malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie wiem czy bezdomnym sprzedadzą coś innego

koniec z naszą znajomością!

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mozglabym miec malego auta

no i niestety, ale gabarytowo małe auto w warszawie w centrum to zbawienie;)
jakbym nie mieszkała w warszawie to bym sobie kupiła jakąś terenową landarę i bym waliła na drodze wszystkich jak leci
SoDope
SoDope
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

no to Peugeot'a sobie strzel :P
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w gruncie rzeczy nie jest taki mały, ale np. mini wydaje się dużo większy. jak się przesiadłam to czułam różnicę

nigdy nie siedzialam w srodku, ale ten ksztalt kabiny + 2 drzwi, wydaje sie byc pojemny jak smart:nie:
mini chyba faktycznie jest wiekszy zauwazalnie.
chociaz, mi moj sedan sie wydaje za maly, wiec opinia moze byc niewlasciwa:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie dobijaj juz calkiem biednych ludzi z polska dostepnoscia sklepow

Ja pisze serio, jak bedziesz chciala w niedalekiej przyszlosci kubek z Kubusiem to daj znac, moge wyslac.
W niedalekiej przyszlosci mam na mysli po swietach i po Nowym Roku. W tej calej swiatecznej goraczce nie znajdziesz mnie w sklepach :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Następnym razem nie łam nam serduszek i pytaj co mamy, będzie łatwiej wymienić

NO to przeciez sie zapytalam czy macie.. no dobra, juz wiecej nie bede :C... albo bede, nie bylabym soba :kv3:
obczajcie to:
http://www.disneystore.co.uk/
choc slaby jakos teraz wybor...
no ale, zeby sie nad Wami jeszcze popastwic, to na pewno porobie fotunie moich kubkow i Wam wrzuce
:diabel:
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko chciałabym coopera, a one już droższe bo standardowy

Mini S wersja sportowa :D

Konto usunięte
Konto usunięte: najtańszy mini zaczyna się od 64tys, a cooper chyba od 80 czy 90.

Zabilas mnie tymi cenami :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: no i choruję na starego, takiego rocznik '87(mój;)), odrestaurowanego, z nowym sercem i tak dalej, ale to ciężko i też kupa kasy.

Oj te to juz klasyki... u nas tez sa drogie.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to Peugeot'a sobie strzel

moja macocha zostawiła smarta więc na razie rozbijam się smartem - to dopiero jest mistrzowskie auto! nigdy w życiu bym go nie wymieniła na inne, ale niestety problemem są dwa miejsca.
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no i niestety, ale gabarytowo małe auto w warszawie w centrum to zbawienie;) jakbym nie mieszkała w warszawie to bym sobie kupiła jakąś terenową landarę i bym waliła na drodze wszystkich jak leci

tu musze przyznac, ze czesto zazdroszcze wlascicielom malutkich aut jak trzeba parkowac w krakowie:rotfl:
a tak z ciekawosci, masz uczelnie w centrum? jak wyglada parkowanie w jej okolicach?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: no ale, zeby sie nad Wami jeszcze popastwic

'Disney Couture' niektóra biżuteria mnie zżera :and:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wydaje sie byc pojemny jak smart

w smarcie jest od cholery miejsca, właśnie przez to, że jest dwuosobowy;) ma naprawdę dużą pojemność

massacre
massacre: Oj te to juz klasyki... u nas tez sa drogie.

mój znajomy ma takiego, ale niestety jest zaniedbany i bym od niego nie kupiła, ale on ma właśnie coopera to zasuwa to małe gówienko tak, że nie wiem. zakochana jestem w tych samochodach. gdyby nie zima jaką mamy w polsce nad nowym bym w ogóle nie myślała tylko brała starego

massacre
massacre: Zabilas mnie tymi cenami

no ceny są harde.
patrzyłam też hybrydy - to samo, ceny masakryczne
massacre

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Ja pisze serio, jak bedziesz chciala w niedalekiej przyszlosci kubek z Kubusiem to daj znac, moge wyslac. W niedalekiej przyszlosci mam na mysli po swietach i po Nowym Roku. W tej calej swiatecznej goraczce nie znajdziesz mnie w sklepach :D

dzieki za propozycje, ale glownie 'na prezent' na nie patrze :D sama kubkow uzywam raz na ruski rok^^

massacre
massacre: NO to przeciez sie zapytalam czy macie.. no dobra, juz wiecej nie bede :C... albo bede, nie bylabym soba obczajcie to: http://www.disneystore.co.uk/

:wtf:
:martuska:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ma naprawdę dużą pojemność

chyba nie silnika :crylol:

Zauwazylam u nas taka tendencje, ze ludzie jezdzacy smartami nie potrafia jezdzic... A sposob w jaki parkuja... o matko

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: masz uczelnie w centrum? jak wyglada parkowanie w jej okolicach?

no niestety mam, ale teraz już tam prawie nie bywam, a pod szpitalem mam normalny parking. wydział mam na oczki i na nowowiejskiej także strefy płatnego parkowania i bójka o miejsce. czasami musiałam parkować pod biblioteką narodową i zasuwać z buta/tramwajem
Patrishia
Patrishia
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Moja kolezanka ma z kolei Fiata 500

Nie ogarniam tego. Zarówno fiat 500 jak i Fiat Cinquecento to we Włoszech cinquecento, a to chyba dwa różne samochody :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: chyba nie silnika

no akurat tego to nie

massacre
massacre: A sposob w jaki parkuja... o matko

parkuję podobnie, wjeżdżam dosłownie wszędzie(oczywko tam gdzie wolno). wszyscy parkują równolegle, to ja się mieszczę prostopadle i to jest cudowne. jak parkuje to często się nawet nie zatrzymuje, ale w smarcie osoby niskie mogą mieć problem z parkowaniem bo lusterka są masakryczne - bardzo mało w nich widać, mimo, że auto gabarytami nie poraża i widać albo samochody albo krawężniki
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w smarcie jest od cholery miejsca, właśnie przez to, że jest dwuosobowy;) ma naprawdę dużą pojemność

a do bagaznika wejda ze dwie duze walizki? :lol:

massacre
massacre: A sposob w jaki parkuja... o matko

przeciez smartem to chyba da sie parkowac prostopadle jak wszyscy parkuja rownolegle:rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wydział mam na oczki i na nowowiejskiej także strefy płatnego parkowania i bójka o miejsce. czasami musiałam parkować pod biblioteką narodową i zasuwać z buta/tramwajem

no wlasnie pod moja niby sie da zaparkowac bezplatnie, ale sie tyle trzeba najezdzic po okolicy ze bardziej si e oplaca autobusem. szczegolnie teraz jak po drugiej stronie ulicy zrobili strefe:nie:
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.