Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 210 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: to całkiem zabawnie. szczególnie, że nikt nie wpadł od czego.
ogólnie panował taki wirus, w szpitalu było kilka przypadków gdzie sparaliżowało ludziom twarz i niektórym część boku.
nie wiem mi podano kilka przyczyn, ale żadnej u mnie konkretnie nie zdiagnozowano, najważniejsze, że mnie w 100% wyleczyli i pomimo sterydów które brałam nie wystąpiły u mnie skutki uboczne, bo tego się bałam
Konto usunięte: ogólnie panował taki wirus, w szpitalu było kilka przypadków gdzie sparaliżowało ludziom twarz i niektórym część boku
A to nie ma nic wspólnego z wadliwa praca jakieś części mózgu, prze co krew nie doplywa w pewne części ciała? Nie wiem, nie znam sie ale na swój chłopski rozum szłabym tym tokiem myślenia, wysokie ciśnienie czy cos w tym klimacie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: A to nie ma nic wspólnego z wadliwa praca jakieś części mózgu, prze co krew nie doplywa w pewne części ciała?
no tak. układ nerwowy, mięśniowy i te sprawy.
chyba każdy przynajmniej raz w życiu zaobserwował w swoim ciele jakąś niemoc, bo organizm też nie jest idealny, a to niesamowita maszyna, aczkolwiek jak się taki paraliż utrzymuje dłużej no to raczej już jest coś większego
Konto usunięte: nie wiem mi podano kilka przyczyn, ale żadnej u mnie konkretnie nie zdiagnozowano, najważniejsze, że mnie w 100% wyleczyli i pomimo sterydów które brałam nie wystąpiły u mnie skutki uboczne, bo tego się bałam
no i spoko
Konto usunięte: no tak. układ nerwowy, mięśniowy i te sprawy.
chyba każdy przynajmniej raz w życiu zaobserwował w swoim ciele jakąś niemoc, bo organizm też nie jest idealny, a to niesamowita maszyna, aczkolwiek jak się taki paraliż utrzymuje dłużej no to raczej już jest coś większego
mojego faceta koleżanka miała porażenie tego samego typu i jej zostało jeszcze, chodzi na elektrostymulacje i coś tam jeszcze ale za bardzo jej to nie pomaga:/
a ja umieraaaam... wrocilismy o 7, bardziej zmeczony niz pijay.. jak zobacylem co zostalo z mojej tapety to sie przerazilem xd
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.