malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Noiembrie 2011
styka51
styka51: Kuwa... ale skąd ja wiedziałam jaki masz głos

Pewnie byl niski i seksowny i pasowal do calego mego JA :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 Noiembrie 2011
massacre
massacre: Pewnie byl niski i seksowny i pasowal do calego mego JA

Całkiem możliwe, nie pamiętam;p
Ale jakiego stracha miałam... niby rozmawiałam z Tobą ale tak rozkminiałam skąd masz mój numer... o fak :ninja:
massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
styka51
styka51: niby rozmawiałam z Tobą ale tak rozkminiałam skąd masz mój numer... o fak

:rotfl:
ale schizy masz

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  28 Noiembrie 2011
massacre
massacre: ale schizy masz

Weź... jak jakaś nienormalna.
W ogóle ostatnio w czasie igraszek się rozpędziłam i uderzyłam głową o parapet :and:
massacre
massacre
  28 Noiembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle ostatnio w czasie igraszek się rozpędziłam i uderzyłam głową o parapet

A myslalam, ze myslalas o mnie :crylol: ... w trakcie igraszek rzecz jasna

styka51
styka51
  29 Noiembrie 2011
massacre
massacre: A myslalam, ze myslalas o mnie ... w trakcie igraszek rzecz jasna

W sumie to nie wiem czy myślałam o czymkolwiek :lol:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Noiembrie 2011

Wpadłam na chwilę tylko.

POLECAM:
Yves Rocher les plaisirs nature:

Nawilżające mleczka do ciała (lub balsamy jeszcze lepsze) o składach takich jak (te akurat waniliowe) (do wyboru owies, wanilia, kokos, oliwka jeżyna brzoskwinia)
woda, olejek ze słodkich migdałów, masło shea, wyciąg z aloesu w postaci żelu/soku, silikon, glikol propylenowy, gliceryna, ekstrakt z wanili, emolienty (...)

oraz wszelkiego rodzaju kremy, substancje naturalne są naprawdę wysoko, np kremy na dzien dobry czy na dobranoc z serii bio maja na drugim miejscu aloes :-)

żele pod prysznic z serii les plaisirs nature i ogolnie cala serie :-)

aha i zapach evidence i so elixir (ewidąs i su eliksir :pavarotti:)

Jasmyn
Jasmyn
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Yves Rocher les plaisirs nature

O, muszę wypróbować, zwłaszcza balsamy :napalony:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: O, muszę wypróbować, zwłaszcza balsamy

poznałam dobrze tą firmę, naprawdę 80% produktów ma składy bardzo naturalne i wartościowe, z szamponami jeest gorzej (przyznam szczerze, wysoko zapach, nisko subst. naturalne) ale ogólnie składy są bardzo fajne, szczegolnie wlasnie seria plaisirs nature no i zapachy :zakochany: tylko ze mleczko kosztuje 19,90 a balsam o polowe mniejszy 38 i jest w słoiku :-) ja mam mleczko i chwale, jedynie konsystencja rzadsza.
madzia2143
madzia2143
  29 Noiembrie 2011

gdzie kupie zwykłe czarne kozaki, przed kolano, najlepiej na platformie, bez futerek i jakichś tandetnych metalowych ozdób?

Jasmyn
Jasmyn
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: poznałam dobrze tą firmę, naprawdę 80% produktów ma składy bardzo naturalne i wartościowe, z szamponami jeest gorzej (przyznam szczerze, wysoko zapach, nisko subst. naturalne) ale ogólnie składy są bardzo fajne, szczegolnie wlasnie seria plaisirs nature no i zapachy tylko ze mleczko kosztuje 19,90 a balsam o polowe mniejszy 38 i jest w słoiku :-) ja mam mleczko i chwale, jedynie konsystencja rzadsza.

Kusisz :P Jakiś pięknie pachnący balsam to bym chciała :napalony:
madzia2143
madzia2143
  29 Noiembrie 2011

nigdzie? :and:

Jasmyn
Jasmyn
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nigdzie?

Też takich u mnie nie ma, a mi zależy na takich klasycznych, a jak są to strasznie drogie :and:
SoDope
SoDope
  29 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie kupie zwykłe czarne kozaki, przed kolano,

byłaś w CCC ?
madzia2143
madzia2143
  30 Noiembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: byłaś w CCC ?

niee, ale sprawdzałam na stronie internetowej i nie ma nic ciekawego ;/
dzisiaj idę na obchód po mieście, może coś dostanę :ninja: założę się że chińczyki będą takie mieli ale ja od nich butów nie chcę, mam problemy ze stopami :and: i jedyne buty na obcasie które są wygodne (dla mnie oczywiście) to od Jennifer ( z ccc ). Dlatego liczę, że w sklepie będzie szersza oferta niż on line.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.