malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
uoa
uoa
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do wczorajszego koncertu to powiem krótko - pełen profesjonalizm, opóźnienie może 10-15 minut, show dopracowane w najmniejszych szczegółach, żadnych długich przerw między piosenkami, śpiewała na żywo, ogólnie naprawdę było warto :-) Oczywiście mówię o koncercie Rihanny.

podbijam :-) warto było wydać sporo kasy.
mmaryjka
mmaryjka
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Oczywiście mówię o koncercie Rihanny.

znajomy twierdził, że raczej nie żałowała sobie śnieżnej zabawy przed koncertem;).
gdybym wiedziała, że dzisiejsze koło będzie wyglądało tak jak wyglądało to bym nie sprzedała biletów:zonk:. a już miałam dobrą frekwencję z zaliczonymi koncertami 'gwiazd' w polsce i okolicach:and:
Babsy
Babsy
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do wczorajszego koncertu to powiem krótko - pełen profesjonalizm, opóźnienie może 10-15 minut, show dopracowane w najmniejszych szczegółach, żadnych długich przerw między piosenkami, śpiewała na żywo, ogólnie naprawdę było warto Oczywiście mówię o koncercie Rihanny.

zazdroszczem mocno:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znajomy twierdził, że raczej nie żałowała sobie śnieżnej zabawy przed koncertem;).

a kto nie ciagnie w dzisiejszych czasach....
w Anglii Rihanna spiewala bezczelnie z playbacku :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  8 Decembrie 2011
Sylvinka
Sylvinka: nie, nie, nie, nie, nie Asiu źle mnie zrozumiałaś z tym strojem :D

jakie to wieczorowe wyjscie?

Konto usunięte
Konto usunięte: W sklepach jest teraz bardzo dużo wieczorowych ciuszków, jeśli masz niedaleko jakąś galerię to na pewno coś wynajdziesz,

dokladnie. rzygam nimi, wszystko sie swieci, w tle Last Christmas... o matko, byle do kwietnia :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Co do wczorajszego koncertu to powiem krótko - pełen profesjonalizm, opóźnienie może 10-15 minut, show dopracowane w najmniejszych szczegółach, żadnych długich przerw między piosenkami, śpiewała na żywo, ogólnie naprawdę było warto :-) Oczywiście mówię o koncercie Rihanny.

och :zakochany:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  8 Decembrie 2011
massacre
massacre: a kto nie ciagnie w dzisiejszych czasach

ja tam jej się w ogóle nie dziwię.
choć życie w trzeźwości też jest fajne. stuknie mi niedługo 9msc:d

massacre
massacre: w Anglii Rihanna spiewala bezczelnie z playbacku

kurcze, a już myślałam, że jednak nauczyła się śpiewać trochę bo porównując początki z tym co teraz to uch, lepiej.
choć jak słyszę ją w kolejnej smutnej balladce to puszczam rzyga
massacre
massacre
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: choć życie w trzeźwości też jest fajne. stuknie mi niedługo 9msc:d

Co TY mi tu mowisz :-O

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tam jej się w ogóle nie dziwię.

^^
Konto usunięte
Konto usunięte: kurcze, a już myślałam, że jednak nauczyła się śpiewać trochę bo porównując początki z tym co teraz to uch, lepiej.

Na poczatku to przeciez malolata niedoszlifowana byla, wiec nie ma co sie dziwic. Fajnie, ze widac postep.

Konto usunięte
Konto usunięte: choć jak słyszę ją w kolejnej smutnej balladce to puszczam rzyga

Ja lubie jej wybrane kawalki. Za jej balladami tez jakos nie przepadam - jej glos mi nie pasuje w wolnych kawalkach.

Babsy
Babsy
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: choć jak słyszę ją w kolejnej smutnej balladce to puszczam rzyga

tez jej nie lubie w balladach, cos z pałerem bardziej jej pasuje:)
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  8 Decembrie 2011
styka51
styka51: styka51

Chwal się, jak tam dzisiaj spotkanie z policjantami ?:P
feuliete
feuliete
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Laska zapomniała że pod pachami trzeba sie golic

Po pierwsze załóż oksy bo to nie włosy tylko cień

Konto usunięte
Konto usunięte: RastaDziubek

fajny dziubek:zonk:
feuliete
feuliete
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Laska zapomniała że pod pachami trzeba sie golic

Po pierwsze załóż oksy bo to nie włosy tylko cień

Konto usunięte
Konto usunięte: RastaDziubek

fajny dziubek:zonk:
pijana
pijana
  8 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: podbijam :-) warto było wydać sporo kasy.

Dokładnie, nawet jeśli się przepłaciło o ponad 100 za bilet :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: znajomy twierdził, że raczej nie żałowała sobie śnieżnej zabawy przed koncertem;).

Oni wszyscy chyba lubią śnieg ;d Więcej energii, mniej głodu, no same zalety
Konto usunięte
Konto usunięte: gdybym wiedziała, że dzisiejsze koło będzie wyglądało tak jak wyglądało to bym nie sprzedała biletów. a już miałam dobrą frekwencję z zaliczonymi koncertami 'gwiazd' w polsce i okolicach

Ja w sumie z zagranicznych byłam chyba tylko na niej i na The Police, ogólnie słucham polskiej muzyki
Babsy
Babsy: zazdroszczem mocno:)

Ja sobie też :rotfl:
massacre
massacre: dokladnie. rzygam nimi, wszystko sie swieci, w tle Last Christmas... o matko, byle do kwietnia

No ja chciałam kupić jakiś ciuch, ale wszystko świecące i przekombinowane i dupa blada -.-
A co do Rihanny to nie byłam jakąś wielką fanką i nie będę, ale zaskoczyła mnie miło.
Slayer
Slayer
  9 Decembrie 2011
massacre
massacre: w Anglii

Będzie też napiedalał mój rzyciowy Buk .

Mam już bilecik na koncert i nocleg , jeszcze tylko lot :(
styka51
styka51
  9 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Chwal się, jak tam dzisiaj spotkanie z policjantami ?:P

Hahaha ;p
Jadę sobie trasą do szkoły i widzę, że ludzie migają światłami. Wjeżdzam w zabudowany i redukuję do 50km/h. Jadę sobie, jadę, a tu z nieoznakowanego wyskakuje pan policjant, lizaczek i o :ninja: Kontrole robili, dokumenty wzięli, posiedziałam sobie, poczekałam i puścili mnie. I jeszcze głupi tekst : Oooo co to za kierowca bez ani jednego punktu :lol:

Kuva, drugi raz w ciągu roku.
Babsy
Babsy
  9 Decembrie 2011

kto napisze za mnie egzamin z podstaw mechaniki, konstrukcji maszyn i rysunku technicznego?:ninja: do tego nie pogardzilabym planem szczegolowym szkolenia bhp^^

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.