malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po 1. tu nie m tematu o ciuchach. po 2. w zadnym temacie nikt nie pisze o tym, co na siebie po kolei zaklada w ciagu dnia.

ale pisze co kupil. tak samo jest z pielegnacja.
TheWitch
TheWitch
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: owszem nie jest, ale temat bardzo ciekawy i duzo mozna sie dowiedziec, podpatrzec i nauczyc ;-)

to zaloz najwyzej i zobaczysz czy sie przyjmie czy nie :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zaloz najwyzej i zobaczysz czy sie przyjmie czy nie :)

jak nie bedzie podklejony to zginie ;P wiec najpierw postanowilam zapytac czy bedzie zainteresowanie takim tematem.
TheWitch
TheWitch
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak nie bedzie podklejony to zginie ;P wiec najpierw postanowilam zapytac czy bedzie zainteresowanie takim tematem.

z mojej strony nie, ale poczekaj co ci inne osoby odpisza.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: z mojej strony nie, ale poczekaj co ci inne osoby odpisza.

a ja lubie pisac co dzisiaj robilam, szczegolnie z wlosami :-) to jest relaksujące i uzaleznia.
TheWitch
TheWitch
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja lubie pisac co dzisiaj robilam, szczegolnie z wlosami :-) to jest relaksujące i uzaleznia.

no ale o wlosach masz przeciez temat, tam mozesz pisac :woot:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale o wlosach masz przeciez temat, tam mozesz pisac

ale to nie jest dziennik regeneracji, mi chodzilo raczej ogolnie o pielegnacje calego ciala.
TheWitch
TheWitch
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to nie jest dziennik regeneracji, mi chodzilo raczej ogolnie o pielegnacje calego ciala.

osobiscie wole pielegnowac niz pisac o pielegnacji, jedyne co mnie interesuje to czy dany kosmetyk jest wart kupienia i czy dziala, ale od tego jest temat o recenzjach teraz. tak co kto po kolei robi to mi wsio :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2011

każdego sprawa w jaki sposób po kolei o siebie dba.
a jak podczas tego 'rytuału' używa czegoś naprawdę dającego efekty, to może o tym wspomnieć własnie w temacie o recenzjach.

a jak bardzo chce się pochwalić, że umył włosy i wydepilował dziś nogi,
to równie dobrze może to zrobić tutaj :and:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011

nie rozumiecie o co ma chodzić w tym wątku ;-) trudno

pijana
pijana
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Miałam takie mini podkłady. http://www.oczarujzapachem.home.pl/autoinstalator/gallery2/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=1689&g2_serialNumber=1 Na spróbowanie. Dziwne jakieś. Czułam się z nim źle.

Poczytałam na Wizażu i bardzo mało osób jest zadowolonych, jednak sobie odpuszczę ich kolorówkę, a podkłady na pewno...
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Poczytałam na Wizażu i bardzo mało osób jest zadowolonych, jednak sobie odpuszczę ich kolorówkę, a podkłady na pewno...

Ja je kupiłam dlatego, ze zamawiałam od jakiegoś sprzedawcy pare rzeczy, więc i tak jeden koszt wysyłki był. Takie małe, to można było wypróbować.
Według mnie, ani to nie kryje, ani nic. Poza tym po nałożeniu minimum czułam, że mam go na buzi :)
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011

Wciepa mojego kumpla w stronę swojego brata (bliźniaka):
TWOJA STARA MIJA SIĘ Z CELEM

:crylol:

sinaasappelsap
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 3
sinaasappelsap
  30 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziennik naszej pielęgnacji.

moim zdaniem bezsensowne, po pierwsze coraz więcej robi się podwieszonych tematów, niedługo nie będzie o czym zakładać oddzielnych wątków, po drugie kogo obchodzi co codziennie robisz ze sobą? mam pisać coś w stylu 'hehe właśnie ogoliłam nóżki golarką gillette', moim zdaniem jak ktoś zauważył dobre działanie jakiegokolwiek środka pielęgnacyjnego to może tym się pochwalić w temacie o recenzjach :)

maybe I had said something that was wrong

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  30 Iulie 2011
sinaasappelsap
sinaasappelsap: po pierwsze coraz więcej robi się podwieszonych tematów,

to jest racja.

sinaasappelsap
sinaasappelsap: , po drugie kogo obchodzi co codziennie robisz ze sobą?

mnie np obchodzi, kto czego używa bo z tego mozna sie wiele dowiedziec, np ja o szamponach Alterra dowiedzialam sie z podobnego wątku (jedna pisala, ze uzywa, druga, trzecia, czwarta w koncu sprawdzilam inf w necie) kupiłam, zaczęłam używać i tutaj rozsiałam Alterro manię, przekazałam to dalej dziewczynom, tylko ze tu tez jest za malo dziewczyn, tzn hmm no są osoby ktore znaja sie na 'wylot'.

sinaasappelsap
sinaasappelsap: ? mam pisać coś w stylu 'hehe właśnie ogoliłam nóżki golarką gillette'

a to golenie nóg to jest pielęgnacja? nie wiedziałam, że golenie nóg to pielęgnacja, ja pielęgnuje nogi inaczej, golenie to tylko DODATEK aby dobrze wyglądały, ale od samego golenia nogi gładkie i jędrne nie są.

sinaasappelsap
sinaasappelsap: moim zdaniem jak ktoś zauważył dobre działanie jakiegokolwiek środka pielęgnacyjnego to może tym się pochwalić w temacie o recenzjach :)

mnie chodziło o cały rutuał i przyzwyczajenia a nie suche informacje
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.