malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  15 Noiembrie 2011

Post informujacy:

Bylem z Agoosia na randce, ladna jest, ale buzi nie chciala dac :(

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

sylwik
sylwik
  15 Noiembrie 2011

jesli ktos chce pofarbowac wlosy blond na rudo, wellaton mleczna czekolada daje fajny odcien.
szkoda tylko ze powstal na moich odrostach, kiedy ja chcialam jasny braz:crylol:

feuliette
feuliette
  16 Noiembrie 2011

mam pyt, zawsze gdy wroce z imprezy mam dziwne piekące niby spuchnięte usta,mówią,że od wódki no ale jak pije wódkę to nic mi się z nimi nie robi , mówią że od dymu z papierosa,ale ciągle ktoś przy mnie pali i nie robi się tak. PS. z nikim się nie całowałam:rotfl:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PS. z nikim się nie całowałam

nie robi sie loda na mrozie, rada nr 5, poradnik mlodej skautki, strona 14.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak długo masz czekać - będą zdjęcia to się pojawią i wszyscy będą widzieli 'nową' Gosie

CZY MASZ JUZ TE ZDJECIA????????????

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  16 Noiembrie 2011

Nie chce zakładać oddzielnego tematu, wiec zapytam tutaj. Gdzie znajde czarne spodnie z eko skóry?

feuliette
feuliette
  16 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: nie robi sie loda na mrozie,

nie robiłam:and:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Noiembrie 2011

oglądałam dzisiaj dwa mieszkania. jedno śliczne, ale kurcze duże, drugie mniejsze, ale średnio ładne. w tym pierwszym się zakochałam.
dlaczego to takie trudne:and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  16 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: Bylem z Agoosia na randce, ladna jest, ale buzi nie chciala dac :(

a miales nikomu nic nie mowic :and:
Babsy
Babsy
  17 Noiembrie 2011

widze, ze beze mnie to forum przymiera

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oglądałam dzisiaj dwa mieszkania. jedno śliczne, ale kurcze duże, drugie mniejsze, ale średnio ładne. w tym pierwszym się zakochałam. dlaczego to takie trudne

rozumiem Cie... ponad pol roku szukalismy i nic :and: znaczy sie wiesz... gdybysmy mieli elastyczny budzet tak do £500 000 to bysmy szybko znalezli :rotfl: ale nic z tych rzeczy. jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. wybralismy srednio ladne, gdzie srednio i ladne to bardzo pochlebnie powiedziane :crylol: ale pracujemy, pracujemy i moze cos z tego bedzie :D

Babsy
Babsy: widze, ze beze mnie to forum przymierahttp://fmod.szatana.eu/emotki/trollfacegirl.png

dokladnie tak jak piszesz

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  17 Noiembrie 2011
massacre
massacre: znaczy sie wiesz... gdybysmy mieli elastyczny budzet tak do £500 000 to bysmy szybko znalezli ale nic z tych rzeczy. jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. wybralismy srednio ladne, gdzie srednio i ladne to bardzo pochlebnie powiedziane

sęk w tym, że sprzedałam mieszkanie w cenie o której nawet nie pomyślałam, że ktoś to kupi. mieszkanie samo w sobie było super, widok na wisłe i takie pierdy, ale niestety gromady ludzi pod centrum naukowym skutecznie mnie do tego zniechęciła.
mieszkanie które oglądałam super, ale niestety 150mkw, a ja bym chciała góra 100. aczkolwiek dwupoziomowe, śliczne dębowe podłogi i schody, widne poddasze, widok na mokotowską, plac zbawiciela i 'piękny' pałac kultury.
oglądałam też mieszkanie za 13 milionów złotych - z czystej ciekawości, jak weszłam to poczułam się jak plebejczyk:lol:
FukMe
FukMe
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oglądałam też mieszkanie za 13 milionów złotych

uo matko, to jakies 2.9 mln funtow - za ta cene to i imponujaca chawire bys miala w Londynie z widokiem na Buckingham Palace, basenem w salonie i sasiadami kalibru Hugh Grant :lol:
ciekawa jestem jak takie mieszkanie w PL wyglada. w samym mega drogim Londynie za ta cene to ogromny dom mozna dostac.
Konto usunięte
Konto usunięte: ale niestety 150mkw, a ja bym chciała góra 100.

mysl o przyszlosci, 150mkw na pewno Ci sie kiedys przydadza ;) a jak sie miesci w Twoim budzecie to w ogole bym sie nie zastanawiala
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  18 Noiembrie 2011

Najwyzsza srednia z nowo przyjetych osob na coachingu :w00t:
Pochwała kierownictwa :w00t:
+ podwójna premia na dzis ;d za produktywnosc i efektywnosc :rock:

mmaryjka
mmaryjka
  18 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawa jestem jak takie mieszkanie w PL wyglada.

widok na tor wyścigów konnych, dom 'inteligentny'. na podłodze deski sprowadzane z zagranicy, płytki łazienkowe z włoch, meble z francji(oczywiście te, które by zostały czyli zabudowana kuchnia i łazienka) do tego dwa kominki. no kuwa, jak weszłam to nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić. naprawdę fajnie, a do tego urządzone z naprawdę dobrym smakiem, o dziwo. tylko telewizor locha na pół ściany.

Konto usunięte
Konto usunięte: mysl o przyszlosci, 150mkw na pewno Ci sie kiedys przydadza

właśnie o tym nie myślę bo mieszkanie zawsze można zmienić, a jakbym kieeeedyś wpadła na pomysł zakładania rodziny to raczej na pewno nie w mieszkaniu i nie w ścisłym centrum. a te 100m zawsze dla mnie i mojego partnera wystarczy, tym bardziej, że on ma swoje i tylko pomieszkujemy ze sobą.
na razie oglądam dalej, za 2tygodnie czeka mnie wyprowadzka bo papiery już podpisałam i po raz drugi w tym roku armagedon:and:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.