malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Wychodzi na to, że jednak trzeba mieć jakiegoś FP w znajomych przynajmniej masz spokoj XDDD

W sumie prawda :P
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Z tego co wyczytałam : http://www.fotka.pl/forum/hydepark/15082590,Flagi_do_polowy_masz Od razu mówię - tylko sprawdziłam. Nie moderuje hajdu już od bardzo, bardzo dawna.

za slowo kuwa? na tydzien? hmmm.... wiesz w regulaminie jest dosc wyraznie napisane, ze FP nie maja zachowywac sie jak SS-mani i nie banowac za ekspresje emocji, czy slowa, ktore w kontekscie zdania nie sa przeklenstwami... slowo "prostytutka" najzwyczajniej w swiecie by tam nie pasowalo. Min dlatego slowo "zajebisty" nie jest juz uzywane za wulgaryzm i od jakiegos czasu ludzie nie dostaja za nie bana. Z reszta mniejsza o to, dalej zostalam obrazona, nazwana idiotka, ale z racji tego, ze slowa te wypowiedziala dziewczyna FP - ona oczywiscie bana nie dostala....
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: za slowo kuwa? na tydzien? hmmm.... wiesz w regulaminie jest dosc wyraznie napisane, ze FP nie maja zachowywac sie jak SS-mani i nie banowac za ekspresje emocji, czy slowa, ktore w kontekscie zdania nie sa przeklenstwami... slowo "prostytutka" najzwyczajniej w swiecie by tam nie pasowalo. Min dlatego slowo "zajebisty" nie jest juz uzywane za wulgaryzm i od jakiegos czasu ludzie nie dostaja za nie bana. Z reszta mniejsza o to, dalej zostalam obrazona, nazwana idiotka, ale z racji tego, ze slowa te wypowiedziala dziewczyna FP - ona oczywiscie bana nie dostala....

Możesz tylko pisać do FT a kontakt, ale nie wiem czy w tym momencie ma to sens, skoro ban się kończy bodajże za dwie godziny, chyba że dla samej zasady. Nie mogę ingerować w decyzje innych, ściągać ich banów, skracać, etc.
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Możesz tylko pisać do FT a kontakt, ale nie wiem czy w tym momencie ma to sens, skoro ban się kończy bodajże za dwie godziny, chyba że dla samej zasady.

Wiem, gdybym chciala to bym sie odwolywala, ale tak tylko sie wyzalilam dla samego wyplakania sie :lol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie mogę ingerować w decyzje innych, ściągać ich banów, skracać, etc.

Dzieki, wiem. Mimo wszystko przyjelam to na klate. Kwestia to pogodzic sie z tym, ze i FP w swoich decyzjach czasem kieruja sie emocjami i traktuja bany zbyt personalnie - z reszta kazdy jest czlowiekiem. Ktos by strzelil focha na Jezusa i ten mialby weekend do dupy, a tak pewnie obylo sie bez klotni :rotfl:
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale tak tylko sie wyzalilam dla samego wyplakania sie

Z reszta kazdy kto mnie troche tutaj zna to wie, ze potrafie czasem wbic szpile, wiec nie robie z siebie nieskalanej :ziober2:
Czas na mnie :bye:
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie prawda :P

ale mam Jezusa i mnie to jakoś nie uchroniło .. :crylol:
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale mam Jezusa i mnie to jakoś nie uchroniło ..

A robisz mu dobrze? No wlasnie :crylol:
mmaryjka
mmaryjka
  24 Noiembrie 2011
czy mogę BEZ ŻADNEGO I NA PEWNO wziąć sobie do samolotu poduszkę? takiego małego jaśka?
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy mogę BEZ ŻADNEGO I NA PEWNO wziąć sobie do samolotu poduszkę? takiego małego jaśka?

Tak- na pewno możesz :)
SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A robisz mu dobrze? No wlasnie

noo nie .. no i Jezus bez maryjki został więc teraz już wiem dlaczego nawet mnie to nie ominęło :crylol:
FukMe
FukMe
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czy mogę BEZ ŻADNEGO I NA PEWNO wziąć sobie do samolotu poduszkę? takiego małego jaśka?

Zabilas mnie tym pytaniem :lol:
Nigdy nie mialam problemu z zaglowkiem, takim jak sie bierze czesto do auta - wiec z jaskiem tez nie powinno byc problemu.
mmaryjka
mmaryjka
  24 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak- na pewno możesz

Konto usunięte
Konto usunięte: Nigdy nie mialam problemu z zaglowkiem, takim jak sie bierze czesto do auta - wiec z jaskiem tez nie powinno byc problemu.

to dobrze. niby ostatnio nie było problemu, aleee zawsze lepiej zapytać.
nie wiem jak ja wytrzymam 9h lot, jak teraz ledwo ledwo dam radę do londynu:and:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  24 Noiembrie 2011

ktora wybrac?
http://biochemiaurody.com/sklep/mask-mudlime.html
http://biochemiaurody.com/sklep/mask-mud.html
http://biochemiaurody.com/sklep/mask-pearl.html

ktora wybrac? a moze jeszcze inna? mam cere sucha, jako gratis tradzik rozowaty

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

SoDope
SoDope
  24 Noiembrie 2011
Prinz
Prinz: ktora wybrac? a moze jeszcze inna? mam cere sucha, jako gratis tradzik rozowaty

http://bielenda.pl/profesjonalne/maska-algowa-z-glinka-ghassoul

ale tego sobie sam nie zrobisz :crylol:
CzerwonaOna
CzerwonaOna
  24 Noiembrie 2011
Dziewczyny, wybieracie się gdzieś na Andrzejki ?
Ja idę na imprezę do bliskiej koleżanki, będzie tak trochę ludzi. Jaki makijaż wypada na taką okazję zrobić ? Coś szalonego, kolorowego czy niekoniecznie ? :woot:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.