Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 600 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ale to fajne właśnie, ze na jedno :)
Ale tu np.
http://allegro.pl/kolczyki-waz-kolczyk-x2-gothic-emo-retro-nausznica-i1970819520.html
Właśnie nie wiedziałam o co chodzi z tymi kolczykami, na początku myślałam, że to jest jakiś mini rozpychacz, ale nie :D też mi się strasznie spodobało :D
Do wszystkich tych, ktorzy dostali na PW wiadomosc od Jasminy, ze niby kotkaczynskiego to ja...
Niestety ku rozczarowaniu Jasminy i jej stuprocentowym zapewnieniom to konto nie nalezy do mnie.
A jak sie panna Jasmina pojawi tutaj z kolejnym swoim nowym kontem, to moglaby mnie przeprosic za to, ze obrabia mi dupe za plecami. Co za falsz
Kto jak kto, ale ja zawsze mowie/ pisze wszystko prosto w twarz! O!
Wstydz sie Jasmino... takie pomowienia
Kazdy FP moze to potwierdzic, wiec ci co sa bardziej dociekliwi, moga do FP napisac... Natomiast Jasmina jako eks-mod powinna sie wstydzic, ze rozsyla takie bzdury do ludzi na PW bez uprzedniego sprawdzenia swoich podejrzen z FP.
WSTYD !
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Super jest!
No niestety ;)
Widziałam chyba ze 2 inne, jeśli wpisać nausznica :)
Tak jak dziewczyny piszą, nie :)
Chyba kazdemu stalemu bywalcowi pisala. Jasmina odstawila niezla dziecinade ^^
what goes round comes around.
Jak ktos zaczyna plotkowac i obrabiac dupe za czyimis plecami (w tym przypadku Jasmina) to predzej czy pozniej to wyjdzie na jaw.
I zeby nie bylo, nie mam jej za zle, ze mnie podejrzewala/ podejrzewa. Powinna sie jednak wstydzic tego, ze nie potrafila mi tego napisac w twarz. Zarzekala sie, ze na 100% wie, ze jest tego pewna... Jakby sobie dala reke uciac to by bez reki chodzila...
Jak sie jej zapytalam kogo obstawia, to nie odpowiedziala. A miala szanse wtedy mi powiedziec, ze to ja jestem jej ykhm 100% podejrzanym

No coz. Kazdy z nas kogos tam sobie obstawial, publicznie. Nikt nie mial z tym problemu. Spiski, tajemnice, obgadywanie, plotki, przyklejanie komus latki bez zadnych podstaw i dowodow... Ona tym swoim zachowaniem pokazala swoj poziom. Rozczarowala mnie, bo mialam ja za osobe logiczna, myslaca, dojrzala. Pomylilam sie.
Tyle ode mnie w temacie.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail