Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 623 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
to nie mój kokardek bo ja mam jasniejsze włosy przycież :P
ale robiłam tym sposobem
http://www.youtube.com/watch?v=fAxgQbuAKZE
bo na inne sposoby mam za grube włosy O_o
Sorry, że nie cytuje, ale nie mogę.
Ja mam cienkie, ale mam ich w uj. Spróbuje w wolnym czasie. Chociaz z moimi włosami to jakos nie mam weny do tworzenia fryzur.
no ja sobie robie albo kok, albo kitke i tyle .. :D
a teraz mam 'kokardę' i będę się tym jarać dzień w dzień.
Na taki,że jednak jeśli chcesz to możesz normalnie wymienić ze mną poglądy, bez żadnych ataków, wyzwisk i uszczypliwości.
Nie chce się z Tobą spoufalać, więc bez obaw, po prostu nie wiem jak Ciebie,ale mnie nie bawią takie forumowe konflikty, więc wolę porozmawiać rzeczowo i na temat ;]
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
ja polecam wejsc do mnie na profil i poznac moja nowa partnerke, ktora zajmuje honorowe, pierwsze miejce w moich znajomych.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Trochę śmiechłem w tym momencie...
Nudna to Ty się robisz, mając do mnie jakieś 'ale'. Temat służy temu by można było normalnie się wypowiedzieć, a nie żeby się wzajemnie szczypać.
Mnie takie rzeczy już nie bawią,ale jeśli Ty nadal jesteś na takim poziomie, że chce Ci się bawić w takie gierki (jakby nie można było dać sobie spokoju) to nudna tu jesteś tylko i wyłącznie Ty. Żegnam ;)