malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to jest niemożliwe. sklepy typu douglas nie mają aż takiej marży;)

a w każdym Douglasie są takie same ceny ? bo u mnie dopiero galeria ruszyła i co zauważyłam to niektóre produkty są droższe.. :woot:
chyba, że ta pierwsza co była cena 30 ml a w Douglasie 50 ..
nie wiem ale cena bardzo się różniła.
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale kupuja wiedzac ze to podroba - chcac miec podrobke, bo jest tansza

nie wiem, może;d
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może po prostu nie zapłaciła za nią 1500zł. z tego co pamiętam flo miała model speedy i ona kosztuje około 500 funtów.

no ale kupiła ją bardzo dawno.. kurs walut mógł być inny..
Z resztą ja pamietam, że była to cena ponad 1000 a i tak dziewczyny niektóre ją objechały, że jest głupia bo ma taką drogą torebke O_o
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem, może;d

w sumie ludzie sa dziwni, wszystko jest mozliwe :lol2:
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a w każdym Douglasie są takie same ceny ?

tak

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba, że ta pierwsza co była cena 30 ml a w Douglasie 50

to jest jedyna możliwość
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: spoko - ale nie wiesz dokladnie jaka torebke miala osoba, ktora podejrzewasz o kupienie podroby, moze byla wlasnie mala kopertowka

Nikogo osobiście nie podejrzewam,ale pojawiały się jakieś gwiazdki, które przyłapywano no podróbkach torebek LV, a ostatnio z tego co kojarzę to Jacykowa złapali z podróbką, co o tyle dziwi,że sam on krytykuje i potępia podrabiane produkty.

Konto usunięte
Konto usunięte: ogólnie można trafić na nie na wyprzedażach, ale są one typu 8% głównie, czasami dochodzą do 30%, ale zazwyczaj mogą korzystać z nich personal shopperzy i ludzie których zna firma.

Po prostu wydaje mi się,że skoro niektórzy ludzie zadają sobie tyle trudy,by możliwie jak najwierniej odwzorować torebkę i skopiować LV to musi to być warte swojej ceny.

Konto usunięte
Konto usunięte: facet znający się na rodzajach torebek niesamowite

:)
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale kupiła ją bardzo dawno.. kurs walut mógł być inny.

ogólnie ceny za bardzo się nie zmieniają. ona twierdziła, że torebkę kupiła x lat temu jej matka, więc 20 lat temu cena mogła być niższa, ale na pewno nie na przestrzeni 5 lat bo to kultowy, klasyczny model. zresztą jak wiele lv

Konto usunięte
Konto usunięte: w sumie ludzie sa dziwni, wszystko jest mozliwe

właśnie to miałam na myśli;d
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikogo osobiście nie podejrzewam,ale pojawiały się jakieś gwiazdki, które przyłapywano no podróbkach torebek LV, a ostatnio z tego co kojarzę to Jacykowa złapali z podróbką, co o tyle dziwi,że sam on krytykuje i potępia podrabiane produkty.

Britney Spears złapali z podróba Chanel 2.55 :ziober2:
mmaryjka
mmaryjka
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikogo osobiście nie podejrzewam,ale pojawiały się jakieś gwiazdki, które przyłapywano no podróbkach torebek LV

ostatnio siostry grycan

Konto usunięte
Konto usunięte: Po prostu wydaje mi się,że skoro niektórzy ludzie zadają sobie tyle trudy,by możliwie jak najwierniej odwzorować torebkę i skopiować LV to musi to być warte swojej ceny.

jest, szczególnie w takich krajach jak polska gdzie ciężko dostać całą kolekcje torebek. no i tak naprawdę bardzo mało kto jest w stanie odróżnić oryginał od podróby, chodzi mi o osobę która się tym nie interesuje.
Adidasowa
Adidasowa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Britney Spears złapali z podróba Chanel 2.55

:rotfl: :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011

ej, a tak w ogole, to kupuje dzisiaj buty, przymierzam jednego, spoko - podchodzi do mnie asystentka czy tam sprzedawczyni - kij wie i pyta sie, czy przyniesc mi drugiego buta - mowie tak, przynosci, przymierzam, zapinam zamek - i... zamek nie idzie, zacina sie w polowie. sciagam buta, zapinam - idzie normalnie. zakladam, nie chce sie zapiac (mimo ze drugi lezy sobie spoko na drugiej nodze) - ta asystentka zaczyna mi pomagac, nie moze zapiac, ja tez nie, silujemy sie z tym butem, ja sie juz zaczynam poddawac i mowie, ze chyba powinnysmy dac sobie spokoj a ona do mnie takim glosem zolnierza walczacego o zycie ze zapnie tego buta, chociazby to miala byc ostatnia rzecz w jej zyciu :rotfl: nie moge z niej. w kazdym badz razie udalo sie go zapiac, wiec ja biore rozpinam i zapinam jeszcze raz, zby nie bylo jazd, ze sie nie bede w stanie sama ubrac. zapial sie bez problemu, glupie buty :rotfl:

SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

Polskie gwiazdy niestety słyną z 'podrób' wszystkich marek .. i tyle.
agoosiaaa
agoosiaaa
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nikogo osobiście nie podejrzewam,ale pojawiały się jakieś gwiazdki, które przyłapywano no podróbkach torebek LV, a ostatnio z tego co kojarzę to Jacykowa złapali z podróbką, co o tyle dziwi,że sam on krytykuje i potępia podrabiane produkty.

no wiadomo, o jacykowie tez slyszalam - ale jakos jesli chodzi o flo to nie przyszloby mi na mysl, ze nosila podrobki :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie to miałam na myśli;d

:mrgreen:
ChuckNorris1991
ChuckNorris1991
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jest, szczególnie w takich krajach jak polska gdzie ciężko dostać całą kolekcje torebek. no i tak naprawdę bardzo mało kto jest w stanie odróżnić oryginał od podróby, chodzi mi o osobę która się tym nie interesuje.

To pewnie też ma jakiś wpływ na to,ale chodziło mi o to,że gdyby oryginalna torebka LV była stosunkowo tania, to jej podrabianie nie byłoby opłacalne według mnie.
SoDope
SoDope
  11 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdyby oryginalna torebka LV była stosunkowo tania, to jej podrabianie nie byłoby opłacalne według mnie.

Podkłady z MACa też kosztują po 150 zł i też są podrabiane :crylol:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.