malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prawda, dlatego muszę chociaż spróbować :)

oczywiście. jeśli nie naglą cię inne sprawy to próbuj;)

Konto usunięte
Konto usunięte: A kim chcesz być w przyszłości ? Jakie masz plany ?

im więcej specjalizacji przechodzę tym mam większy mętlik w głowie.
nie wiem czy myśleć przyszłościowo i iść w stronę ginekologii(choć odstraszają mnie porody), laryngologii etc bo jednak to jest etat, normowane(w miarę) godziny pracy, bo taka chirurgia, neurologia czy onkologia to już jest misz-masz. jeden telefon i muszę rzucić wszystko i biec do szpitala. mam jeszcze troszkę czasu:)
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: im więcej specjalizacji przechodzę tym mam większy mętlik w głowie. nie wiem czy myśleć przyszłościowo i iść w stronę ginekologii(choć odstraszają mnie porody), laryngologii etc bo jednak to jest etat, normowane(w miarę) godziny pracy, bo taka chirurgia, neurologia czy onkologia to już jest misz-masz. jeden telefon i muszę rzucić wszystko i biec do szpitala. mam jeszcze troszkę czasu:)

W końcu wymyślisz co dalej, ważne żeby być ambitnym i spełniać, nawet powoli swoje plany :)
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  23 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaki to krem? ten z aloesem.

lidl, cien. watpie ze teraz dostaniesz, bo ja go kupilem jakis czas temu.

Konto usunięte
Konto usunięte: nie byłam ostatnio. nie mam czasu, a jak już mam to mi się nie chce.

mi sie odechcialo jak zaden mi nie pomogl.

Konto usunięte
Konto usunięte: ostatnia sztuka

spoznilem sie;d

Konto usunięte
Konto usunięte: Naturalny, beztłuszczowy żel nawilżający szwajcarskiej jakości dla każdego typu skóry oparty wyłącznie na 100% czystym kwasie hialuronowym wielkocząsteczkowym (HMW) - składniku o silnym działaniu nawilżającym, łagodzącym, gojącym, stymulującym regenerację i formowanie się nowych komórek skóry.

kupie, brzmi zachecajaco! do pyska juz sily nie mam, dzis sie zaczal luszczyc :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: mam go. nie jest najgorszy, ale jak dla mnie śmierdzi i niestety potrzebuję nawilżenia, a on niestety do mojej skóry jest niewystarczający.

mi sie podoba konsystencja, taki budyn;d

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011

Skasowali mi zdjęcia :and: Świetnie.

Babsy
Babsy
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Skasowali mi zdjęcia Świetnie.

o, a czemu;/?
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Babsy
Babsy: o, a czemu;/?

Nie mam pojęcia, napisałam do FP, niech mi chociaż napiszą powód. :and:
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mam pojęcia, napisałam do FP, niech mi chociaż napiszą powód.

Pewnie ktos dla Twojego dobra podal to konto jako fejkowe i ze ukradl zdjecia "prawdziwej" Jasminy :lol:

Nie wiem co sie dzieje, ale kiedys dostawalam powody banow. Im bardziej grzeczna jestem tym bardziej mnie bany draznia. Dostalam jednego na tydzien - zero powodu, a ja nie mam pojecia dlaczego - trzymam sie regulaminu jak nigdy ^^
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie ktos dla Twojego dobra podal to konto jako fejkowe i ze ukradl zdjecia "prawdziwej" Jasminy

Dobra, przywrócili mi zdjęcia- jakiś błąd wystąpił :P Dobrze, że już mnie za fejka nie biorą, bo nie chciałoby mi się znów cykać zdjęć dla potwierdzenia z gazetą.

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem co sie dzieje, ale kiedys dostawalam powody banow. Im bardziej grzeczna jestem tym bardziej mnie bany draznia. Dostalam jednego na tydzien - zero powodu, a ja nie mam pojecia dlaczego - trzymam sie regulaminu jak nigdy ^^

To trzeba ich pytać :)
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra, przywrócili mi zdjęcia- jakiś błąd wystąpił :P Dobrze, że już mnie za fejka nie biorą, bo nie chciałoby mi się znów cykać zdjęć dla potwierdzenia z gazetą.

zdjecia z gazeta fajna sprawa :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: To trzeba ich pytać :)

kiedys sie pytalam, odwolywalam... teraz mi sie najzwyczajniej w swiecie nie chce... A subiektywnosc niektorych FP jest znana wszystkim tutaj, wiec wiesz... walka z wiatrakami ;)
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011

jestem na chwilkę nacieszyć się Waszymi postami :D

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zdjecia z gazeta fajna sprawa

Tak- to tylko dla potwierdzenia dla FT :P

Konto usunięte
Konto usunięte: kiedys sie pytalam, odwolywalam... teraz mi sie najzwyczajniej w swiecie nie chce... A subiektywnosc niektorych FP jest znana wszystkim tutaj, wiec wiesz... walka z wiatrakami ;)

Jak uważasz :)
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobrze, że już mnie za fejka nie biorą, bo nie chciałoby mi się znów cykać zdjęć dla potwierdzenia z gazetą.

mnie ostatnio wzięli .. po 5 latach ..
ale to bylo chyba z pół roku :D

widocznie nie jestem taka brzydka ... :crylol:
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mnie ostatnio wzięli .. po 5 latach .. ale to bylo chyba z pół roku :D widocznie nie jestem taka brzydka ...

I co byłó zdjęcie z gazetą ? :>
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I co byłó zdjęcie z gazetą ? :>

ja miałam z karteczką .. :crylol:
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja miałam z karteczką ..

Ciekawe czy za idioci zgłaszają normalnych ludzi za fejka :zonk:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.