karteczki pisała, to pozbieram je wszystkie i z koleżanką nakleimy je na jej drzwi.

no w sumie taka opcja tez by tu pasowala, bo raczej normalnym ludziom nie przeszkadza otwieranie drzwi :mrgreen:
Fieska
Fieska
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no w sumie taka opcja tez by tu pasowala, bo raczej normalnym ludziom nie przeszkadza otwieranie drzwi

No raczej nie. Jeszcze się z tym nigdy nie spotkałam. Co innego by było, jakbym się zachowywała głośnio na korytarzu, ale ja chciałam tylko do siebie do łóżka i spać i nie byłam w stanie już hałasować.
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No raczej nie. Jeszcze się z tym nigdy nie spotkałam. Co innego by było, jakbym się zachowywała głośnio na korytarzu, ale ja chciałam tylko do siebie do łóżka i spać i nie byłam w stanie już hałasować.

rozni sa ludzie, ja pamietam jak kiedys wynajmowalismy mieszkanie, to babka z parteru (bo wynajmowalismy cale pierwsze pietro) miala problem z tym, ze ktos w nocy wstal i poszedl do ubikacji, wiec wiesz :rotfl:
Fieska
Fieska
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: rozni sa ludzie, ja pamietam jak kiedys wynajmowalismy mieszkanie, to babka z parteru (bo wynajmowalismy cale pierwsze pietro) miala problem z tym, ze ktos w nocy wstal i poszedl do ubikacji, wiec wiesz

Dobre. Może jeszcze dostanę taką karteczkę :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobre. Może jeszcze dostanę taką karteczkę

:crylol:
najlepiej kiedys siedze w domu i facet mojej siostry przyszedl. a moja siostra akurat byla w pracy (on mial klucz). wszedl sobie i zaczal robic cos do jedzenia, a ta pruchwa z dolu nie wiedziala, ze ja tez jestem w domu. slysze nagle jak ktos wali w drzwi, otwieram a ona z morda czemu na caly regulator muzyki sluchamy, jak nawet telewizor nie byl wlaczony :rotfl: i do mnie z watami ze caly czas tam imprezy urzadzam itp (z tym ze ja wtedy tam prawie nie mieszkalam, przychodzilam sie przebrac w sumie, bo mieszkalam praktycznie juz u mojego faceta). niektorzy maja po prostu narabane w glowie i nic im na to nie poradzisz :nie:
Fieska
Fieska
  1 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najlepiej kiedys siedze w domu i facet mojej siostry przyszedl. a moja siostra akurat byla w pracy (on mial klucz). wszedl sobie i zaczal robic cos do jedzenia, a ta pruchwa z dolu nie wiedziala, ze ja tez jestem w domu. slysze nagle jak ktos wali w drzwi, otwieram a ona z morda czemu na caly regulator muzyki sluchamy, jak nawet telewizor nie byl wlaczony i do mnie z watami ze caly czas tam imprezy urzadzam itp (z tym ze ja wtedy tam prawie nie mieszkalam, przychodzilam sie przebrac w sumie, bo mieszkalam praktycznie juz u mojego faceta). niektorzy maja po prostu narabane w glowie i nic im na to nie poradzisz

Sąsiedzi. :D Ja jak jeszcze mieszkałam z moim tatą to miałam taką sąsiadkę, że po godzinie 19 nie mogłam do domu skuterkiem przyjeżdżać, bo to już dla niej cisza nocna była. Musiałam przed wjazdem go wyłączyć i jechać na luzie/pchać pod drzwi. :wtf:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Arktyczny front detected Będzie śnieg sorki .

nie bylo sniegu :ziober2:
bylo cieplo i przyjemnie :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Używała któraś z Was kosmetyków Calvina Kleina ? Mam tylko błyszczyk póki co, a zainteresowały mnie podkłady w płynie i kompakcie...

wg mnie Calvin Klein powinien pozostac przy lumpach i perfumach :) kosmetyki kolorowe ma sredniej jakosci

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 August 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja lubie pisac co dzisiaj robilam, szczegolnie z wlosami :-) to jest relaksujące i uzaleznia.

mnie tego typu temat nie wkreci - nie mam czasu na specjalne pielegnacje, pilinguje sie przed woskowaniem, myje wlosy szamponem, potem odzywka, czasem na wielkie halo wrzuce maske blyskawiczna, balsamuje sie codziennie, ale roznymi badziewiami bo lubie eksperymentowac - nie chcialo by mi sie pisac.

nie zrozum mnie zle, dla mnie na przyklad temat z recenzjami to tez dno - szukam recenzji gdzie indziej, nie tutaj - szukanie, strona po stronie jakiegos specyfiku jak dla mnie mija sie z celem i jest bezsensem

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.