malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to całkiem zabawnie. szczególnie, że nikt nie wpadł od czego. ogólnie panował taki wirus, w szpitalu było kilka przypadków gdzie sparaliżowało ludziom twarz i niektórym część boku.

nie wiem mi podano kilka przyczyn, ale żadnej u mnie konkretnie nie zdiagnozowano, najważniejsze, że mnie w 100% wyleczyli i pomimo sterydów które brałam nie wystąpiły u mnie skutki uboczne, bo tego się bałam
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie panował taki wirus, w szpitalu było kilka przypadków gdzie sparaliżowało ludziom twarz i niektórym część boku

A to nie ma nic wspólnego z wadliwa praca jakieś części mózgu, prze co krew nie doplywa w pewne części ciała? Nie wiem, nie znam sie ale na swój chłopski rozum szłabym tym tokiem myślenia, wysokie ciśnienie czy cos w tym klimacie :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Iulie 2011
:nutki: we bring the women, the cars and the cards out... Until we hit the ground and pass out :nutki: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: A to nie ma nic wspólnego z wadliwa praca jakieś części mózgu, prze co krew nie doplywa w pewne części ciała?

no tak. układ nerwowy, mięśniowy i te sprawy.
chyba każdy przynajmniej raz w życiu zaobserwował w swoim ciele jakąś niemoc, bo organizm też nie jest idealny, a to niesamowita maszyna, aczkolwiek jak się taki paraliż utrzymuje dłużej no to raczej już jest coś większego

Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem mi podano kilka przyczyn, ale żadnej u mnie konkretnie nie zdiagnozowano, najważniejsze, że mnie w 100% wyleczyli i pomimo sterydów które brałam nie wystąpiły u mnie skutki uboczne, bo tego się bałam

no i spoko
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no tak. układ nerwowy, mięśniowy i te sprawy. chyba każdy przynajmniej raz w życiu zaobserwował w swoim ciele jakąś niemoc, bo organizm też nie jest idealny, a to niesamowita maszyna, aczkolwiek jak się taki paraliż utrzymuje dłużej no to raczej już jest coś większego

mojego faceta koleżanka miała porażenie tego samego typu i jej zostało jeszcze, chodzi na elektrostymulacje i coś tam jeszcze ale za bardzo jej to nie pomaga:/
pijana
pijana
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: we bring the women, the cars and the cards out... Until we hit the ground and pass out

Tinie Tempah :napalony:
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mojego faceta koleżanka miała porażenie tego samego typu i jej zostało jeszcze, chodzi na elektrostymulacje i coś tam jeszcze ale za bardzo jej to nie pomaga

o kurde, to słabo. poważna sprawa. ale miała wszystkie badania? neurologiczne etc?
mirra20
mirra20
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurde, to słabo. poważna sprawa. ale miała wszystkie badania? neurologiczne etc?

nie wiem na 100% ale chyba tak bo już z pół roku się z tym męczy
massacre
massacre
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tinie Tempah

Tez lubisz "muzyke niewolnikow"? :lol:
Jego rymy rządzą :rock:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Iulie 2011

a ja umieraaaam... wrocilismy o 7, bardziej zmeczony niz pijay.. jak zobacylem co zostalo z mojej tapety to sie przerazilem xd

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

madzia2143
madzia2143
  28 Iulie 2011
Prinz
Prinz: jak zobacylem co zostalo z mojej tapety to sie przerazilem xd

dobra biba była :mrgreen:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra biba była

mega. uwielbiam ten klub. i znowu na hiszpanka trafilem :p

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

pijana
pijana
  28 Iulie 2011
massacre
massacre: Tez lubisz "muzyke niewolnikow"? Jego rymy rządzą

Lubię :lol2: On wyjątkowo trafia w moje gusta :ziober2:
http://www.youtube.com/watch?v=w2K2cs4vfkk :napalony:
madzia2143
madzia2143
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię On wyjątkowo trafia w moje gusta

sobie posłucham aż. :P

Prinz
Prinz: mega. uwielbiam ten klub. i znowu na hiszpanka trafilem :p

jak mi się imprezy chce :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011

zastanawiam się, zamawiać czy nie zamawiać.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.