malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie hasło kompletnie bezsensowne, a oczywiście nikomu nie dawałam,więc nie mam żadnych podejrzeń :/ Tak to bym może postraszyła, ale skoro nie wiem kogo, to jestem w dupie.

to jedyna nadzieja, ze haslo na smsa bedzie dzialac badz administracja pomoze.
kurcze, tak mnie troche nastraszylas, czas dodac nr telefonu do konta mail, bo tak z tym zwlekalam :and:
pijana
pijana
  25 Noiembrie 2011

Uff, udało mi się odzyskać, zadzwoniłam, odpowiedziałam na kilka pytań i nadali mi nowe hasło, jak dobrzeeee

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Noiembrie 2011

czy od spania w bardzo cieplym miejscu, obok nagrzanego pieca kaflowego moze wplynac na suchosc cery?
dzis probowalem wymyslic co mi to spowodowalo :and: nawet cytrusy przestalem jesc, bo ostatnio duzo jadlem

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: czy od spania w bardzo cieplym miejscu, obok nagrzanego pieca kaflowego moze wplynac na suchosc cery? dzis probowalem wymyslic co mi to spowodowalo nawet cytrusy przestalem jesc, bo ostatnio duzo jadlem

Nie wiem czy Ci to wplynie negatywnie na cere, ale jak mozesz to przestan spac w bardzo nagrzanym miejscu, zwlaszcza obok pieca !

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  25 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Nie wiem czy Ci to wplynie negatywnie na cere, ale jak mozesz to przestan spac w bardzo nagrzanym miejscu, zwlaszcza obok pieca !

wlasnie probuje to dopasowac dlaczego, z dnia na dzien stala sie masakra, skora jak papier scierny, 90% kremow polozonych na nia piecze i podraznia. jedyne co mi na mysl przychodzi to krem na tradzik, ale uzywalem go juz wczesniej, wlasnie w tym czasie gdzie wyemigrowalem spac pod piec ta cera tak padla.

jesc jem normalnie.. ciemny chleb, brazowy ryz, platki owsiane, mleko, kurczak, ryby, wolowina, jablka, jogurty, warzywa i banany...

massacre
massacre
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: wlasnie probuje to dopasowac dlaczego, z dnia na dzien stala sie masakra, skora jak papier scierny, 90% kremow polozonych na nia piecze i podraznia. jedyne co mi na mysl przychodzi to krem na tradzik, ale uzywalem go juz wczesniej, wlasnie w tym czasie gdzie wyemigrowalem spac pod piec ta cera tak padla. jesc jem normalnie.. ciemny chleb, brazowy ryz, platki owsiane, mleko, kurczak, ryby, wolowina, jablka, jogurty, warzywa i banany...

Pamietaj, ze pogoda sie zmienia - ja miewam break outy przy zmianie klimatu...

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Prinz
  25 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Pamietaj, ze pogoda sie zmienia - ja miewam break outy przy zmianie klimatu...

ale ja sie wstydze na ulice wyjc, bo wygladam jakby mi ktos przywalil pod oczami. o goleniu nie wspomne, bol jak cholera.

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  25 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: czy od spania w bardzo cieplym miejscu, obok nagrzanego pieca kaflowego moze wplynac na suchosc cery?

Niestety ale może wpłynąć.
massacre
massacre
  26 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: ale ja sie wstydze na ulice wyjc, bo wygladam jakby mi ktos przywalil pod oczami. o goleniu nie wspomne, bol jak cholera.

Masz szanse przestawic lozko?
Konto usunięte
Konto usunięte: Niestety ale może wpłynąć.

Tez mi sie tak wydawalo, ze pomieszczenie w ktorym spimy, powinno byc dobrze przewietrzone i temperatura ok. 21 stopni. Ja do tego musze miec zawsze okno otwarte - lepiej mi sie spi i wstaje.
Z kolei moj facet lubi wieksze cieplo... nie wiem czym to idzie :Woot:

mmaryjka
mmaryjka
  26 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: czy od spania w bardzo cieplym miejscu, obok nagrzanego pieca kaflowego moze wplynac na suchosc cery?

oczywiście, że tak. dodatkowo jak masz naczynkową cerę, to gorąco jest zbrodnią dla twarzy. tak samo sauna i wszelakie gorące okłady etc.
SoDope
SoDope
  26 Noiembrie 2011
Prinz

ja śpie przy grzejniku i nie zauważyłam żadnej suchości ale ja jestem kosmitą więc mnie nie słuchaj.
BujajSieNaDwa91
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 24
BujajSieNaDwa91
  26 Noiembrie 2011
massacre
massacre: czy od spania w bardzo cieplym miejscu, obok nagrzanego pieca kaflowego moze wplynac na suchosc cery? dzis probowalem wymyslic co mi to spowodowalo nawet cytrusy przestalem jesc, bo ostatnio duzo jadlem

taak ..

Okazywanie miłości nie jest bezpieczne, a dążenie do intymności jest ryzykiem .

styka51
styka51
  26 Noiembrie 2011

Czy Peterson ma dobre portfele?

pijana
pijana
  26 Noiembrie 2011

No co tam, balujecie dziś ? :pavarotti:

styka51
styka51
  26 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No co tam, balujecie dziś ?

No kurna, mamuśka moja imieniny wyprawa, będzie dzika impreza na 20 osób :w00t:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.