malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ekspertem w tej dziedzinie nie jestem,ale wydaje mi się,że 1500 zł za ORYGINALNĄ torebkę LV to trochę mało.

A mnie się wydaje, że to jest bardzo dużo..
to jest zwykła torebka projektanta nie żadne haute couture.

Im nowszy model tym torebka jest 'bardziej' droższa

Z resztą po tej stronie widać, że w $ torebka jakieś okolo 250 * 3 i czasami pomyśl, że ludzie są debilni kupując podróbe w cenie prawie oryginalnej torebki.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ile może kosztować stuprocentowo oryginalna torebka LV?

Konto usunięte
Konto usunięte: Ile może kosztować stuprocentowo oryginalna torebka LV?

ceny zaczynają się od około 2500zł

Konto usunięte
Konto usunięte: jedna ze starszych 'Użytkowniczek' forum miała oryginalną torebkę LV i z tego co pamietam to dała ok 1500 zł

NIE istnieje taka możliwość;) chyba, że była to torebka wielkości portfela.

Konto usunięte
Konto usunięte: wiadomo nowe modele moga podchodzić pod ceny do 10 k

to też nie do końca jest tak. wyższe ceny mają torebki limitowane lub z innego rodzaju tworzywa.

Konto usunięte
Konto usunięte: w Douglasie 280 w Perfumerii miejskiej 140 zł.

możesz być pewna, że była to podróbka.

Konto usunięte
Konto usunięte: jakim trzeba byc idiota zeby zaplacic tyle kasy za podrobke, wiedzac ze jest to podrobka (a jest to jasno napisane)... bieda.

ludzie napalają się na niższą cenę i dość fajny wygląd strony:and:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo jak była w Niemczech chyba kupiła w oryginalnym butiku tego 'projektanta'..

Nie wiem,nie wnikam, tylko jak na taki ekskluzywny produkt to zdziwiła mnie dosyć niska cena. Przecież na pewno są i droższe torebki,a nie są tak podrabiane jak LV.

Konto usunięte
Konto usunięte: na stronie lv sa torebki nawet za 225 funtow , zreszta wystarczy sobie popatrzec.

W takim wypadku to podróbki są droższe, tylko dlaczego tak ?:woot:
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: możesz być pewna, że była to podróbka.

Nie to nie była podróba :P
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A mnie się wydaje, że to jest bardzo dużo..

Owszem,dla mnie 1500 zł to dużo pieniędzy i nie wydałbym tyle na zakup torebki np, ale jak na produkt LV to wydaje mi się to zbyt małą kwotą.

Konto usunięte
Konto usunięte: ceny zaczynają się od około 2500zł

O,widzę,że mmaryjka widzi o co mi chodzi.

Konto usunięte
Konto usunięte: NIE istnieje taka możliwość;) chyba, że była to torebka wielkości portfela.

Także wydaje mi się to dosyć dziwne. Miałem przekonanie,że najbardziej podrabiana torebka na świecie, w oryginale jest dużo droższa niż np 225 funtów.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na stronie lv sa torebki nawet za 225 funtow , zreszta wystarczy sobie popatrzec.

ale to jest torebeczka, pokrowiec na paczkę chusteczek i telefon;)
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NIE istnieje taka możliwość;) chyba, że była to torebka wielkości portfela.

wiem, że to był model ten co jest wiecznie podrabiany ..

i dziewczyna się wypowiadała, że nie rozumie jak można kupić za 500 zł podróbe skoro ona kupiła w Niemczech za 3x tyle i ma pewność, że jest oryginał a laski kwiczą z podróbami po miescie.

W Dojczalndzie ta marka może być tańsza niż w Polsce ..
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W takim wypadku to podróbki są droższe, tylko dlaczego tak ?

zalezy od torebki - sa tam tez i takie po tysiac i wiecej.

Konto usunięte
Konto usunięte: ludzie napalają się na niższą cenę i dość fajny wygląd strony

no ale kupuja wiedzac ze to podroba - chcac miec podrobke, bo jest tansza :woot:
no nie wiem, jak dla mnie lekko bez sensu.
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011

ja mam lepszy pomysł - napiszę do samej posiadaczki i powie za ile ją dorwała :crylol:

ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zalezy od torebki - sa tam tez i takie po tysiac i wiecej.

Żeby uściślić swoją poprzednią wypowiedź dodam,że chodziło mi o dużą, normalną, kobiecą torebkę a nie np o kopertówkę.
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to jest torebeczka, pokrowiec na paczkę chusteczek i telefon;)

no wiadomo :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby uściślić swoją poprzednią wypowiedź dodam,że chodziło mi o dużą, normalną, kobiecą torebkę a nie np o kopertówkę.

spoko - ale nie wiesz dokladnie jaka torebke miala osoba, ktora podejrzewasz o kupienie podroby, moze byla wlasnie mala kopertowka :jezyk2:
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie to nie była podróba

ale to jest niemożliwe. sklepy typu douglas nie mają aż takiej marży;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Miałem przekonanie,że najbardziej podrabiana torebka na świecie, w oryginale jest dużo droższa niż np 225 funtów.

ogólnie można trafić na nie na wyprzedażach, ale są one typu 8% głównie, czasami dochodzą do 30%, ale zazwyczaj mogą korzystać z nich personal shopperzy i ludzie których zna firma.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W Dojczalndzie ta marka może być tańsza niż w Polsce

ale ceny wszędzie są podobne, różnią się jedynie kursami walut. czyli mogą się wachać do 20-40 euro.
może po prostu nie zapłaciła za nią 1500zł. z tego co pamiętam flo miała model speedy i ona kosztuje około 500 funtów.
Adidasowa
Adidasowa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Żeby uściślić swoją poprzednią wypowiedź dodam,że chodziło mi o dużą, normalną, kobiecą torebkę a nie np o kopertówkę.

facet znający się na rodzajach torebek :szok: niesamowite :szok:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.