malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zastanawiam się, zamawiać czy nie zamawiać.

kolor swietny, beda przyciagac wzrok:mrgreen:

ja bym nie brala. po 1, stopien 'zadarcia' przodu jest przerazajacy, po 2 taki jasny zamsz po jednym wyjsciu bedzie w strasznym stanie:rotfl:

ale do np czarnych ciuchow by byly swietne:ziober2:
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2011

czy im odbilo ze ipod nano poprzedniej generacji jest znacznie drozszy od tego najnowszej? :wtf:
chyba kupie jakis inny odtwarzacz, nie chce wylacznie dotykowego.

mozecie jakis polecic? :mrgreen:
musi miec i wyswietlacz i przyciski i playlisty.
nie znam sie zupelnie na tym, nigdy nie mialam mp3, dotad z komorki sluchalam muzyki, ale to niewygodne.

mmaryjka
mmaryjka
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kolor swietny

właśnie ten kolor mi się szalenie podoba i chyba się z tym prześpię, ale kolor jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper

Konto usunięte
Konto usunięte: po 1, stopien 'zadarcia' przodu jest przerazajacy

e tam;) mam gorsze z zary i są całkiem ok
madzia2143
madzia2143
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zastanawiam się, zamawiać czy nie zamawiać

powiem Ci, że rewelacji nie ma.
sylwik
sylwik
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam;) mam gorsze z zary i są całkiem ok

wycwiczonas, dobrze:mrgreen:
ja bym sie zabila:ninja:
pijana
pijana
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sobie posłucham aż. :P

Jak dla mnie lajtowy gość :D
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi się imprezy chce

Ja idę na trzecią w tym tygodniu, ale to jeszcze nie ostatnia :rotfl: Ale dzisiaj na trzeźwo 100%, bo wzięłam Ibuprom Max, wolę nie ryzykować :)
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mowilam Ci juz cos ostatnio na ten temat ;d duzo tu takich osob, co najmniej dwie :-)

glowna jestes ty, nie przypomnam sobie bym tu kogokolwiek poprawiala na temat pisowni bo mam to gdzies, a ciebie do tej pory chyba boli jak ci wytykano.

massacre
massacre: Z jakiej miejscowości pochodzisz (w Polsce)? Mówicie "pisze" zamiast "jest napisane", albo "kupywac" zamiast "kupować" - bekowo to brzmi zwłaszcza u kogoś kto robi częste przytyki i uwagi na temat czyjejś inteligencji czy poziomu wiedzy :) Ach i nie spinaj sie niepotrzebnie przed monitorem, to tylko taka moja skromna uwaga :)

nie potrafie tez\ wypowiadac r, to tez mowi pewnie o poziomie mojej wiedzy :)
pijana
pijana
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy im odbilo ze ipod nano poprzedniej generacji jest znacznie drozszy od tego najnowszej? chyba kupie jakis inny odtwarzacz, nie chce wylacznie dotykowego. mozecie jakis polecic? musi miec i wyswietlacz i przyciski i playlisty. nie znam sie zupelnie na tym, nigdy nie mialam mp3, dotad z komorki sluchalam muzyki, ale to niewygodne.

Ja wygrałam ostatnio tego szóstej generacji, jest bardzo malutki i w sumie do niczego więcej niż muzyka się nie nadaje - niby zdjęcia i filmy wgrać można, no ale oglądanie ich na takim ekraniczku to lipa. Miałam go sprzedać, ale mówię - zostawię sobie :) Przypinam sobie do ramiączka od bluzki na przykład i jest mi wygodniej niż słuchać z telefonu.
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak mi się imprezy chce

wiec wio na impreze!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011

poslizgnelam sie wczoraj na schodku wychodzac z domu i lokciem zapie******am w sciane budynku, przez jakies 15minut nie moglam reka ruszac, a boli mnie do teraz :and:
+ wacik mi sie przykleil do lokcia i sie boje go zerwac :rotfl:

sylwik
sylwik
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wygrałam ostatnio tego szóstej generacji, jest bardzo malutki i w sumie do niczego więcej niż muzyka się nie nadaje - niby zdjęcia i filmy wgrać można, no ale oglądanie ich na takim ekraniczku to lipa. Miałam go sprzedać, ale mówię - zostawię sobie :) Przypinam sobie do ramiączka od bluzki na przykład i jest mi wygodniej niż słuchać z telefonu.

wlasnie ipody sa fajne straszne, ten ladny, malutki, wiadomo ze sie nie rozpieprzy. ale jak ktos nie toleruje ekranow dotykowych to lipa:rotfl: tylko w gps toleruje, ale w tym akurat nie ma wyjscia:)

podrobki poprzedniej generacji 'bez nazwy', za 100zl.
na 100% sie rozwali? kolory ma te zayebiste ipodowe:ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dałoby się załatwić podklejenie :)

zalozylam - http://www.fotka.pl/forum/moda_i_uroda/976438,Recenzje_ :D
wiec jakbys mogla podkleic, to poprosze :D
SoDope
SoDope
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

szkoda tylko, że nie mozna tutejszych postów edytować .. albo coś ..
agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szkoda tylko, że nie mozna tutejszych postów edytować .. albo coś ..

w sumie szkoda, ale moim zdaniem kazdy sredniointeligentny czlowiek wie co to recenzja.
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  28 Iulie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie szkoda, ale moim zdaniem kazdy sredniointeligentny czlowiek wie co to recenzja.

kazdy wie, ale nie jest w temacie okreslone czego dotyczy a moze wielu rzeczy, ktos moze pomyslec: to pewnie recenzje modnych ostatnio filmow to nawet nie wchodze bo nie lubie chodzic do kina :]
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.