malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mirra20
mirra20
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oby tylko :D Nie liczą tego, że właściwie prawie wszystko, co spożywają dostarcza organizmowi kalorii- od głupiego chrupka poprzez kompot, owoce aż do niewinnej pełnoziarnistej bułki z chudym serem. Wszystko może tuczyć, jeśli przekracza się normę.

oj tak ale ja zauważyłam że dużo ludzi je z nudów, kiedy nie mają co robić i zajmują sobie rączki jakimś jedzonkiem
styka51
styka51
  11 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: piwo dobra rzeczhttp://fmod.szatana.eu/emotki/big-grin.gif

No dobra, dobra. Ale byliśmy umówieni w 4 (3 dziewuszki i jeden chłopaszek) i wypiliśmy po 2 piwa, potem doszedł taki jeden, co każdemu jest winien kase, nie oddał ale kupił 6 l piwa i mieliśmy to wypić. Poszłam się zapytałam czy jest zapłącone za te 6 l no i było, on potem pojechał na imprezę, jedna dziewuszka pojechała też, a my w 3 męczyliśmy te 6 litrów. I tyle zostało:

sorry za jakość :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja na szczęscie nie mam z tym problemu i się udało :)

I dobrze, że jesteś zadowolona z siebie ;) Choć i tak zawsze miałąś fajną figurkę :D

Babsy
Babsy: grupen seksen?

Seksen, ale jak po mnie Maniuch przyjechał...

massacre
massacre: Tej, jaka pyra z Ciebie

No co?
:lol2:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O to coś nowego! :) Ale widzę zdeterminowany jesteś :)

tak, ale musze powiedziec trenerowi ze chce takie miesnie, bym nadal wchodzil w moje ciuchy :rotfl:

a determinacja jest, wybralem dobra silownie, z super sprzetem, to tez wbrew pozorom motywuje, uwielbiam jak widze ile kalorii sie spala :D i takie rozne bajery sa, telewizorki etc. nie nudzi sie :)

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Prinz
Prinz
  11 Noiembrie 2011

a wg mnie Jasmina wyglada swietnie, sexy.
To jej sprawa jak chce wygladac, skoro czuje sie super w swoim ciele to po co to zmieniac ?

jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: tak, ale musze powiedziec trenerowi ze chce takie miesnie, bym nadal wchodzil w moje ciuchy a determinacja jest, wybralem dobra silownie, z super sprzetem, to tez wbrew pozorom motywuje, uwielbiam jak widze ile kalorii sie spala :D i takie rozne bajery sa, telewizorki etc. nie nudzi sie :)

To brawo, podziwiam za determinację, mój chłopak sam schudł przez rok 25 kg i teraz świetnie wygląda :) I na siłownię też bardzo często chodzi. Choć teraz idzie w rzeźbę. Z tymi kaloriami to świetny sposób, człowiek jak to widzi bardziej chce mu się pracować :D U mnie by tak było :)

Prinz
Prinz: a wg mnie Jasmina wyglada swietnie, sexy. To jej sprawa jak chce wygladac, skoro czuje sie super w swoim ciele to po co to zmieniac ?

Dzięki :) Sobie się podobam, innym nie muszę, ważne, że ja jestem zadowolona :)
Prinz
Prinz
  11 Noiembrie 2011
Slayer
Slayer: Takie 2 w 1 to tylko w kolorowych pisemkach

no to wytlumacz mi z polskiego na nasze jak sie za to zabrac :mrgreen:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz:

Każdy jest inny i musi mieć ćwiczenia dopasowane do siebie. Napisz na pw do Transce albo do HakonSigurson , oni sie na tym znają.

