malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oby teraźniejszy nie miał na imie Karol

nie nie, Marcin:D
Karol to mój brat:lol:
jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W mojej ocenie jakbyś schudła 25 kilo w 5 miesięcy to też wychodzi na zdrowo. Są przecież diety gdzie można schudnąć po 10 kilo miesięcznie .. O_o

Tak, to już jest chore i bardzo niezdrowe ;/

Konto usunięte
Konto usunięte: no ale przecież to ile schudniesz zależy od tego jaką masz 'wyjściową' wagę. bo ja np wiem, że schudnąc do np. 35 kilo bym nie mogła.

Wiadomo, nie można wyglądac jak szkieletor- trzeba znać umiar we wszystkim.

Konto usunięte
Konto usunięte: mi też na kalkulatorze pokazuje, że miałam normalną wagę a niestety widzę po sobie w lustrze, że ma się tam i uwdzie. :woo:

Też tak uważam, u mnie było tak samo ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Bardzo ładnie :) i jak na moje to dalej bardzo dobrze wyglądasz, jak zawsze :)

Dziękuję Ci :) :*
SoDope
SoDope
  11 Noiembrie 2011

Normalnie dostałam banana ...

SoDope
SoDope
  11 Noiembrie 2011

Dziwne dostałam banana a nadal mogę pisać :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Otrzymujesz blokadę na pisanie na forum. Koniec blokady za 60 minut
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pewnie coś w tym jest, oglądałam kiedyś taki program gdzie próbowali odchudzić kobiete która była tak otyła że nie wychodziła z łóżka, gdy była na diecie szantażowała swoje córki żeby jej dały jedzenie którego jej nie było wolno jeść i słodkie napoje, gdy nie chciały zadzwoniła po policje żeby je wyrzucić z domu, jedna się ugięła i dała jej to co chciała, a przy wizycie lekarza i ważeniu kłamała w żywe oczy, że nie wie dlaczego nie schudła ani grama, bo jadła tylko to co jej przywozi od lekarza, a gdy lekarz znalazł butelkę nestea powiedziała że to nie jej

Jest w tym więcej, niż może się każdemu z nas wydawać. Często słyszysz, że ludzie przy sobie mówią, że tak naprawdę to oni bardzo mało jedzą. Oni są nawet przekonani, że tak jest, bo wymazują z pamięci wszystkie przekąski.
Konto usunięte
Konto usunięte: mi też na kalkulatorze pokazuje, że miałam normalną wagę a niestety widzę po sobie w lustrze, że ma się tam i uwdzie. :woo:

Nie jesteś nią, proste.
Jak już napisałam- to jej sprawa. Dla mnie nie wygląda dobrze.
Babsy
Babsy
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zaje.... polecam

wiem:D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja zaliczyłam twixa:D

za twixem jakos nie przepadam;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja pamiętam jak jedna dziewczyna to śpiewała u nas w szkole na konkursie ... to w ostatnim rzędzie chłopaki śpiewali wersje 'Spaślaczek mówia mi' (dziewczyna była troche 'zbudowana')

:swir:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Masz nadwagę? :D Chyba nie?

Mam. Przy 174 waże z porywami 67-70 kilo.
Mnie właśnie trafiła po porodzie mania odchudzania i zeszlam do 60kg. Wygladalam przeokropnie. Zwłaszcza buzia. Przy 67 czuje sie najlepiej. Mimo tej całej publicznej nagonki ze przy moim wzroście powinno sie ważyć nie wiecej niż 60.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Normalnie dostałam banana ...

za co;)? i jak piszesz z banem:)?
Bayje
Bayje
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wiadomo, nie można wyglądac jak szkieletor- trzeba znać umiar we wszystkim.

tak - tylko ja kiedyś ważyłam 39 kilo i było mi z tym dobrze.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie jesteś nią, proste. Jak już napisałam- to jej sprawa. Dla mnie nie wygląda dobrze.

ależ oczywiście - jak ktoś jest wyższy to 'kilogramy' się inaczej rozkładają :D
Bayje
Bayje
  11 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: za co;)? i jak piszesz z banem:)?

dostałam bana bo napisałam, że mój 'Karol' był największym Pi$deuszem jakiego w życiu znałam. :ziober2:
massacre
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja dolewam sobie do kawy beztłuszczowe

W domu sprawilismy sobie dwie lodówki, mój facet nie uznaje niczego co jest low fat, a muszę zmienić pare swoich nawyków żywieniowych, min odstawić pizzę ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest w tym więcej, niż może się każdemu z nas wydawać. Często słyszysz, że ludzie przy sobie mówią, że tak naprawdę to oni bardzo mało jedzą. Oni są nawet przekonani, że tak jest, bo wymazują z pamięci wszystkie przekąski.

to fakt, a nie zapominają o tym talerzu kanapek i 2 big macach:lol:

Babsy
Babsy: za twixem jakos nie przepadam;)

ja uwielbiam, i czasem jak mam smaka na coś słodkiego to się nie obędzie bez tego
massacre
massacre
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 99 % przypadkach ludzie mówią do mnie 'GOCHA'

Za co ban? :ziober2:

Bayje
Bayje
  11 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Za co ban?

za Pi$deusza :smutny: :(
styka51
styka51
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Musze się pochwalić- 11 kg schudłam I teraz od dłuższego czasu trzymam wagę :

Siemka :D
Gratuluję bardzo ;)

W ogóle dziewczęta i chłopcy, źle się czuję po wczoraj :and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.