malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nie mam ulubionej rasy, wszystkie kocham : )

ja psa nie mam ale tego bym chciała..

albo maltańczyka.... co nie oznacza, że nie bede chciała pogłaskać kundla.
sylwik
sylwik
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurka, wstrętna historia, aż ciarki przechodzą

no niestety, plus jeszcze sposob w jaki weze jedza swoje ofiary:nie:
nie ogarniam jak mozna tak narazac swoje zwierzatko.
nawet jesli sie przez kilka lat udawalo, wystarczy mala chwila nieuwagi:and:

moj szczeniak dzis upolowal szczura, fajnie ze nigdy nie mialam szczura jako zwierzatka bo taki pisk byl:nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, jak ten hodowca mi pokazywał takie maleńkie to aaaaaaj

ahahahahahhaha, ale smieszne i brzydko-ladne:lol:
http://www.xoticbirds.co.uk/uploads/images/2Galahandlesser.jpg
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chciała pogłaskać kundla.

kundle są zdrowsze od rasowych ; )
ja mam kundelkę, jest przezayebista :mrgreen: śmiesznie wygląda :mrgreen:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurde ! szkoda że nie widziałam jak byłam ostatnio to nie było żadnego szczeniaczka i kotka

Ja własnie ostatnio też byłam i też nic nie było, dziwne. Może chwilowy zastój. A spanielki oczywiście śliczne aczkolwiek nie polecam kupować nic z hodowli klatkowych, takie szczeniaki są źle socjalizowane :nie:
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ahahahahahhaha, ale smieszne i brzydko-ladne

u mnie na podwórki kiedyś jakieś zwykłe ptaki zrobiły sobie gniazdo, obserwowałam jak rozwijają się pisklaki, faktycznie dziwne są przed upierzeniem :mrgreen:
a te co pokazałas to już w ogóle :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja własnie ostatnio też byłam i też nic nie było, dziwne. Może chwilowy zastój. A spanielki oczywiście śliczne aczkolwiek nie polecam kupować nic z hodowli klatkowych, takie szczeniaki są źle socjalizowane

ja to w ogóle postanowiłam że kiedyś wezmę ze schroniska psa. Co prawda mam obawy, bo wiadomo - róźnie z takimi psami bywa, ale czuję wewnętrzną potrzebę ;P
sylwik
sylwik
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo przy tej papudze - szkodniku co roku dochodzi Ci wymiana tapety kasetonów .. i czego innego co tam masz przy meblach. U mnie nierozłączki to się za meble turlały i kable żarły ..

spoko - aktualny pies mnie tak zaprawil...kazde buty w zasiegu zebow- zezarl. listwe boczna z auta-zezarl. drzwi - zezarl. i wiele, wiele innych :rotfl:
sylwik
sylwik
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie na podwórki kiedyś jakieś zwykłe ptaki zrobiły sobie gniazdo, obserwowałam jak rozwijają się pisklaki, faktycznie dziwne są przed upierzeniem a te co pokazałas to już w ogóle

kiedys mialam piskle golebia na parapecie za oknem...
zawsze jak zaczynaly wic gniazdo zrzucalam, bo halasowaly niemozliwie.
ale raz mnie nie bylo jakos dluzej, patrze -piskle siedzi, to wiadomo, zostalo. jaki on byl niemozliwie brzydki! jak jez! ale sie zdazylam przywiazac, az znikl:and:
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zawsze jak zaczynaly wic gniazdo zrzucalam

no co Ty ! :krzeslo:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Noiembrie 2011

Padnę, po prostu padnę.
Godzinę jechałam autobusem w jedną stronę na Cmentarz Północny :zonk:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no niestety, plus jeszcze sposob w jaki weze jedza swoje ofiary nie ogarniam jak mozna tak narazac swoje zwierzatko. nawet jesli sie przez kilka lat udawalo, wystarczy mala chwila nieuwagi moj szczeniak dzis upolowal szczura, fajnie ze nigdy nie mialam szczura jako zwierzatka bo taki pisk byl

Uhh, masakra :and: dokładnie, świadczy to o braku odpowiedzialności ze strony właściciela, to tak jak z ch... z ch... i z prądem nie ma żartów, tak samo jest ze zwierzętami moim zdaniem. Ja miałam szczurka więc mogę sobie to wyobrazić.

Konto usunięte
Konto usunięte: ahahahahahhaha, ale smieszne i brzydko-ladne

No dokladnie :D takie brzydkie że aż ładne, najlepsze jest to że one nie miały w pełni rozwiniętych piórek ale charakterystycznego 'koguta' (czubek) już miały :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja to w ogóle postanowiłam że kiedyś wezmę ze schroniska psa. Co prawda mam obawy, bo wiadomo - róźnie z takimi psami bywa, ale czuję wewnętrzną potrzebę ;P

Tez bym chciała przygarnąć pieska ze schroniska, ale mam obawy czy zaufa, przyzwyczai się, czy nie jest źle wychowany itp. Chociaż domyslam sie, ze by się odwdzięczył
mirra20
mirra20
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Padnę, po prostu padnę. Godzinę jechałam autobusem w jedną stronę na Cmentarz Północny

jak ja się ciesze że nie mieszkam w dużym mieście
madzia2143
madzia2143
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Padnę, po prostu padnę. Godzinę jechałam autobusem w jedną stronę na Cmentarz Północny

jak dobrze, że ja mam 10min piechotką na cmenatrz :ninja: w sumie to właśnie się wybieram, pozdro :bye:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  1 Noiembrie 2011

Ja też uciekam.

:bye:

sylwik
sylwik
  1 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no co Ty !

nie jajka/mlode, ale zaczatek gniazda.
wyobraz sobie jaki jest halas, w bloku jak jest malenki pokoj, okno stare, parapet z plastiku wiszacy bez uszczelnienia a tu golebie cokolwiek robia...
w krakowie golebie sa szkodnikami jak szczury, w niektorych dzielnicach jest po prostu masakra:nie:
ale jak juz paskudztwo zylo w tym gniezdzie stalo sie maskotka, bylo tak totalnie brzydkie ze az je polubilam:crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.