Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 629 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja i tak często zmazuję lakiery, soł max 3 dni moga mi wytrzymywać.
Moja droga, w garażu mam fiata 126p ELEGANT TOWN z '99 :D
Mój tatuś nim na ryby jeździ ^^
Jak tak rozmawiacie o tych smartach to mi się przypomina moja wczorajsza rozmowa
-(...) Wie Pani jak to u nas jest w Bieszczadach, bieda, pracy nie ma, od trzech miesięcy nie pracuję mąż utrzymuje CAŁY DOM i DWA SAMOCHODY, dodatkowo nie mamy za bardzo pieniędzy bo mąż kupił mi smarta na urodziny, opłaty nie są wielkie, 150 zł, ale teraz muszę się najeździć na zapas bo mamy stromy podjazd do domu i gdzie tym smartem podjade jak śnieg spadnie? No ale dobrze, zrobię sobie i Pani tą przyjemność i zrobię zamówienie na CHOCIAŻ 70 zł.
Jak wybierałyśmy podkład to powiedziała: Kolor raczej ciemniejszy, bo chodzę na solarium (zaraz się zreflektowała i mówi) wie Pani, mąż rzuci czasem te 20 zł to się poopalam.
Dla kazdego pojecie biedy jest inne. Dla jednego bieda jest bezdomnosc, brak dachu nad glowa, dla drugiego bieda bedzie brak miesa na obiad i karmienie dzieci smazonym chlebem z cukrem, dla trzeciego bieda bedzie wypad do centrum handlowego raz w miesiacu zamiast raz w tygodniu

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
mam nadzieje, ze z zachwytu!
napisala ze szuka mlodego jurnego chlopaka, bo ona wciaz sama. okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania, ulubiona marke lakieru do wlosow i wiele wiele wiecej!
myslisz ze sa szanse na powazny itrwaly zwiazek?
niesamowita, kiedy zobaczylem Kasie poraz pierwszy, wiedzialem ze to jest ta kobieta!
zabilabys za taki look? nie martw sie, jeszcze 2 lata i bedziesz jak Kasia

Kasia mnie wyrwala

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
no wyprzedzić się da, ale wiadomo, że z większymi samochodami(pojemnościowo) wiele nie zdziałam - jego zaletą jest waga, więc autka typu 1.0, 1.4 bez problemu bierze.
kiedyś tam była strefa, później wycieli znaki ze strefą i znaki stoją tylko na kilku ulicach.