Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 587 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
ciesz się, że masz tylko suchą. ja mam bardzo suchą, do tego przesuszony, łuszczący się naskórek. i o dziwo kremy działają nawilżająco na skórę, a i tak mi się łuszczy

właśnie zmyłam maskę z biochemii urody - czad! no i żel hialuronowy już na stałe zagości w mojej kosmetyczce.
też tak miałam, ale powoli wyłażę z tego koszmaru. niestety, musiałam wymienić prawie wszystkie kosmetyki. teraz jest ciężko dla wrażliwców, bo sezon grzewczy się zaczął, a moja skora tego nienawidzi.
najgorzej nie mogę się pozbyć suchej skóry obok ust i w kącikach nosa. reszta już jest w miarę.
Konto usunięte: ciesz się, że masz tylko suchą. ja mam bardzo suchą, do tego przesuszony, łuszczący się naskórek. i o dziwo kremy działają nawilżająco na skórę, a i tak mi się łuszczy
dermatolodzy nie pomagaja?
ja teraz uzywam naprawde mocnego srodka na tradzik i to tez robi miazge...
podasz linka`?ß
jakie jest jego zadanie?
bylem w douglasie dzisiaj, zapytalem o krem clinique redness solutions, cena miazga 210 zl, w niemczech widzialem za 40€. wzialem mala probke, calkiem fajny jest, troche nawilzyl, co do zaczerwien na razie nie moge sie wypowiedziec.
Konto usunięte: też tak miałam, ale powoli wyłażę z tego koszmaru. niestety, musiałam wymienić prawie wszystkie kosmetyki. teraz jest ciężko dla wrażliwców, bo sezon grzewczy się zaczął, a moja skora tego nienawidzi.
najgorzej nie mogę się pozbyć suchej skóry obok ust i w kącikach nosa. reszta już jest w miarę.
wlasnie z kosmetykami jest masakra. ja zylem sobie w slodkiej nieswiadomosci ze mam skore mieszana\tlusta a wyszlo ze jednak sucha

ja jeszcze uzywam mocnego srodka na tradzik, ktory mimo ze jest fenomenalny to jednak wysusza..
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Konto usunięte: Właśnie, co to jest to Acne Stop, czy jakoś tak ? Chodzi mi przede wszystkim o cenę, konsystencję i czy na receptę :o)
acne-stop.pl/ tu mozesz kupic. cena 150 zl, ja mam kod rabatowy i zaplacilem 102 zl, przesylka kurierem za free. jak cos to kod moge podac.
bez recepty :P konsystencja taki kremozel, dosc wyrazny zapach wiesiolka, jedni lubia, inni nie.
ja jestem meeega zadowolony, nie chce zapeszac, ale jak skoncze kuracje to koniec z tapeta :D
no i po rozmowie.
praca za-je-bis-ta.
zarobki jak na czesc etatu spoko.
w piatek sie odezwa do osoby ktora zechca.
denerwowalam sie na poczatku i czesc angielska mi poszla tak sobie.
zobaczymy, pewnie beda miec lepszych kandydatow, bo praca naprawde super.
Prinz: wlasnie z kosmetykami jest masakra. ja zylem sobie w slodkiej nieswiadomosci ze mam skore mieszana\tlusta a wyszlo ze jednak sucha
ja jeszcze uzywam mocnego srodka na tradzik, ktory mimo ze jest fenomenalny to jednak wysusza..
kuva, mam tak samo

myśl pozytywnie!
do suchej cery zawsze można spróbować użyc peelingu enzymatycznego .
Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .
On jest prezenterem Xtra Factora, w sobote i niedziele ogladam go na zywo - wystepuje z Caroline

A w ogole w ten weekend chyba wystepuje na zywo w Las Vegas ^^
no bez kitu, jak bez reki :D
jutro kablowke podlaczaja kurde, dzwonilam powiedziec, ze nie dostalam maila z potwierdzeniem, a oni, ze przepraszaja, bo jest jutrzejsza data ustalona ^^ No nic... akurat TV nie odgrywa wiekszej roli w moim zyciu

Zylam i ja :D Fajnie bylo, mialo to swoj urok. Chodzilo sie, zalatwialo, biegalo, stalo w kolejkach... Nie wiem jak teraz w Polsce... ale tutaj jak sie ma Internet to doslownie nie trzeba z domu wychodzic xD Rachunki przez Internet, zakupy tez, a jak masz drukarke to w ogole loguje sie na stronie poczty i drukuje sobie koperty ze znaczkami

Konto usunięte: kuva, mam tak samo aktualnie używam lirene jedyne co mi nie szkodzi, wszystkie vichy ktore dla mnie są najlepsze na trądzik poszły do kosza.. dzisiaj mi skóra złazi z brody.. nie wiem, mi to już chyba nic nie pomoże..
ja dzis wygrzebalem z szafki jakis krem mocnoaloesowy, bo juz mialem mala zalamke, moze tobie pomoze?
jeszcze madrze posmarowalem moje cienie pod oczami kremem na tradzik i mam takie krwiste obwodki pod oczami