Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 632 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wyslac faceta NIE TYLKO po perfumy. Ja to przerabiam za kazdym razem jak wysylam mojego po cos. Chociaz juz radzi sobie bardzo dobrze, to kiedys... Mowie, kup pieluchy, sa tu i tu, miedzy tym, a tym. Przyszedl bez pieluch i twierdzi, ze nie bylo (w ogromnym supermarkecie!). Nastepnego dnia ide i oczywko pieluch cale mnostwo. Uslyszalamod mojego, ze pewnie dostawa byla

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
I o to chodzi w wierze katolickiej - polaczenie prawd Pisma Swietego z tradycjami, ktore w Pismie Swietym nigdy zapisane nie byly ;) Jakkolwiek te tradycje nie sa na wylacznosc katolikow i kazdy moze z nich korzystac ;)
spoczko Marcinie, dziwic moze nas wiele ;)
slodziak

biale skarpetki i koniuszek ogonka

i jeszcze sperma ze zlota

przy przygarnieciu spodziewalam sie bardziej kundelka ze schroniska:D
Mi sie tak srednio podoba. Uleglam namowom mojego faceta. Jestem taka malo asertywna

Ja kocham koty ^^ Psy sa spoko a i ja zawsze chcialam miec pelna chate dzieci i zwierzat... ;)
Moje psy to Alaskany ^^

Znajomych rodzice biora pod dach swoja matke, staruszke na wozku inwalidzkim. Ma ponad 90 lat i nie chce juz byc w domu starcow. Oni maja jeszcze dwa psy i stwierdzili, ze nie dadza sobie rady. Postanowili wiec oddac najmlodszego. Ten to jeszcze wariat, bawi sie, skacze... masakra :D
ogladalas cos jeszcze czy sobie darowalas i zaczniesz poszukiwania w nowym roku?
Zaraz moze zasugerowac, ze lekarze i osoby uczace sie na lekarzy nie moga byc katolikami. Juz ja znam te gadki szmatki ^^
ykhm PLUS kot

Pies wczoraj dostal drewniana lyzka za to, ze zjadl mojemu koteczkowi anchois

Moj facet sie smieje, ze za "mojego" kota to bym sie dala pociac

Kot moze lezec na naszym lozku - tylko KOT. Kot moze lezec na sofie, na fotelach. Mam kota na punkcie mojego kota :D Duzo pracy wiec mam z wychowaniem psa tak, by wiedzial, ze kot w piramidzie mojego domu jest wyzej niz on :D
Wiesz... zazwyczaj ludzie sa podzieleni na tych co wola koty i na tych co wola psy. Maja tam jakies swoje przekonania i juz. Pomijam tych milosnikow kazdej zwierzyny, bo tacy sie tez zdarzaja.
Ja jestem za koteczkami, moj facet za psami... i mamy male zoo. Ubiegl mnie w sumie, bo chcialam drugiego kota