malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Adidasowa
Adidasowa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ej, a tak w ogole, to kupuje dzisiaj buty, przymierzam jednego, spoko - podchodzi do mnie asystentka czy tam sprzedawczyni - kij wie i pyta sie, czy przyniesc mi drugiego buta - mowie tak, przynosci, przymierzam, zapinam zamek - i... zamek nie idzie, zacina sie w polowie. sciagam buta, zapinam - idzie normalnie. zakladam, nie chce sie zapiac (mimo ze drugi lezy sobie spoko na drugiej nodze) - ta asystentka zaczyna mi pomagac, nie moze zapiac, ja tez nie, silujemy sie z tym butem, ja sie juz zaczynam poddawac i mowie, ze chyba powinnysmy dac sobie spokoj a ona do mnie takim glosem zolnierza walczacego o zycie ze zapnie tego buta, chociazby to miala byc ostatnia rzecz w jej zyciu nie moge z niej. w kazdym badz razie udalo sie go zapiac, wiec ja biore rozpinam i zapinam jeszcze raz, zby nie bylo jazd, ze sie nie bede w stanie sama ubrac. zapial sie bez problemu, glupie buty

jaka akcja ahahahahaha :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podkłady z MACa też kosztują po 150 zł i też są podrabiane

sol tru.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To pewnie też ma jakiś wpływ na to,ale chodziło mi o to,że gdyby oryginalna torebka LV była stosunkowo tania, to jej podrabianie nie byłoby opłacalne według mnie.

podrabiają wszystko, niezależnie od wartości. skoro podrabiają nawet torby zary? nie, sorry wzorują się na nich;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jaka akcja ahahahahaha

jeszcze bylam z kolezanka to ona omal co sie ze smiechu nie posikala :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sol tru.

tusze też, co widać było nawet na naszym forum;)
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Kremy BB to samo ..

a czy kosmetyki z czy Shiseido/Kanebo też są podrabiane bo ja jeszcze się z tym nie spotkałam...
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wiadomo, o jacykowie tez slyszalam - ale jakos jesli chodzi o flo to nie przyszloby mi na mysl, ze nosila podrobki

Nie wiem, nie znam się,dlatego nie mogę stwierdzić,czy miała podróbkę czy oryginał. Jedyne co mogę napisać,to to,że dla mnie 1500 zł za torebkę to dosyć horrendalna cena. Nie wiem jak nazwać taką cechę potrzebowania wszystkiego bardzo markowego,ekskluzywnego, drogiego. Mnie np nie bawiłoby noszenie zegarków za 10000zł, czy garniturów za 10000zł.
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tusze też, co widać było nawet na naszym forum;)

ano tez prawda, i pedzle.

Konto usunięte
Konto usunięte: Kremy BB to samo .. a czy kosmetyki z czy Shiseido/Kanebo też są podrabiane bo ja jeszcze się z tym nie spotkałam...

w sumie nie wiem, ale jak jest zapotrzebowanie to i podroby sie znajda :)
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tusze też, co widać było nawet na naszym forum;)

tusze,pędzle,pigmenty,cienie ...

WSZYSTKO MAC jest cały podrobiony :crylol:
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jest zapotrzebowanie to i podroby sie znajda :)

kolorówke Chanel podrabiają, Diora też ...
dziwi mnie, że za kremy Kanebo się nie zabrali bo tam kremy chyba od 900 zł w góre idą :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem, nie znam się,dlatego nie mogę stwierdzić,czy miała podróbkę czy oryginał. Jedyne co mogę napisać,to to,że dla mnie 1500 zł za torebkę to dosyć horrendalna cena. Nie wiem jak nazwać taką cechę potrzebowania wszystkiego bardzo markowego,ekskluzywnego, drogiego. Mnie np nie bawiłoby noszenie zegarków za 10000zł, czy garniturów za 10000zł.

kwestia tego, ile ktos ma pieniedzy - pomysl sobie tak - jestes milionerem, twoi znajomi to milionerzy i co, ubieracie sie razem w sklepach adidasa - nie. po prostu co kto lubi. jak dla mnie jak ktos tych pieniedzy nie kradnie, to moze je wydac na co chce - moze nawet uzywac ich na rozpalke, mi to nie przeszkadza - wszystko jest dla ludzi.
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kolorówke Chanel podrabiają, Diora też ...

no wlasnie dlatego balabym sie ich kupowac z niepewnych zrodel :)

Konto usunięte
Konto usunięte: dziwi mnie, że za kremy Kanebo się nie zabrali bo tam kremy chyba od 900 zł w góre idą

to na 100% sa podrobki ich tez :P
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kwestia tego, ile ktos ma pieniedzy - pomysl sobie tak - jestes milionerem, twoi znajomi to milionerzy i co, ubieracie sie razem w sklepach adidasa - nie. po prostu co kto lubi. jak dla mnie jak ktos tych pieniedzy nie kradnie, to moze je wydac na co chce - moze nawet uzywac ich na rozpalke, mi to nie przeszkadza - wszystko jest dla ludzi.

ja nawet jakbym zarabiała najniższa krajową to odkładałabym przez rok byle żeby kupić sobie oryginalne szpilki od WIADOMO KOGO.. :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja nawet jakbym zarabiała najniższa krajową to odkładałabym przez rok byle żeby kupić sobie oryginalne szpilki od WIADOMO KOGO..

:rotfl: pana na ''L'' :pavarotti:
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to na 100% sa podrobki ich tez :P

mimo, że niektóre marki są drogie to ktoś boi się je podrobić mimo wszystko..

są takie 'rzeczy' które powstają jako oryginalne i w tej samej postaci umrą XD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.