Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 582 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Post informujacy:
Bylem z Agoosia na randce, ladna jest, ale buzi nie chciala dac :(
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
jesli ktos chce pofarbowac wlosy blond na rudo, wellaton mleczna czekolada daje fajny odcien.
szkoda tylko ze powstal na moich odrostach, kiedy ja chcialam jasny braz
mam pyt, zawsze gdy wroce z imprezy mam dziwne piekące niby spuchnięte usta,mówią,że od wódki no ale jak pije wódkę to nic mi się z nimi nie robi , mówią że od dymu z papierosa,ale ciągle ktoś przy mnie pali i nie robi się tak. PS. z nikim się nie całowałam
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
oglądałam dzisiaj dwa mieszkania. jedno śliczne, ale kurcze duże, drugie mniejsze, ale średnio ładne. w tym pierwszym się zakochałam.
dlaczego to takie trudne
rozumiem Cie... ponad pol roku szukalismy i nic

dokladnie tak jak piszesz
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
sęk w tym, że sprzedałam mieszkanie w cenie o której nawet nie pomyślałam, że ktoś to kupi. mieszkanie samo w sobie było super, widok na wisłe i takie pierdy, ale niestety gromady ludzi pod centrum naukowym skutecznie mnie do tego zniechęciła.
mieszkanie które oglądałam super, ale niestety 150mkw, a ja bym chciała góra 100. aczkolwiek dwupoziomowe, śliczne dębowe podłogi i schody, widne poddasze, widok na mokotowską, plac zbawiciela i 'piękny' pałac kultury.
oglądałam też mieszkanie za 13 milionów złotych - z czystej ciekawości, jak weszłam to poczułam się jak plebejczyk

uo matko, to jakies 2.9 mln funtow - za ta cene to i imponujaca chawire bys miala w Londynie z widokiem na Buckingham Palace, basenem w salonie i sasiadami kalibru Hugh Grant

ciekawa jestem jak takie mieszkanie w PL wyglada. w samym mega drogim Londynie za ta cene to ogromny dom mozna dostac.
mysl o przyszlosci, 150mkw na pewno Ci sie kiedys przydadza ;) a jak sie miesci w Twoim budzecie to w ogole bym sie nie zastanawiala
Najwyzsza srednia z nowo przyjetych osob na coachingu
Pochwała kierownictwa
+ podwójna premia na dzis ;d za produktywnosc i efektywnosc
widok na tor wyścigów konnych, dom 'inteligentny'. na podłodze deski sprowadzane z zagranicy, płytki łazienkowe z włoch, meble z francji(oczywiście te, które by zostały czyli zabudowana kuchnia i łazienka) do tego dwa kominki. no kuwa, jak weszłam to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. naprawdę fajnie, a do tego urządzone z naprawdę dobrym smakiem, o dziwo. tylko telewizor locha na pół ściany.
właśnie o tym nie myślę bo mieszkanie zawsze można zmienić, a jakbym kieeeedyś wpadła na pomysł zakładania rodziny to raczej na pewno nie w mieszkaniu i nie w ścisłym centrum. a te 100m zawsze dla mnie i mojego partnera wystarczy, tym bardziej, że on ma swoje i tylko pomieszkujemy ze sobą.
na razie oglądam dalej, za 2tygodnie czeka mnie wyprowadzka bo papiery już podpisałam i po raz drugi w tym roku armagedon