Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 579 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: Oby tylko :D
Nie liczą tego, że właściwie prawie wszystko, co spożywają dostarcza organizmowi kalorii- od głupiego chrupka poprzez kompot, owoce aż do niewinnej pełnoziarnistej bułki z chudym serem. Wszystko może tuczyć, jeśli przekracza się normę.
oj tak ale ja zauważyłam że dużo ludzi je z nudów, kiedy nie mają co robić i zajmują sobie rączki jakimś jedzonkiem
No dobra, dobra. Ale byliśmy umówieni w 4 (3 dziewuszki i jeden chłopaszek) i wypiliśmy po 2 piwa, potem doszedł taki jeden, co każdemu jest winien kase, nie oddał ale kupił 6 l piwa i mieliśmy to wypić. Poszłam się zapytałam czy jest zapłącone za te 6 l no i było, on potem pojechał na imprezę, jedna dziewuszka pojechała też, a my w 3 męczyliśmy te 6 litrów. I tyle zostało:

sorry za jakość

I dobrze, że jesteś zadowolona z siebie ;) Choć i tak zawsze miałąś fajną figurkę :D
Seksen, ale jak po mnie Maniuch przyjechał...
No co?

tak, ale musze powiedziec trenerowi ze chce takie miesnie, bym nadal wchodzil w moje ciuchy

a determinacja jest, wybralem dobra silownie, z super sprzetem, to tez wbrew pozorom motywuje, uwielbiam jak widze ile kalorii sie spala :D i takie rozne bajery sa, telewizorki etc. nie nudzi sie :)
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
a wg mnie Jasmina wyglada swietnie, sexy.
To jej sprawa jak chce wygladac, skoro czuje sie super w swoim ciele to po co to zmieniac ?
Prinz: tak, ale musze powiedziec trenerowi ze chce takie miesnie, bym nadal wchodzil w moje ciuchy
a determinacja jest, wybralem dobra silownie, z super sprzetem, to tez wbrew pozorom motywuje, uwielbiam jak widze ile kalorii sie spala :D i takie rozne bajery sa, telewizorki etc. nie nudzi sie :)
To brawo, podziwiam za determinację, mój chłopak sam schudł przez rok 25 kg i teraz świetnie wygląda :) I na siłownię też bardzo często chodzi. Choć teraz idzie w rzeźbę. Z tymi kaloriami to świetny sposób, człowiek jak to widzi bardziej chce mu się pracować :D U mnie by tak było :)
Prinz: a wg mnie Jasmina wyglada swietnie, sexy.
To jej sprawa jak chce wygladac, skoro czuje sie super w swoim ciele to po co to zmieniac ?
Dzięki :) Sobie się podobam, innym nie muszę, ważne, że ja jestem zadowolona :)
Każdy jest inny i musi mieć ćwiczenia dopasowane do siebie. Napisz na pw do Transce albo do HakonSigurson , oni sie na tym znają.
Z tego co wiem to najpierw musisz spalić tkankę tluszczowa, a dopiero potem pracować nad miesniami. Dlatego grubym jest ciężej przybrać na masie miesniowej, bo najpierw powinni sie odchudzić. Dlatego najpierw traci sie kilogramy (bo spada tkanka) potem nic, nic, nic i zaczynaja kilogramy iść w gore (przyrost mięśni). Długa droga ;)
Twój osobisty trener i dietetyk powinni ci dopasować zestaw ćwiczeń i odpowiednia dietę na te etapy. Nie wystarczy iść na silke i posmigac na rowerku ;) najpierw chudniesz potem rzezbisz ;D
Ale Ty chyba chudnąc już nie musisz??? :-O
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Konto usunięte: To brawo, podziwiam za determinację, mój chłopak sam schudł przez rok 25 kg i teraz świetnie wygląda :) I na siłownię też bardzo często chodzi. Choć teraz idzie w rzeźbę. Z tymi kaloriami to świetny sposób, człowiek jak to widzi bardziej chce mu się pracować :D U mnie by tak było :)
da sie? da :) cel, motywacja i determinacja, a wszystko sie uda. trzeba tylko chciec.
i to jest najlepsze myslenie :)
massacre: Twój osobisty trener i dietetyk powinni ci dopasować zestaw ćwiczeń i odpowiednia dietę na te etapy.
To chyba byłby najlepszy sposób . Niestety tzw "budowanie mięśni" trzeba trzymać pod kontrolą 24/7 . Początki są zawsze trudne , sam zdobywałem informacje , doświadczenia czasami były tak bolesne że nie mogłem umyć zębów. Teraz idzie mi znacznie lepiej nawet nie wiem ile już trenuje pewnie trochę więcej niż 2 lata a moja ogólna wizja wymagaj jeszcze z 8 lat treningu i wpiedalania kurczaka 2x dziennie fufufuufufufufuf .
Także to etap baaaardzo długofalowy i jak chcesz sie zabrać za niego dobrze skorzystaj z rad profesjonalistów , ALE cudów nie ma . Dobre jedzenie , ciężki trening , regeneracja no i w między czasie możesz obrobić jakaś gałeczkę na deser .
kurde, ja się zabieram za zrzucenie parę kilo już długi czas, jak się uda to potem to zaniedbuję i w końcu doprowadzam się do takiego samego stanu brak motywacji
ale od dzisiaj rzucam palenie może chociaż to mi się uda