malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jaki makijaż wypada na taką okazję zrobić ? Coś szalonego, kolorowego czy niekoniecznie ?

Zalezy jakiego rodzaju impreza, wiesz jezeli spokojna domowka w kameralnym towarzystwie, to wydaje mi sie, ze lepiej lekki makijaz... jezeli beda tance, to cos mocniejszego, a jak gruba biba na miare Halloween to szalej do woli :D
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tego sobie sam nie zrobisz

jedno oko otwarte zostawie i zrobie!

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zalezy jakiego rodzaju impreza, wiesz jezeli spokojna domowka w kameralnym towarzystwie, to wydaje mi sie, ze lepiej lekki makijaz... jezeli beda tance, to cos mocniejszego, a jak gruba biba na miare Halloween to szalej do woli :D

To będą domowe warunki, nie jakaś wynajęta sala :) Nie chciałam być na tej imprezie przemalowana, ale z kolei, też nie chcę wyglądać zwyczajnie, za skromnie :)
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja idę na imprezę do bliskiej koleżanki, będzie tak trochę ludzi. Jaki makijaż wypada na taką okazję zrobić ? Coś szalonego, kolorowego czy niekoniecznie ?

Pomaluj się mocno ale nie tam żadne brokaciki czy cos - umiesz sie pomalować to zaszalej :D
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomaluj się mocno ale nie tam żadne brokaciki czy cos - umiesz sie pomalować to zaszalej :D

Może i tak, zawsze stawiałam w makijażu na oczy to może teraz mocniej pomaluje usta- dla odmiany :)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pomaluj się mocno ale nie tam żadne brokaciki czy cos - umiesz sie pomalować to zaszalej :D

Dobra rada - albo mocniejszy makijaz, albo lekki makijaz i za to z brokacikiem na oku :ziober2:
Bo jedno i drugie to tylko na masquerade :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  24 Noiembrie 2011

Ktoś mi zapieprzył maila, no zaraz chyba padnę :and: Jak mi obsługa klienta nie pomoże to się załamię :-/

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ktoś mi zapieprzył maila, no zaraz chyba padnę Jak mi obsługa klienta nie pomoże to się załamię :-/

W jaki sposob?

Mi sie ktos w jakis sposob wlamal na mojego maila i rozsyla spam do ludzi, ktorych mialam w skrzynce... Ja nic nie wysylam, ale im widnieje, ze to ode mnie - kurcze nie wiem co mam zrobic, bo mialam kilka zawodowych adresow - teraz wyjdzie, ze ze mnie jakis spamer czy cos :C

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  24 Noiembrie 2011
massacre
massacre: W jaki sposob?

Żebym to ja wiedziała... Nikomu przecież hasła nie podaję, bo to idiotyzm... Czekam na reakcję serwisu, jak nic nie poradzą to policja.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Żebym to ja wiedziała... Nikomu przecież hasła nie podaję, bo to idiotyzm... Czekam na reakcję serwisu, jak nic nie poradzą to policja.

moze przez fejsa? http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15087343,Do_wszystkich_majacy
nie wiem, tak zgaduje tylko.
pijana
pijana
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze przez fejsa? http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15087343,Do_wszystkich_majacy nie wiem, tak zgaduje tylko.

Ale wtedy pewnie fejsa by też wziął... A tu tylko mail, szczęście w nieszczęściu.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale wtedy pewnie fejsa by też wziął... A tu tylko mail, szczęście w nieszczęściu.

no w sumie fakt, a da sie jakos odzyskac maila?
pijana
pijana
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no w sumie fakt, a da sie jakos odzyskac maila?

Jest pytanie pomocnicze, mail alternatywny i sms. Pytanie nie działa (nie uznaje odpowiedzi, może zmienili), nie pamiętam jakiego maila podawałam jako alternatywę (zakładałam 5 lat temu), a sms kosztuje 9 zł, wyślę go jak tylko zapłacę rachunek. Napisałam też do biura obsługi, jak nic nie pomoże to policja niestety :/ To zbyt ważny mail żebym mogła to zostawić bez żadnych działań.
agoosiaaa
agoosiaaa
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jest pytanie pomocnicze, mail alternatywny i sms. Pytanie nie działa (nie uznaje odpowiedzi, może zmienili), nie pamiętam jakiego maila podawałam jako alternatywę (zakładałam 5 lat temu), a sms kosztuje 9 zł, wyślę go jak tylko zapłacę rachunek. Napisałam też do biura obsługi, jak nic nie pomoże to policja niestety :/ To zbyt ważny mail żebym mogła to zostawić bez żadnych działań.

przerypane :/ a mialas jakies latwe haslo ustawione, czy myslisz ze to ktos znajomy?
pijana
pijana
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przerypane :/ a mialas jakies latwe haslo ustawione, czy myslisz ze to ktos znajomy?

Właśnie hasło kompletnie bezsensowne, a oczywiście nikomu nie dawałam,więc nie mam żadnych podejrzeń :/ Tak to bym może postraszyła, ale skoro nie wiem kogo, to jestem w dupie.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.