malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tajemnica trolli

Mistrzem forumowych trolli jest Marcin... :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

styka51
styka51
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Mistrzem forumowych trolli jest Marcin...

Ja to już nie wiem ile tych kont miał... z 4 mam w znajomych :lol:

W ogóle jakie akcje tu odchodzą, to głowa mała;p
massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Prześledziłem ten temat i nie sądzę na prawdę aby to była massacre.

I zostalo juz to potwierdzone przez FP.
Oczywiscie drogi Czaku wiesz, ze to nie ja. Sam osobiscie doswiadczyles nie raz, ze jak cos mam to nie zakladam fejkowego konta by Ci o tym powiedziec :ziober2:

Konto usunięte
Konto usunięte: btw - massacre nie ma chyba polskich znaków na klawiaturze

Zgadza sie. Nie mam polskich znakow na klawiaturze na komputerze. Ale iPhone to takie madre urzadzenie, ze ma polski slownik i sam mi wstawia polskie znaki... W kazdym badz razie nie dla mnie takie zabawy.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
styka51
styka51: W ogóle jakie akcje tu odchodzą, to głowa mała;p

Mnie to wisi. Nie lubie jednak, gdy mi sie dupe obrabia za plecami. Doceniam, gdy ktos ma odwage powiedziec mi bezposrednio, ze ma o mnie takie zdanie a nie inne. Rownie dobrze moglabym podejrzewac Jasmine, bo jak wyraznie pokazala, ona nie potrafi komus bezposrednio napisac co naprawde mysli...

styka51
styka51
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Mnie to wisi. Nie lubie jednak, gdy mi sie dupe obrabia za plecami. Doceniam, gdy ktos ma odwage powiedziec mi bezposrednio, ze ma o mnie takie zdanie a nie inne. Rownie dobrze moglabym podejrzewac Jasmine, bo jak wyraznie pokazala, ona nie potrafi komus bezposrednio napisac co naprawde mysli...

No spoko, ja też miałabym to gdzieś. Tylko nie ogarniam zakładania fejkowych kont :lol: I powiem szczerze Jasmina nie postąpiła rozsądnie rozsyłając wiadomości (ja jej nie dostałam:and:), że to Ty jesteś tym kotem. No ale cóż...
massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
styka51
styka51: Tylko nie ogarniam zakładania fejkowych kont

Ja tez nie. Widzisz, sa ludzie, ktorzy potrafia powiedziec jasno i otwarcie co mysla... A sa ludzie, ktorzy sie tajniacza, lubia spiski, tajemnice, zagadki. Dla mnie sa zwyklymi tchorzami. I Jasmina zapracowala sobie tym by do tych ludzi nalezec. Dla mnie okazala sie zwyklym tchorzem.

Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Mistrzem forumowych trolli jest Marcin...

Sowa dobrym był uczniem moim.
Fieska
Fieska
  2 Decembrie 2011

Ach przeżywacie to jak mrówka okres. :mrgreen: To jest tylko forum, nie widzę potrzeby aby przejmować się ludzkimi zaburzeniami psychicznymi i kompleksami. Inaczej wyglądają związki międzyludzkie w realnym świecie, a inaczej na forum przez internet. Są jednak osoby, które jak i na co dzień szukają sensacji np. u sąsiadki czy koleżanki z pracy, a są też tacy, którym tego brakuje i żyją włącznie tylko internetem, bo ich socjalne otoczenie zupełnie się odłączyło od realności.

massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sowa dobrym był uczniem moim.

Czyzby uczen przerosl nauczyciela? :pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: To jest tylko forum, nie widzę potrzeby aby przejmować się ludzkimi zaburzeniami psychicznymi i kompleksami. Inaczej wyglądają związki międzyludzkie w realnym świecie, a inaczej na forum przez internet.

gadasz jak potluczona. to nie jest XX wiek, gdzie w sieci siedzialy tylko pryszczate kujony i nollajfy.
swiat poszedl do przodu wiesz? w sieci zaczynaja sie przyjaznie, romanse, milosc... pedofile wylapuja swoja ofiary, policja prowadzi sledztwa w Internecie, grupy zorganizowane przez Internet umawiaja sie na jakies rozruby. Zastanow sie jeszcze raz zanim nazwiesz to TYLKO internetem, bo dzieki takiemu podejsciu jak twoje ludzie maja sie za bezkarnych w sieci.
To nie TYLKO internet.

