malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja choruje i przymierzam się do kupna steppera o

orbitreka sobie kup :D

a ja mam dosc, moja cera z mieszanej w strone suchej zdecydowanie skrecila w sucha :martuska:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

mmaryjka
mmaryjka
  22 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: a ja mam dosc, moja cera z mieszanej w strone suchej zdecydowanie skrecila w sucha

ciesz się, że masz tylko suchą. ja mam bardzo suchą, do tego przesuszony, łuszczący się naskórek. i o dziwo kremy działają nawilżająco na skórę, a i tak mi się łuszczy:and:

właśnie zmyłam maskę z biochemii urody - czad! no i żel hialuronowy już na stałe zagości w mojej kosmetyczce.
justCax
justCax
  22 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: a ja mam dosc, moja cera z mieszanej w strone suchej zdecydowanie skrecila w sucha

też tak miałam, ale powoli wyłażę z tego koszmaru. niestety, musiałam wymienić prawie wszystkie kosmetyki. teraz jest ciężko dla wrażliwców, bo sezon grzewczy się zaczął, a moja skora tego nienawidzi.
najgorzej nie mogę się pozbyć suchej skóry obok ust i w kącikach nosa. reszta już jest w miarę.
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  22 Noiembrie 2011

Jest Paulinessa ? :ninja: Albo Matrita, chyba, że już nie ma tutaj konta? :and:

Prinz
Prinz
  22 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciesz się, że masz tylko suchą. ja mam bardzo suchą, do tego przesuszony, łuszczący się naskórek. i o dziwo kremy działają nawilżająco na skórę, a i tak mi się łuszczy

dermatolodzy nie pomagaja?

ja teraz uzywam naprawde mocnego srodka na tradzik i to tez robi miazge...

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie zmyłam maskę z biochemii urody - czad!

podasz linka`?ß

Konto usunięte
Konto usunięte: no i żel hialuronowy już na stałe zagości w mojej kosmetyczce.

jakie jest jego zadanie?

bylem w douglasie dzisiaj, zapytalem o krem clinique redness solutions, cena miazga 210 zl, w niemczech widzialem za 40€. wzialem mala probke, calkiem fajny jest, troche nawilzyl, co do zaczerwien na razie nie moge sie wypowiedziec.

Konto usunięte
Konto usunięte: też tak miałam, ale powoli wyłażę z tego koszmaru. niestety, musiałam wymienić prawie wszystkie kosmetyki. teraz jest ciężko dla wrażliwców, bo sezon grzewczy się zaczął, a moja skora tego nienawidzi. najgorzej nie mogę się pozbyć suchej skóry obok ust i w kącikach nosa. reszta już jest w miarę.

wlasnie z kosmetykami jest masakra. ja zylem sobie w slodkiej nieswiadomosci ze mam skore mieszana\tlusta a wyszlo ze jednak sucha :ninja:
ja jeszcze uzywam mocnego srodka na tradzik, ktory mimo ze jest fenomenalny to jednak wysusza..

pijana
pijana
  23 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: Prinz

Właśnie, co to jest to Acne Stop, czy jakoś tak ? Chodzi mi przede wszystkim o cenę, konsystencję i czy na receptę :o)
Prinz
Prinz
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie, co to jest to Acne Stop, czy jakoś tak ? Chodzi mi przede wszystkim o cenę, konsystencję i czy na receptę :o)

acne-stop.pl/ tu mozesz kupic. cena 150 zl, ja mam kod rabatowy i zaplacilem 102 zl, przesylka kurierem za free. jak cos to kod moge podac.
bez recepty :P konsystencja taki kremozel, dosc wyrazny zapach wiesiolka, jedni lubia, inni nie.

ja jestem meeega zadowolony, nie chce zapeszac, ale jak skoncze kuracje to koniec z tapeta :D

sylwik
sylwik
  23 Noiembrie 2011

no i po rozmowie.
praca za-je-bis-ta.
zarobki jak na czesc etatu spoko.
w piatek sie odezwa do osoby ktora zechca.

