malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Kupiłam ostatnio cudny kolorystycznie, taki niby granatowy w golden rose, ale 1-2 dzień i już odpryskuje

Ja i tak często zmazuję lakiery, soł max 3 dni moga mi wytrzymywać.

Konto usunięte
Konto usunięte: A ja wczoraj widziałam malucha

Moja droga, w garażu mam fiata 126p ELEGANT TOWN z '99 :D
Mój tatuś nim na ryby jeździ ^^
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Ja i tak często zmazuję lakiery, soł max 3 dni moga mi wytrzymywać.

Ja chętnie bym ponosiła dłużej, ale nie da rady :D
Może za dużo stukam w klawiaturę :rotfl:

styka51
styka51: Moja droga, w garażu mam fiata 126p ELEGANT TOWN z '99 :D Mój tatuś nim na ryby jeździ ^^

Uuuuu.. Nie pogadasz! :D
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  16 Decembrie 2011

Jak tak rozmawiacie o tych smartach to mi się przypomina moja wczorajsza rozmowa :and:
-(...) Wie Pani jak to u nas jest w Bieszczadach, bieda, pracy nie ma, od trzech miesięcy nie pracuję mąż utrzymuje CAŁY DOM i DWA SAMOCHODY, dodatkowo nie mamy za bardzo pieniędzy bo mąż kupił mi smarta na urodziny, opłaty nie są wielkie, 150 zł, ale teraz muszę się najeździć na zapas bo mamy stromy podjazd do domu i gdzie tym smartem podjade jak śnieg spadnie? No ale dobrze, zrobię sobie i Pani tą przyjemność i zrobię zamówienie na CHOCIAŻ 70 zł.

Jak wybierałyśmy podkład to powiedziała: Kolor raczej ciemniejszy, bo chodzę na solarium (zaraz się zreflektowała i mówi) wie Pani, mąż rzuci czasem te 20 zł to się poopalam.

:and:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak tak rozmawiacie o tych smartach to mi się przypomina moja wczorajsza rozmowa -(...) Wie Pani jak to u nas jest w Bieszczadach, bieda, pracy nie ma, od trzech miesięcy nie pracuję mąż utrzymuje CAŁY DOM i DWA SAMOCHODY, dodatkowo nie mamy za bardzo pieniędzy bo mąż kupił mi smarta na urodziny, opłaty nie są wielkie, 150 zł, ale teraz muszę się najeździć na zapas bo mamy stromy podjazd do domu i gdzie tym smartem podjade jak śnieg spadnie? No ale dobrze, zrobię sobie i Pani tą przyjemność i zrobię zamówienie na CHOCIAŻ 70 zł. Jak wybierałyśmy podkład to powiedziała: Kolor raczej ciemniejszy, bo chodzę na solarium (zaraz się zreflektowała i mówi) wie Pani, mąż rzuci czasem te 20 zł to się poopalam.

Dla kazdego pojecie biedy jest inne. Dla jednego bieda jest bezdomnosc, brak dachu nad glowa, dla drugiego bieda bedzie brak miesa na obiad i karmienie dzieci smazonym chlebem z cukrem, dla trzeciego bieda bedzie wypad do centrum handlowego raz w miesiacu zamiast raz w tygodniu :and:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  16 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o stary! sikam

mam nadzieje, ze z zachwytu!

Konto usunięte
Konto usunięte: opowiedz jak ta miłość rozkwitła?!

napisala ze szuka mlodego jurnego chlopaka, bo ona wciaz sama. okazalo sie ze mamy wspolne zainteresowania, ulubiona marke lakieru do wlosow i wiele wiele wiecej!
myslisz ze sa szanse na powazny itrwaly zwiazek?

styka51
styka51: ohohohohohoho :D Widzę big love

niesamowita, kiedy zobaczylem Kasie poraz pierwszy, wiedzialem ze to jest ta kobieta!

massacre
massacre: Jestem plytka i prozna, ale jesli wierzyc w wiek podany w profilu to ja sie zabije, jesli bede tak wygladac za 2 lata.

zabilabys za taki look? nie martw sie, jeszcze 2 lata i bedziesz jak Kasia :zakochany:

Babsy
Babsy: jakzes ja poderwal?

Kasia mnie wyrwala :w00t:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: niesamowita, kiedy zobaczylem Kasie poraz pierwszy, wiedzialem ze to jest ta kobieta!

No trudno nie zauważyć, że jest TĄ kobietą :d

W ogóle chyba się zapisuję do OSP :pavarotti:
Prinz
Prinz
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: No trudno nie zauważyć, że jest TĄ kobietą :d

jeżeli chcesz to mogę Cię z nią poznać, Kasia ma szerokie horyzonty!

styka51
styka51: W ogóle chyba się zapisuję do OSP

bedziesz gasic pozary? :D

styka51
styka51
  16 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: jeżeli chcesz to mogę Cię z nią poznać, Kasia ma szerokie horyzonty!

Nie dziękuję, nie mój typ kobiety :D

Prinz
Prinz: bedziesz gasic pozary? :D

Na razie nie...ale może kiedyś...
Już widzę się w mundurze, kasku i z sikawką, o jaaaa :pavarotti:
Prinz
Prinz
  16 Decembrie 2011
styka51
styka51: Nie dziękuję, nie mój typ kobiety :D

nie znasz się, mmaryjka na pewno będzie chciała ją poznać!

styka51
styka51: Już widzę się w mundurze, kasku i z sikawką, o jaaaa

ja mam sikawkę, tylko munduru i kasku brakuje :lol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  17 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: ulubiona marke lakieru do wlosow

:rotfl:

Prinz
Prinz: trwaly zwiazek

myslisz ze trwala na glowie wrozy trwalosc zwiazku?

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  17 Decembrie 2011

Asia, spać

styka51
styka51
  17 Decembrie 2011
Prinz
Prinz: nie znasz się, mmaryjka na pewno będzie chciała ją poznać!

W takim razie będę bacznie obserwować rozwój Waszego związku i tego jak mmaryjka będzie walczyć o swą kobietę :D

Prinz
Prinz: ja mam sikawkę, tylko munduru i kasku brakuje

Koniec o sikawkach, bo w celibacie jestem [*]
mmaryjka
mmaryjka
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i jestem ciekawa, samrt przyspiesza w miare? da sie nim normalnie wyprzedzac?

no wyprzedzić się da, ale wiadomo, że z większymi samochodami(pojemnościowo) wiele nie zdziałam - jego zaletą jest waga, więc autka typu 1.0, 1.4 bez problemu bierze.

styka51
styka51: Jeszcze nie widziałam 30 na znaku. Albo 50 albo strefa zamieszkania

kiedyś tam była strefa, później wycieli znaki ze strefą i znaki stoją tylko na kilku ulicach.
mmaryjka
mmaryjka
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

essie - trzymał mi się dokładnie 9 dni bez niczego, aż w końcu musiałam go zmyć bo już nie mogłam na niego patrzeć.
drogie, ale kolor typu czerwony można kupić bo jakby nie patrzeć jest unikatowy, do wszystkiego i się tak szybko nie nudzi - bądź jakiś ulubiony.
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: essie - trzymał mi się dokładnie 9 dni bez niczego, aż w końcu musiałam go zmyć bo już nie mogłam na niego patrzeć. drogie, ale kolor typu czerwony można kupić bo jakby nie patrzeć jest unikatowy, do wszystkiego i się tak szybko nie nudzi - bądź jakiś ulubiony.

rozejrzę się :)
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.