malami81
malami81
  12 Aprilie 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoby nie wierzące też obchodzą święto Bożego Narodzenia?

A od kiedy choinka jest chrzescijanska? Przeciez to poganska tradycja :woot:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W ogóle wysłać faceta (ojca) po perfumy - MA-SA-KRA. Najpierw zamiast do Sephory poszedł do Douglasa, jak do mnie dzwonił to spałam, a nie wpadł na to by wejść do Sephory (bywa tam i nawet ma kartę). Kilka dni później poszedł do tej Sephory - "perfum w promocji NIE MA". Zachodzę dzisiaj, perfumy w promocji na samiuteńkim wejściu aż po oczach walą.

Wyslac faceta NIE TYLKO po perfumy. Ja to przerabiam za kazdym razem jak wysylam mojego po cos. Chociaz juz radzi sobie bardzo dobrze, to kiedys... Mowie, kup pieluchy, sa tu i tu, miedzy tym, a tym. Przyszedl bez pieluch i twierdzi, ze nie bylo (w ogromnym supermarkecie!). Nastepnego dnia ide i oczywko pieluch cale mnostwo. Uslyszalamod mojego, ze pewnie dostawa byla :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

JacekGmoch
JacekGmoch
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: A od kiedy choinka jest chrzescijanska? Przeciez to poganska tradycja

Owszem Joanno,ale dla mnie od zawsze choinka, wigilijna wieczerza kojarzyły się ze świętem Bożego Narodzenia i trochę dziwi mnie zawsze, kiedy osoby nie wierzące w Boga obchodzą różne takie katolickie święta.
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Owszem Joanno,ale dla mnie od zawsze choinka, wigilijna wieczerza kojarzyły się ze świętem Bożego Narodzenia

I o to chodzi w wierze katolickiej - polaczenie prawd Pisma Swietego z tradycjami, ktore w Pismie Swietym nigdy zapisane nie byly ;) Jakkolwiek te tradycje nie sa na wylacznosc katolikow i kazdy moze z nich korzystac ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: trochę dziwi mnie zawsze, kiedy osoby nie wierzące w Boga obchodzą różne takie katolickie święta.

spoczko Marcinie, dziwic moze nas wiele ;)

sylwik
sylwik
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: ale adoptowalismy psa

pooookaz go:w00t:
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pooookaz go

Ale to nie szczeniak. To znaczy szczeniak, bo ma zaledwie 8 miesiecy. Przygarnelismy go, to znaczy moj facet, bo nie mogl zostac u naszych znajomych.
Zaraz poszukam jakas foteczke.

massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pooookaz go

Rasowy bokser z drzewem genealogicznym i innymi papierami na ktorych sie nie znam. Wiem, ze jego sperma jest warta £500 :ziober2:

sylwik
sylwik
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: Rasowy bokser z drzewem genealogicznym i innymi papierami na ktorych sie nie znam. Wiem, ze jego sperma jest warta £500

slodziak:zakochany:
biale skarpetki i koniuszek ogonka:zakochany:
i jeszcze sperma ze zlota:Crylol:

massacre
massacre: Przygarnelismy go, to znaczy moj facet, bo nie mogl zostac u naszych znajomych.

przy przygarnieciu spodziewalam sie bardziej kundelka ze schroniska:D
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: slodziak

Mi sie tak srednio podoba. Uleglam namowom mojego faceta. Jestem taka malo asertywna :nie:
Ja kocham koty ^^ Psy sa spoko a i ja zawsze chcialam miec pelna chate dzieci i zwierzat... ;)
Moje psy to Alaskany ^^ :zakochany:

Konto usunięte
Konto usunięte: przy przygarnieciu spodziewalam sie bardziej kundelka ze schroniska:D

Znajomych rodzice biora pod dach swoja matke, staruszke na wozku inwalidzkim. Ma ponad 90 lat i nie chce juz byc w domu starcow. Oni maja jeszcze dwa psy i stwierdzili, ze nie dadza sobie rady. Postanowili wiec oddac najmlodszego. Ten to jeszcze wariat, bawi sie, skacze... masakra :D

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: Rasowy bokser

fajny:) i pies i Młody:D
mmaryjka
mmaryjka
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Osoby nie wierzące też obchodzą święto Bożego Narodzenia?

zapytaj się osób niewierzących.
mnie nie interesuje kto co i jak robi we własnym domu.

massacre
massacre: przeciez Ty domu nie masz

na szczęście dom mojego taty mnie przygarnął
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: na szczęście dom mojego taty mnie przygarnął

ogladalas cos jeszcze czy sobie darowalas i zaczniesz poszukiwania w nowym roku?

Konto usunięte
Konto usunięte: zapytaj się osób niewierzących.

Zaraz moze zasugerowac, ze lekarze i osoby uczace sie na lekarzy nie moga byc katolikami. Juz ja znam te gadki szmatki ^^

massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: fajny:) i pies i Młody:D

Dzienks :D
Za to mi przybywa siwych wlosow - dwojka szalencow nie do opanowania ;P

mirra20
mirra20
  18 Decembrie 2011
massacre
massacre: Dzienks :D Za to mi przybywa siwych wlosow - dwojka szalencow nie do opanowania ;P

mimo wszystko uważam, że dziecko plus pies to dobre połączenie
massacre
massacre
  18 Decembrie 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dziecko plus pies

ykhm PLUS kot :ziober2:
Pies wczoraj dostal drewniana lyzka za to, ze zjadl mojemu koteczkowi anchois :ninja:
Moj facet sie smieje, ze za "mojego" kota to bym sie dala pociac :ninja:
Kot moze lezec na naszym lozku - tylko KOT. Kot moze lezec na sofie, na fotelach. Mam kota na punkcie mojego kota :D Duzo pracy wiec mam z wychowaniem psa tak, by wiedzial, ze kot w piramidzie mojego domu jest wyzej niz on :D
Wiesz... zazwyczaj ludzie sa podzieleni na tych co wola koty i na tych co wola psy. Maja tam jakies swoje przekonania i juz. Pomijam tych milosnikow kazdej zwierzyny, bo tacy sie tez zdarzaja.
Ja jestem za koteczkami, moj facet za psami... i mamy male zoo. Ubiegl mnie w sumie, bo chcialam drugiego kota :And:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.