denerwowalam sie na poczatku i czesc angielska mi poszla tak sobie.
zobaczymy, pewnie beda miec lepszych kandydatow, bo praca naprawde super.

justCax
justCax
  23 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: wlasnie z kosmetykami jest masakra. ja zylem sobie w slodkiej nieswiadomosci ze mam skore mieszana\tlusta a wyszlo ze jednak sucha ja jeszcze uzywam mocnego srodka na tradzik, ktory mimo ze jest fenomenalny to jednak wysusza..

kuva, mam tak samo :martuska: aktualnie używam lirene :and: jedyne co mi nie szkodzi, wszystkie vichy ktore dla mnie są najlepsze na trądzik poszły do kosza.. dzisiaj mi skóra złazi z brody.. nie wiem, mi to już chyba nic nie pomoże..

Konto usunięte
Konto usunięte: zobaczymy, pewnie beda miec lepszych kandydatow, bo praca naprawde super.

myśl pozytywnie!
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  23 Noiembrie 2011

do suchej cery zawsze można spróbować użyc peelingu enzymatycznego .

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

FukMe
FukMe
  23 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: a co Olus tam robi? goscinne wystepy?

On jest prezenterem Xtra Factora, w sobote i niedziele ogladam go na zywo - wystepuje z Caroline :jezyk2:

A w ogole w ten weekend chyba wystepuje na zywo w Las Vegas ^^

Konto usunięte
Konto usunięte: jak się człowiek przyzwyczai to trudno się odzwyczaić niestety

no bez kitu, jak bez reki :D
Konto usunięte
Konto usunięte: e too szybko i w miarę sprawnie Ci idzie;)

jutro kablowke podlaczaja kurde, dzwonilam powiedziec, ze nie dostalam maila z potwierdzeniem, a oni, ze przepraszaja, bo jest jutrzejsza data ustalona ^^ No nic... akurat TV nie odgrywa wiekszej roli w moim zyciu :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Internet to potęga. I pomyśleć że kiedyś się bez tego żyło.

Zylam i ja :D Fajnie bylo, mialo to swoj urok. Chodzilo sie, zalatwialo, biegalo, stalo w kolejkach... Nie wiem jak teraz w Polsce... ale tutaj jak sie ma Internet to doslownie nie trzeba z domu wychodzic xD Rachunki przez Internet, zakupy tez, a jak masz drukarke to w ogole loguje sie na stronie poczty i drukuje sobie koperty ze znaczkami :crylol: Ulatwia to zycie niesamowicie.
Babsy
Babsy
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: On jest prezenterem Xtra Factora, w sobote i niedziele ogladam go na zywo - wystepuje z Caroline

aaaaa why ja nie mam anglikanskiej telewizji:C? na jutubie moze daja toto?
Prinz
Prinz
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kuva, mam tak samo aktualnie używam lirene jedyne co mi nie szkodzi, wszystkie vichy ktore dla mnie są najlepsze na trądzik poszły do kosza.. dzisiaj mi skóra złazi z brody.. nie wiem, mi to już chyba nic nie pomoże..

ja dzis wygrzebalem z szafki jakis krem mocnoaloesowy, bo juz mialem mala zalamke, moze tobie pomoze?

jeszcze madrze posmarowalem moje cienie pod oczami kremem na tradzik i mam takie krwiste obwodki pod oczami :ninja: wczoraj posmarowalem kremem jakims by sie nawilzylo, nawet sie nie wchlonal :\

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011

Czy któraś z Was miała puder do rzęs zwiększający ich objętość z Essence ? Właśnie go kupiłam a nawet nie pisze jak go użyć :ninja:

Babsy
Babsy
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Konto usunięte
Konto usunięte: Pyłek nakłada się za pomocą spiralnej szczoteczki po wytuszowaniu rzęs, następnie aplikuje się jeszcze jedną warstwę maskary.

:)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.