Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 607 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
wezmiesz do ust?
facefucking!
Konto usunięte: tani, ale na szczęście rewelacyjny. przetestowałam masę kremów drogich, a nawet zajebiście drogich i każdy okazał się do dupy. mam nadzieję, że ten będzie mi długo służył.
no to ide jutro go kupic poki jestem w wawie!
Konto usunięte: a jak chcesz jakiś droższy to estee lauder hydra coś tam. nawilżający, ale dla mnie nie był wystarczający, aczkolwiek był najlepszy z tej pośredniej półki cenowej.
mi nie chodzi o cene, byle by byl dobry :) podejrzewam ze nie mam tak suchej cery jak ty, juz sie nie luszczy, wiec eucerin chyba wystarczy
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.