Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 596 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wpadłam na chwilę tylko.
POLECAM:
Yves Rocher les plaisirs nature:
Nawilżające mleczka do ciała (lub balsamy jeszcze lepsze) o składach takich jak (te akurat waniliowe) (do wyboru owies, wanilia, kokos, oliwka jeżyna brzoskwinia)
woda, olejek ze słodkich migdałów, masło shea, wyciąg z aloesu w postaci żelu/soku, silikon, glikol propylenowy, gliceryna, ekstrakt z wanili, emolienty (...)
oraz wszelkiego rodzaju kremy, substancje naturalne są naprawdę wysoko, np kremy na dzien dobry czy na dobranoc z serii bio maja na drugim miejscu aloes :-)
żele pod prysznic z serii les plaisirs nature i ogolnie cala serie :-)
aha i zapach evidence i so elixir (ewidąs i su eliksir )
poznałam dobrze tą firmę, naprawdę 80% produktów ma składy bardzo naturalne i wartościowe, z szamponami jeest gorzej (przyznam szczerze, wysoko zapach, nisko subst. naturalne) ale ogólnie składy są bardzo fajne, szczegolnie wlasnie seria plaisirs nature no i zapachy

gdzie kupie zwykłe czarne kozaki, przed kolano, najlepiej na platformie, bez futerek i jakichś tandetnych metalowych ozdób?
Kusisz :P Jakiś pięknie pachnący balsam to bym chciała

niee, ale sprawdzałam na stronie internetowej i nie ma nic ciekawego ;/
dzisiaj idę na obchód po mieście, może coś dostanę