Z tego co wiem to najpierw musisz spalić tkankę tluszczowa, a dopiero potem pracować nad miesniami. Dlatego grubym jest ciężej przybrać na masie miesniowej, bo najpierw powinni sie odchudzić. Dlatego najpierw traci sie kilogramy (bo spada tkanka) potem nic, nic, nic i zaczynaja kilogramy iść w gore (przyrost mięśni). Długa droga ;)
Twój osobisty trener i dietetyk powinni ci dopasować zestaw ćwiczeń i odpowiednia dietę na te etapy. Nie wystarczy iść na silke i posmigac na rowerku ;) najpierw chudniesz potem rzezbisz ;D
Ale Ty chyba chudnąc już nie musisz??? :-O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To brawo, podziwiam za determinację, mój chłopak sam schudł przez rok 25 kg i teraz świetnie wygląda :) I na siłownię też bardzo często chodzi. Choć teraz idzie w rzeźbę. Z tymi kaloriami to świetny sposób, człowiek jak to widzi bardziej chce mu się pracować :D U mnie by tak było :)

da sie? da :) cel, motywacja i determinacja, a wszystko sie uda. trzeba tylko chciec.

Konto usunięte
Konto usunięte: Dzięki :) Sobie się podobam, innym nie muszę, ważne, że ja jestem zadowolona :)

i to jest najlepsze myslenie :)

jas20
jas20
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: da sie? da :) cel, motywacja i determinacja, a wszystko sie uda. trzeba tylko chciec.

To prawda, warto się czasem poświęcić :)

Prinz
Prinz: i to jest najlepsze myslenie :)

Też tak myślę ;)
SoDope
SoDope
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: a determinacja jest, wybralem dobra silownie, z super sprzetem, to tez wbrew pozorom motywuje, uwielbiam jak widze ile kalorii sie spala :D i takie rozne bajery sa, telewizorki etc. nie nudzi sie :)

ja mam w domu siłownie pod postacią orbitreka :crylol:

póki co służy jako wieszak do kurtki czasami XD
Prinz
Prinz
  11 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam w domu siłownie pod postacią orbitreka póki co służy jako wieszak do kurtki czasami XD

grzeszysz! orbitrek to moje ulubione urzadzenie!

Slayer
Slayer
  11 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: no to wytlumacz mi z polskiego na nasze jak sie za to zabrac

massacre
massacre: Twój osobisty trener i dietetyk powinni ci dopasować zestaw ćwiczeń i odpowiednia dietę na te etapy.

To chyba byłby najlepszy sposób . Niestety tzw "budowanie mięśni" trzeba trzymać pod kontrolą 24/7 . Początki są zawsze trudne , sam zdobywałem informacje , doświadczenia czasami były tak bolesne że nie mogłem umyć zębów. Teraz idzie mi znacznie lepiej nawet nie wiem ile już trenuje pewnie trochę więcej niż 2 lata a moja ogólna wizja wymagaj jeszcze z 8 lat treningu i wpiedalania kurczaka 2x dziennie fufufuufufufufuf .
Także to etap baaaardzo długofalowy i jak chcesz sie zabrać za niego dobrze skorzystaj z rad profesjonalistów , ALE cudów nie ma . Dobre jedzenie , ciężki trening , regeneracja no i w między czasie możesz obrobić jakaś gałeczkę na deser .
madzia2143
madzia2143
  12 Noiembrie 2011

kurde, ja się zabieram za zrzucenie parę kilo już długi czas, jak się uda to potem to zaniedbuję i w końcu doprowadzam się do takiego samego stanu :ninja: brak motywacji :and:
ale od dzisiaj rzucam palenie :mrgreen: może chociaż to mi się uda :ssh:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale od dzisiaj rzucam palenie

Mój tata jak jakieś przeszło 15 lat temu rzucił palenie to przytyl z 10kg :ninja:
Zawsze szczupły był wiec akurat to mu na dobre wyszło.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  12 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale od dzisiaj rzucam palenie może chociaż to mi się uda

Ja po ostatnim obiecuje sobie, że już nigdy więcej nie wezmę draństwa do ust, never kuva !
:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.