malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Babsy
Babsy
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przy 175 waze 54,5 kg Póki co nie mam zdjęć sylwetki

chudzinka;)
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko nie zrób z siebie szkieletora, pozostań kobieca

Duża chudość mi się nie podoba, więc bez obaw ;-)

Babsy
Babsy: chudzinka;)

Teraz o wiele bardziej się sobie podobam, poza jednym szczegółem- tyłek :ninja: Jakiś taki mały się zrobił :and: No ale coś za coś i tak nie żałuję :mrgreen:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdrowo :) Z dietetykiem :) A włosy bez zmian, może na zdjęciu tak wyszły bo je poczochrałam, lubie taki nieład na głowie :)

Być może jest to efekt na zdjęciu ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: racja, ja gdybym schudła 11 kg wyglądałabym jak wypuszczona z Majdanka

Nie byłoby Ci dobrze. Za dużo zjechałoby z buzi.
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Duża chudość mi się nie podoba, więc bez obaw ;-)

ufff odetchnęłam z ulgą
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ufff odetchnęłam z ulgą

:mrgreen: Chorobliwie chuda na pewno nie będę :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Być może jest to efekt na zdjęciu ;)

:)
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie byłoby Ci dobrze. Za dużo zjechałoby z buzi.

wiem wyglądałabym szczurowato, ponadto znikły by mi cycki(których i tak nie mam dużych) do zera i tyłek, a za bardzo je lubię, nie mówiąc już, że lubię jeść:D
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chorobliwie chuda na pewno nie będę :)

cieszę się bo wiele osób się zapomina w traceniu wagi niestety
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cieszę się bo wiele osób się zapomina w traceniu wagi niestety

Tak to prawda. Trzeba znać umiar, żeby jeszcze jakoś wyglądać.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: :)

Tak jak ogromne sińce pod oczami. Nie wiem co to za dietetyk i czy pilnował Cię od początku do końca, ale mam wrażenie, że przesadziłaś, choć może rzeczywiście to jest tylko nieudane zdjęcie.
Ważne, że dobrze się czujesz, choć ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie morfologię :)

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem wyglądałabym szczurowato, ponadto znikły by mi cycki(których i tak nie mam dużych) do zera i tyłek, a za bardzo je lubię, nie mówiąc już, że lubię jeść:D

Pewnie tak by się skończyło :D
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak jak ogromne sińce pod oczami.

Mam je od urodzenia ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co to za dietetyk i czy pilnował Cię od początku do końca, ale mam wrażenie, że przesadziłaś, choć może rzeczywiście to jest tylko nieudane zdjęcie. Ważne, że dobrze się czujesz, choć ja na Twoim miejscu zrobiłabym sobie morfologię :)

Ten dietetyk to moja znajoma, więc dała mi rady jak bezpiecznie schudnąć i posłuchałam jej rad. Przytyć na pewno bym nie chciała. A odżywiać to się odżywiam zdrowo :P
Slayer
Slayer
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: czyli chodzi mi by spalic tluszcz, zbudowac muskulature

Takie 2 w 1 to tylko w kolorowych pisemkach :ziober2:
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam je od urodzenia ;)

No bo masz taką urodę, gdzie często sińce pod oczami idą z nią w parze. Wcześniej jednak nie były one aż tak widoczne. Nie sądzę, żebyś ich nie korygowała makijażem, a mimo wszystko wyglądają niepokojąco :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ten dietetyk to moja znajoma, więc dała mi rady jak bezpiecznie schudnąć i posłuchałam jej rad. Przytyć na pewno bym nie chciała. A odżywiać to się odżywiam zdrowo :P

Spoko :)
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak to prawda. Trzeba znać umiar, żeby jeszcze jakoś wyglądać.

własnie o to chodzi, poza tym tak jak mówi Redka zdrowie też może przez to ucierpieć

Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie tak by się skończyło :D

ale nie skończy, chociaż muszę się trochę poruszać bo ostatnio nie było czasu a tego mi brak i to nie w kwestii utraty wagi
Ty masz za to zaje... figurę
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No bo masz taką urodę, gdzie często sińce pod oczami idą z nią w parze. Wcześniej jednak nie były one aż tak widoczne. Nie sądzę, żebyś ich nie korygowała makijażem, a mimo wszystko wyglądają niepokojąco :D

Może dlatego, że kiedyś się nimi tyrałam, teraz mam je gdzieś i nie daje takiej tony korektora pod oczami :P
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: własnie o to chodzi, poza tym tak jak mówi Redka zdrowie też może przez to ucierpieć

Dlatego trzeba dbać o zdrowie ;)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.