malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Przeleciałam kozaki wszystkie - zdjęcia aby 'firmowe'

no niestety zdjęcia są głównie z innych stron:and: znalazłam te twoje
http://allegro.pl/christian-louboutin-polbuty-czerw-podeszwa-raty-i1935327810.html
620zł za podróbkę, nieźle
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011

ale to nie jest Christian bo różowa podeszwa na zdjęciu :crylol:

mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Niebieskie z czerwoną podeszwą Christian Louboutin

a chu' z tym niebieskim, ale z jakiego tworzywa oni je wykonali? chyba z butelek po wodzie
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Mnie bardziej chodziło o dopełnienie, że to jest CZERWONA PODESZWA
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kwestia tego, ile ktos ma pieniedzy - pomysl sobie tak - jestes milionerem, twoi znajomi to milionerzy i co, ubieracie sie razem w sklepach adidasa - nie. po prostu co kto lubi. jak dla mnie jak ktos tych pieniedzy nie kradnie, to moze je wydac na co chce - moze nawet uzywac ich na rozpalke, mi to nie przeszkadza - wszystko jest dla ludzi.

Masz rację,ale dla mnie to w pewnym stopniu była by próżność. Uważam,że za mniejsze pieniądze również można ubrać się gustownie,z klasą i ekskluzywnie. Nie trzeba koniecznie takich horrendalnych dla zwykłego człowieka kwot wydać. Wolałbym np wspierać cele charytatywne, czyli być znany z tego,że komuś pomagam,a nie ,że noszę zegarek za 10000zł.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mnie bardziej chodziło o dopełnienie, że to jest CZERWONA PODESZWA

nie czytałam opisów, tylko patrzyłam na zdjęcia. żenada, a ludzie to kupują:and:
idę spać z tego smutku
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011

Jakby ktoś nie mógł w tytule dać : Szpilki Christian Louboutin Model XXXX rozmiar
i żegnam a nie...

Szpilki zieloniutkie oczywiście z czerwoną podeszwą od Christiana

mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie trzeba koniecznie takich horrendalnych dla zwykłego człowieka kwot wydać.

dlatego milionerzy nie są zwykłymi ludźmi.
osobiście gdyby było mnie stać to nie odmawiałabym sobie ubrań od projektantów, nigdy. nie kupowałabym takiej torby raz na dwa/więcej lata tylko co sezon.
Babsy
Babsy
  12 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: osobiście gdyby było mnie stać to nie odmawiałabym sobie ubrań od projektantów, nigdy. nie kupowałabym takiej torby raz na dwa/więcej lata tylko co sezon.

wlasnie:) moze nie chodzilabym tylko w ciuchach od projektantow, bo z sieciowek czy bezmarkowych sklepow tez mi sie rzeczy podobaja, ale jak mnie stac, czemu mialabym sobie odmowic?
mmaryjka
mmaryjka
  12 Decembrie 2011
Babsy
Babsy: moze nie chodzilabym tylko w ciuchach od projektantow, bo z sieciowek czy bezmarkowych sklepow tez mi sie rzeczy podobaja, ale jak mnie stac, czemu mialabym sobie odmowic?

dokładnie, kupowałabym to co mi się podoba.
wychodzę z założenia, że skoro się zarabia pieniądze to nie po to aby je gromadzić i wyściełać sobie nimi trumnę, a po to aby żyć na określonym poziomie.
fajnie, że ludzie mają dobre serduszka i chcą rozdawać pieniądze na szczytne cele, ale np. ja jeśli miałabym komuś oddać pieniądze to tylko i wyłącznie na pomoc dzieciom bądź zwierzętom i to tylko kilku znajomym fundacjom.
Patrishia
Patrishia
  12 Decembrie 2011

Poczułam się jak wieśniak czytając o tych butach. Absolutnie nie umiałabym odróżnić podróbki od oryginału na podstawie jakiegoś tam szczegółu. :ninja:

mmaryjka
mmaryjka
  12 Decembrie 2011
http://www.youtube.com/watch?v=9LIs3ZOHDJ8
Babsy
Babsy
  12 Decembrie 2011

rany, ale kilka tam falszowalo... wole jednak je ogladac, niz sluchac;)

SoDope
SoDope
  12 Decembrie 2011
Babsy
Babsy:

ale postarały sie ...

Anja by nie zaśpiewała :crylol:
Babsy
Babsy
  12 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale postarały sie ... Anja by nie zaśpiewała

juz ja lepiej wyje;P
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.