Alucard
Alucard
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: Czyzby uczen przerosl nauczyciela?

Tak, Marcin to przykład Anakina Skywalkera lecz wiadomowo jak skończył...
massacre
massacre
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, Marcin to przykład Anakina Skywalkera lecz wiadomowo jak skończył...

Czy to Marcin trolluje na tym forum? :pavarotti:

Fieska
Fieska
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: gadasz jak potluczona. to nie jest XX wiek, gdzie w sieci siedzialy tylko pryszczate kujony i nollajfy. swiat poszedl do przodu wiesz? w sieci zaczynaja sie przyjaznie, romanse, milosc... pedofile wylapuja swoja ofiary, policja prowadzi sledztwa w Internecie, grupy zorganizowane przez Internet umawiaja sie na jakies rozruby. Zastanow sie jeszcze raz zanim nazwiesz to TYLKO internetem, bo dzieki takiemu podejsciu jak twoje ludzie maja sie za bezkarnych w sieci. To nie TYLKO internet.

Nie widzę u siebie zagrożenia życia po zamianie kilku zdań na forum. Pisałam o tym, że jeżeli ktoś forum internetowe odbiera jako część swojego życia, to ma najwyraźniej problemy ze swoim życiem socjalnym. Nie szukam tutaj przyjaźni, miłości, romansów i nie udzielam się w akcjach grup zorganizowanych. Dla mnie to jest tylko internet i wymiana opinii o modzie i urodzie. Ktoś kto ma na celu szukania przyjaciół czy miłości, ma większą szanse na wpadnięcie w rękę pedofila. Jest dużo takich dla których to nie tylko internet i forum, tylko część życia i miejsce na nowe znajomości i przygody. Zacytowałaś tylko pierwsze dwa zdania, przeczytaj resztę tamtej wypowiedzi i porównaj ją z tym co napisałaś.
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Decembrie 2011
massacre
massacre: I zostalo juz to potwierdzone przez FP. Oczywiscie drogi Czaku wiesz, ze to nie ja. Sam osobiscie doswiadczyles nie raz, ze jak cos mam to nie zakladam fejkowego konta by Ci o tym powiedziec

Masz konto FukMe z tego co mi wiadomo, przynajmniej z tego się 'ujawniłaś'. Nie mogę jednak powiedzieć,że nie masz innych kont,bo tego nie wiem. Natomiast styl pisania tamtej osoby nie bardzo mi do Ciebie pasuje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Ach przeżywacie to jak mrówka okres.

Fieska,podbijam.

massacre
massacre: gadasz jak potluczona. to nie jest XX wiek, gdzie w sieci siedzialy tylko pryszczate kujony i nollajfy. swiat poszedl do przodu wiesz? w sieci zaczynaja sie przyjaznie, romanse, milosc...

Kiedy ja to pisałem,to zostałem oskarżony o to,że jestem noł lajfem i że żyje internetowym życiem. Argumenty jakie padały były w stylu: 'wyluzuj,to tylko internet' itd. Sam chciałem by na hyde panowała jakakolwiek kultura dyskusji, jakoś wtedy nie było mowy o tym, o czym teraz piszesz.
Paulinessa
Paulinessa
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam chciałem by na hyde panowała jakakolwiek kultura dyskusji,

Te słowa się wykluczają ;)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  2 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Te słowa się wykluczają ;)

Może i tak,ale zauważyłem,że odkąd kilka osób z hyde pojawił się tutaj, to i tutaj zaczął robić się taki mały śmietnik z nie uprzejmymi osobami i kółkiem wzajemnej adoracji.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.