malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tam, przekonałaś się do TT, czy nadal porażka ?

przekonalam sie juz raczej:)
jesli wlosy nie sa akurat niemozliwie splatane - czyli 10 razy sie rozwiazywaly na treningu i je na szybko wiazalam w supel - sprawdza sie bardzo dobrze.
i rozczesuje na mokro dobrze.
zrazilam sie na poczatku, bo przyszla w dzien z masakra:rotfl:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi ostatnio DWA RAZY 'mój' bankomat zeżarł kartę. zmienili oprogramowanie i tam gdzie było 'akceptuj'(pin) zrobili 'zmień pin', a że ja na pamięć wstukiwałam no to czekałam później na kartę tydzień i wtedy też założyłam drugie konto:d

Moj facet ma tylko jedno konto. Ja mam 4 w tym tylko jednego nie uzywam.
Konto usunięte
Konto usunięte: w sklepie internetowym nie ma, raczej nie bedzie w stacjonarnym?

Trzeba bylo wczesniej mowic, to bym Ci wyslala :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Zaczyna się od 50 km/h, a kończy na 150 na kostce pod moimi oknami

to jak wymienię auto bo mój obecny garbus się nie nadaje;)
swoją drogą NIGDY w życiu nie kupujcie garbusów, chyba, że te stare
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odwrotnie raczej, w stacjonarnym jest dużo więcej 'bajerów' Jesli masz gdzies w pobliżu, warto jednak zajrzeć :)

chyba jest w galerii, zajrze:)

massacre
massacre: Macie w PL Disney Store? Tam sa przepiekne

niestety nie.... bo zayebiste te co wkleilas:w00t:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Macie w PL Disney Store? Tam sa przepiekne

Ta, dwadzieścia od razu :ninja:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Moj facet ma tylko jedno konto. Ja mam 4 w tym tylko jednego nie uzywam.

ja jednak uznałam, że mi się przyda zważywszy, że mam konto w mało znanym banku, a to drugie założyłam w milenium czy jakimś takim
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą NIGDY w życiu nie kupujcie garbusów, chyba, że te stare

Myslalas, zeby zmienic na Mini? Swietny, kobiecy samochod. Moja kolezanka ma z kolei Fiata 500, ktory mi sie w ogole nie podoba, ale ona sobie chwali.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo zayebiste te co wkleilas

Jakbym Ci wkleila te co ja mam w szafce, to by Ci szczena opadla :ziober2:
Jeden, moj ulubiony ma pojemnosc 500ml :pavarotti:

sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: swoją drogą NIGDY w życiu nie kupujcie garbusów, chyba, że te stare

klaustrofobii bym dostala:and:
nie mozglabym miec malego auta:nie:
massacre
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ta, dwadzieścia od razu

W Londynie pewnie z 20 by sie znalazlo :ninja:

No co ja poradze, ze nie macie?

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to jak wymienię auto bo mój obecny garbus się nie nadaje;) swoją drogą NIGDY w życiu nie kupujcie garbusów, chyba, że te stare

Nie wiem czy bezdomnym sprzedadzą coś innego :ziober2:

Muszę przejść się na starówkę obczaić choinę, bo w tym roku nie widziałam jeszcze :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: chyba jest w galerii, zajrze:)

:)
sylwik
sylwik
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Jakbym Ci wkleila te co ja mam w szafce, to by Ci szczena opadla Jeden, moj ulubiony ma pojemnosc 500ml

:rotfl:
nie dobijaj juz calkiem biednych ludzi z polska dostepnoscia sklepow:rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: W Londynie pewnie z 20 by sie znalazlo No co ja poradze, ze nie macie?

Następnym razem nie łam nam serduszek
i pytaj co mamy, będzie łatwiej wymienić :rotfl:
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
massacre
massacre: Myslalas, zeby zmienic na Mini?

miałam, ale niestety miał wypadek i poszedł pod nóż. garbus był mojego brata, jak wyjechał to go przejęłam, a spadek po miniaku włożyłam w mieszkanie. teraz sprzedaż mieszkania wyszła na plus i to o dziwo bardzo, więc jak już znajdę mieszkanie to możliwe, że kupię auto. tylko chciałabym coopera, a one już droższe bo standardowy, najtańszy mini zaczyna się od 64tys, a cooper chyba od 80 czy 90.
no i choruję na starego, takiego rocznik '87(mój;)), odrestaurowanego, z nowym sercem i tak dalej, ale to ciężko i też kupa kasy.
mmaryjka
mmaryjka
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie mozglabym miec malego auta

w gruncie rzeczy nie jest taki mały, ale np. mini wydaje się dużo większy. jak się przesiadłam to czułam różnicę
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.